Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 5 januari 2011

Kryon: De energieën van de liefhebbende macht 5 januari 2011.

De energieën van de liefhebbende Macht - Oordelen - Het gevoel van mistroostigheid - Veranderingen en een nieuw begin.
Sabine Sangitar
5 januari 2011. Geplaatst 28 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon, Ik Ben de magnetische boodschapper van God, de magnetische meester, samen met de hoogste engelen van het Eerste Centrale Universum. Ik kom binnen met mijn groep, in deze zaal en direct in jullie zielen met de magnetische energie. Ik groet jullie met de hoogvibrerende geluiden en woorden OMAR TA SATT. (Groet aan de Lichtwerker(s))

Voordat Sangitar binnenwandelde had zij heel veel energieën in haar aspecten opgenomen. Daarom ook vragen wij jullie om de ogen te sluiten en aan Sangitar om haar ogen te openen zodat zij de energie van Christus naar jullie kan overbrengen.