Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 28 januari 2012

Kryon: Het inter-dimensionale Raster/ Bekrachtigd. 28 januari 2012.

Kryon: Het inter-dimensionale Raster/ Bekrachtigd.
Lee Carroll
28 januari 2012. Geplaatst 21 december 2013
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur


Kun jij echt op dezelfde tijd op twee of drie plaatsen tegelijk zijn? Ja, dan kan jij!

Je kunt er maar beter aan wennen. Het is allemaal onderdeel van het ondenkbare - het onzichtbare.

Misschien is de jij in de spiegel ook een deel van een andere energie? Als je dat begrijpt ben je goed op weg om te begrijpen hoe jullie allemaal een deel zijn van het orkest van een inter-dimensionaal raster….toch zijn allen unieke deeltjes van God.

vrijdag 27 januari 2012

Kryon: Meditatie Horen en Voelen. / Door Barbara Bessen 27 januari 2012. Geplaatst: 5 april 2015

Kryon:
Meditatie Horen en Voelen.
Meditatie met Kristallijnen Tonen uit Lemurie.
Door Barbara Bessen
27 januari 2012. Geplaatst: 5 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie horen en voelen.
De kunst om met kristallen tonen op te wekken was ook in Lemurie heel bekend. Er was daar een instituut, ja, zo kan men het noemen, dat een kristalinstrument had dat door hoog-ingewijden werd bespeeld. Dit instrument had vele mogelijkheden. Het droeg bij aan algemene harmonie, het deed de Aarde goed want de kristallen resoneerden met de aardkern en het kristalorgel, zo zou men het instrument kunnen noemen, had verbinding met andere planeten.

Het was als een snoer van tonen dat voor deze verbinding zorgde. Een diepe communicatie op geestelijk niveau kwam uit dit instrument. Mij ontbreken de woorden om dit goed uit te drukken.