Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 8 mei 2012

Heilungszahlen für Nahrungsmittel und Gesundheit – Erzengel Raphael durch Marc Gamma – 25.04.2014

                                          
German Original

Heilungszahlen für Nahrungsmittel und Gesundheit – Erzengel Raphael durch Marc Gamma – 25.04.2014
Meine geliebten Menschen auf der Erde, hier spricht der Erzengel Raphael.
Voller Freude darf ich euch heute ein neues (altes) Werkzeug in eure Hände legen. In dieser heutigen Botschaft werde ich euch mit Zahlencodes beliefern, welche euch bei verschiedenen Tätigkeiten unterstützen können. Wendet diese Zahlencodes immer nur dann an, wenn ihr bereit seid dieses Geschenk der Schöpfung zu empfangen. Unbewusste Anwendung führt zwar auch zum Erfolg, dennoch müsst ihr mit den Zahlen in Resonanz gehen, damit die Wirkung verstärkt wirken kann.
Nun werde ich euch eine kleine Einführung geben welche notwendig ist, damit ihr die Bedeutung dieser Zahlencodes verstehen könnt und auch, wie diese korrekt anzuwenden sind.


Hoe de maanlandingen in scene zijn gezet / dinsdag 8 mei 2012

Hoe de maanlandingen in scene zijn gezet 
dinsdag 8 mei 2012

De Amerikaanse regering huurde regisseur Stanley Kubrick in om de maanlandingen in scène te zetten en om het leven van hem en zijn vrouw te beschermen maakte hij in de tachtiger jaren de film The Shining als bekentenis voor zijn deelname aan het project. Dat stelt schrijver, filmmaker en onderzoeker Jay Weidner.

Hij laat zien hoe Kubrick zijn geheimen onthult aan een nietsvermoedend publiek.

In de film draagt Danny, de zoon van hoofdpersoon Jack Torrance (gespeeld door Jack Nicholson), een trui met daarop de tekst ‘Apollo 11’. Ook de hexagonale vorm van het tapijt in de gang van het hotel in de film zou exact overeenkomen met het lanceerplatform van de Apollo, meldt de New York Times.

Weidner onthult verder dat de film 2001: A Space Odyssey niet alleen een verfilming is van de boeken van Arthur C. Clarke en Kubrick, maar ook diende als onderzoeksproject dat Kubrick hielp bij de creatie van beeldmateriaal voor de maanlandingen.