Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 22 februari 2010

Kryon: Claim jouw authentieke Zelf. / David Brown /22 februari 2010

Kryon:
Claim jouw authentieke Zelf.
David Brown
Luzern, Zwitserland
22 februari 2006. Geplaatst: 10 mei 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond bij jullie allen te zijn. Er is veel Liefde in de lucht. Spirit is in de zaal samen met grote entiteiten uit de Engelgebieden. Zwitserland, in het hart van Europa, ondergaat grote veranderingen. Een nieuwe staat van zijn en een nieuwe energie vinden plaats.

Zwitserland is altijd bekend geweest om zijn precisiewerk – alles werkt gladjes. Het is niet altijd harmonieus geweest want er zijn vele moeilijke emoties en veel energie en boosheid geweest. Aan het oppervlak kan het gladjes lijken maar daaronder is het soms een wespennest.

De nieuwe energie zal Zwitserland gladjes door het Universum laten gaan. De emotionele staat verandert, gaat omhoog van een overlevingsmechanisme naar een spiritueel mechanisme. Grote veranderingen gebeuren over de hele wereld en zoals Kryon tien jaar geleden al voorspelde zal er een magnetische verhoging van ongeveer 5 graden komen in het raster van de Aarde.