Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 13 september 2011

Kryon: Een oefening voor Opmerkzaamheid en Vertrouwen. Barbara Bessen 16 september 2011. Geplaatst: 13 september 2014

Kryon:
Een oefening voor Opmerkzaamheid en Vertrouwen.
Barbara Bessen
16 september 2011. Geplaatst: 13 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

De oefening die ik jullie nu wil aanbieden is heel moeilijk. Hij heeft jullie gehele opmerkzaamheid en vertrouwen nodig.

Schuif je twijfel opzij en ontdek met mij wie je in Lemurie was. Jullie hebben daar zeker meerdere incarnaties gehad. Maar voor jullie groei is het bevorderlijk om hier en nu iets te aanschouwen wat jullie helpt uit te vinden waar jullie roeping zou kunnen liggen, voor het geval dat jullie dit nog niet weten.

Daarmee wil ik niet zeggen dat jullie een bepaalde bestemming moeten hebben.

Het zou ook kunnen zijn dat het genoeg is om te herkennen wie jullie zijn om daarna je Zijn aan andere mensen ter beschikking te stellen. Zijn jullie bereid? Ik verzoek jullie weer om je een weide voor te stellen. Bijzonderheden daarvoor kunnen jullie in vorige oefeningen vinden.