Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 22 juli 2011

Kryon: Welkom in de Eenheid. Juli 2011. Geplaatst: 22 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Welkom in de Eenheid.
Barbara Bessen
Juli 2011. Geplaatst: 22 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, hier is Kryon van de magnetische dienst. 
Wat een plezier om hier in deze doorluchtige kring te zijn. Louter ontwaakte, Goddelijke wezens die er vaak zelf nog aan twijfelen of zij dit zijn. Zijn jullie er zeker van dat jullie weten wie jullie zijn?

Twijfelen jullie eraan dat alles voor jullie mogelijk is als jullie dit diep vanuit je hart willen?

Laat ons dan nog wat dieper in jullie harten, in jullie Goddelijk Zijn duiken en kijken wat wij beiden voor jullie en jullie aardse Zijn kunnen doen.

Ik sta mijzelf toe mijn hand op jullie hart te leggen. Ik wil heel dicht bij jullie zijn. waardoor jullie kunnen voelen hoe het is om in de Eenheid te duiken. Ik ben een deel van Thuis. Ik vertegenwoordig de Eenheid. Voel in je hart. Kunnen jullie het zoete, de liefde, de heerlijkheid van Thuis voelen?