Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 21 oktober 2011

Kryon: Een reis naar Atlantis. Barbara Bessen 21 oktober 2011. Geplaatst: 29 september 2014

Kryon:
Een reis naar Atlantis.
Barbara Bessen
21 oktober 2011. Geplaatst: 29 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wat zou een reis naar het verleden van de Aarde zijn zonder een bezoek aan Atlantis?

Afgemeten aan de lange geschiedenis van deze planeet omvat dit alleen maar een korte tijdspanne.Maar Atlantis is voor de huidige mensheid van groot belang.

Zoals jullie al hebben ervaren is de Aarde een wezen met verscheidene lichamen, net zoals jullie. In de lagere, fijnstoffelijke lichamen van Gia zijn al haar ervaringen opgeslagen. Zij zitten overigens ook in het massabewustzijn van de mensheid, in de morfogenetische velden ingeprogrammeerd.

Dit betekent dat alle activiteiten en ervaringen van de mensen vandaag door de atlantische imprints worden beïnvloed. Atlantis, zo zou men het ook kunnen zeggen, leeft nog steeds in de geest, beïnvloedt de handelwijzen van de mensen en vermindert daardoor haar vrije ontwikkeling.