Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 15 januari 2010

Wie channelt Kryon? 15 januari 2008. Geplaatst: 25 maart 2014


Wie channelt Kryon?
Lee Carroll
15 januari 2008. Geplaatst: 25 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Zijn er nog meer mensen die echt met jou channelen? 

Lee Carroll: Het antwoord bestaat uit meerdere delen. Allereerst wil ik twee mensen noemen die in de negentiger jaren in het Kryonteam zaten en later de vaardigheid om te channelen kregen: Steve Rother en Geoffrey Hoppe. Beiden waren er in de vroege dagen van Kryon bij en hebben nu hun eigen werk. Dat gebeurt vaker als mensen aan de lieve God blootgesteld worden!

Geoffrey Hoppe steunde en organiseerde jarenlang onze openbare arbeid en seminars.

Hij ging zelf ook een wezen channelen, Tobias, een Bijbelse persoonlijkheid die lang geleden op Aarde leefde. Dat maakt hem geen Kryon-kanaal. Deze liefdevolle boodschappen zijn iets heel anders – zij komen van Tobias en niet van Kryon. En zo is er helemaal geen conflict.donderdag 14 januari 2010

Kryon: Relaties begrijpen 14 januari 2004, Geplaatst 5 februari 2014

Kryon: Relaties begrijpen
Gechanneld door David Brown
14 januari 2004, Lakeside, Kaapstad.
Geplaatst 5 februari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond bij jullie te zijn. Jullie zijn allemaal in vele levens dienstbaar geweest, niet alleen op de Aarde, maar velen op andere planeten rondom dit universum en vele andere universa.

Er begint zoveel liefde hier op de planeet Aarde te stromen nu de energie omhoog gaat en de nieuwe wereld staat te wenken. Jullie, die zoveel werk hebben gedaan aan jezelf, zullen werkelijk de vruchten van dat werk gaan plukken. Jullie beginnen vrede met jezelf te voelen en gevuld worden met liefde, vreugde, vrijheid en Spirit binnenin.

Als jullie alle energie rondom je jeugd loslaten en vrijer in je eigen leven worden zullen jullie herkend en gezien worden, jullie zullen geëerd en gerespecteerd worden. Eer en respect zijn de nieuwe energiën die de planeet binnenkomen. Op een grootse manier! Respect is een energie die op geen enkele manier schadelijk is; het is een energie die een diepe en bekrachtigende ruimte bevat, een energie die is als de nucleus van een atoom, een energie die alles op zijn plaats houdt - de juiste plaats. Als jullie jezelf en anderen respecteren zal alles op zijn plaats vallen en zal dat ook zo blijven.