Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 23 maart 2010

Kryonhealing 2010. Geplaatst: 23 maart 2014Kryonhealing 

Natascha Lossie
2010. Geplaatst: 23 maart 2014

Velen zeggen dat 2012 het einde der tijden is. Het is niet het einde, maar een nieuw begin! Jullie komen in een tijdperk dat moeiteloos, vreugdevol en overvloedig is. Dit gaat niet vanzelf, omdat mensen nog vastzitten in oude onverwerkte emoties, gedachtestructuren en angsten. Deze dienen te worden losgelaten en vertrouwen, liefde en overgave mag ervoor in de plaats komen.

Jullie ziel wil dat je je verder ontwikkelt en dat je loskomt van je oude elemmeringen.

Jullie ziel wil dat jullie gaan zien wie jullie werkelijk zijn.

Er is veel moois op komst, we gaan namelijk naar een tijdperk waarin moeiteloosheid, vreugde, liefde en eenheid centraal staan. Telepathie en intuïtie zijn kwaliteiten die in deze nieuwe tijd sterk aanwezig zijn. Om de overgang te maken naar dit bewustzijnniveau is het nodig om je los te maken van de oude lagere vibraties (zoals angst en oude ballast). Deze zitten in ieder mens, die komt uit de 3 dimensionale tijd waarin wij zaten. Door de oude vibraties los te laten krijgt je leven een nieuwe wending met veel positiviteit.
 

Meer lezen >>>