Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 6 april 2012

Kryon: Aardewezens en Luchtwezens. Barbara Bessen 6 april 2012. Geplaatst: 17 oktober 2014.

Kryon: Aardewezens en Luchtwezens.
Barbara Bessen
6 april 2012. Geplaatst: 17 oktober 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Aan het bewustzijn van de Aarde worden aardwezens, gnomen of dwergen toegeschreven. Op dit gebied is er ook nog onderscheid. De wezens van deze werelden hebben de naam, vaak zeer vreemd, zeer boosaardig te zijn. Dit wil ik weerspreken. Zij hebben gewoon slechte ervaringen met de mensen gehad  en trekken zich eerder terug.

Als een mens die met hen contact opneemt, niet helemaal rein van hart is en uit nieuwsgierigheid de eigen bovennatuurlijke vaardigheden wil uitproberen, dan kunnen de aardewezens echt aarzelend reageren of zich afwenden.

Dan is het dus aanbevelenswaardig om te tonen dat men het eerlijk meent. Zij reageren soms drastisch als mensen bij het bouwen of koloniseren natuurrijken vernietigen.