Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 11 november 2011

Kryon: Meditatie Atlantis en Lemurie Barbara Bessen 11 november 2011. Geplaatst: 16 november 2014

Kryon: Meditatie Atlantis en Lemurie
Barbara Bessen
11 november 2011. Geplaatst: 16 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie – laat je naar Atlantis leiden.

Het is tijd, neem mijn hand en laat je leiden. Het is nu de tijd om je bij de hand te nemen en je naar Atlantis te laten leiden. Sluit je ogen en stel je de Aarde van boven voor , ik zoom ons naar Atlantis. Het lag grotendeels in de Atlantische Oceaan, quasi aan de andere kant van Lemurie.

De Azoren, Hawaï en nog een paar eilanden zijn overgebleven resten van Atlantis. Jullie kunnen je ongeveer de grootte voorstellen. De landmassa’s van vandaag bestonden toen niet in deze vorm. Denk ook niet dat Atlantis tussen de landmassa’s zou kunnen passen. Nu landen wij in een tijd van de grote piramiden.

Niet die van Gizeh, die werd later naar Atlantisch voorbeeld gebouwd. Jullie staan voor een piramide in het centrum van een grotere stad in het zuiden van Atlantis. Het klimaat is mild. In deze piramide is het beheer van deze stad.


woensdag 9 november 2011

Kryon: De Opwaardering van de planeten Landras en Partoos. 9 november 2011

Kryon: De Opwaardering van de planeten Landras en Partoos.
(enige tijd later)
Sabine Sangitar
9 november 2011
Geplaatst 1 januari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

(Zie ook de voorgaande channeling van 9 maart 2001 in het archief van het Kryonblog over hoe de Ascensie van de planeet Landras heeft plaatsgevonden en hoe dit door de bewoners werd ervaren  Klik hier ).

Intussen zijn op Landras de ontwikkelingen weer tot rust gekomen.

De pioniers op Landras die nu in de aanpassingsfase zitten hebben nu al enige tijd de mogelijkheid om als zij dat willen hun 18 aspecten met elkaar te verbinden. Dus kunnen zij met hun Merkabah reizen – wat zij ook heel graag doen. Zij verspreiden daarmee veel spiritualiteit en er zijn vele bewoners die tevoren hun innerlijk getoond is die daardoor naar een stabiel ontwaken gebracht kunnen worden.