Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 19 augustus 2011

Kryon: Een reis naar Lemurie. Deel 2. Barbara Bessen 19 augustus 2011. Geplaatst: 8 november 2014

Kryon:
Een reis naar Lemurie. Deel 2.
Barbara Bessen
19 augustus 2011. Geplaatst: 8 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Jullie hebben de taak om je van oude machtstructuren te verlossen. Maar daar komen wij straks op als wij Atlantis bezoeken.

Hebben jullie het beeld van Lemurie nog voor ogen? Wij zullen nu een deel van Lemurie bezoeken. Volg mij maar. Ik leid jullie naar een heerlijk landschap. Kijk naar de hoge bomen, bomen die jullie in dit leven niet kennen.

Weelderige vegetatie wacht op jullie, vele bloemen willen jullie uitnodigen om hen te leren kennen en een tijdje bij hen te zijn.

Neem de tijd om dit alles te verkennen en leg het boek als je wilt maar even terzijde. De flora en fauna waren aan de omgeving aangepast. De vibraties van de Aarde waren in deze tijd nog hoger. De lucht had een andere, aan mist herinnerende consistentie. (samenstelling)De hoge luchtvochtigheid maakte het mogelijk dat er in enkele gebieden een regenwoud was. Andere gebieden waren bergachtig en minder weelderig begroeid, maar als ruimte voor nederzettingen zeer geschikt.