Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 12 april 2010

Kryon: Jullie attributen. De grotere waarheid. 12 april 2009. Geplaatst 30 januari 2014

Kryon: Jullie attributen.
De grotere waarheid.
Channeling Kryonconferentie.
Sabine Sangitar 112 april 2009.
Geplaatst 30 januari 2014
Vertaald uit het Duits door 
Henk Steur.


Ik Ben Kryon, de magnetische meester.


Nogmaals groet ik ieder van jullie en het collectief. Met deze begroeting en de woorden OMAR TA SATT worden jullie met onmetelijke liefde overspoeld die wij jullie doen toekomen. Vele boodschappen van Kryon hebben jullie vandaag gehoord. Vele ervan hebben jullie diep geroerd en jullie hebben de energie van Kryon al in je opgenomen. Wij zijn de boodschappers die jullie in liefde en vrede willen bereiken want meer dan elk gesproken woord is het de energie die jullie ziel beroert, die jullie machtigt om hier en nu te erkennen wat voor prachtig, schitterend licht jullie toch zijn.

Kryon heeft hier veel over gesproken, dat het niet uitmaakt welke weg men bewandelt want soms is er maar een ademtocht voor nodig om vast te stellen dat jullie de goddelijke Schepper in jullie dragen. Wat jullie ook ondernemen, welke weg jullie inslaan, welke seminars jullie bezoeken, alles is juist en goed als jullie de liefde zoeken die daarachter staat. Dat is het enige wat telt.