Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 27 maart 2012

Kryon: De erkenning van Natuurwezens. Barbara Bessen 27 maart 2012. Geplaatst: 9 oktober 2014

Kryon:
De erkenning van Natuurwezens.
Barbara Bessen
27 maart 2012. Geplaatst: 9 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wij zullen nu de natuurwezens bezoeken. Daar hebben jullie zeker al van gehoord. Alle wezens waarover ik het vandaag kort wil hebben, hebben net als jullie een blauwdruk, hun Goddelijk scheppingsplan. Zij hebben hun ontwikkelingsfasen die natuurlijk anders zijn dan die van jullie, maar zij leven net als jullie met bepaalde opdrachten. Zij bevolken de tweede dimensie en zij zijn belangrijke informatiedragers voor de hogere schepperwezens van deze werelden.

Het is het rijk van de elementaire wezens dat ik dichterbij jullie wil brengen en zeer aan het hart wil leggen.

Natuurwezens zijn steeds in dienst en vaak heel uitgeput omdat zij niet meer het begrip en de steun van de mensen hebben. De mensheid heeft hen vergeten en plaatst deze wezens in de categorie “Sprookjes en mythen”.