Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 16 mei 2012

Kryon: Verhoog je geest naar 3,5 D. 1 / David Brown 16 mei 2012 Geplaatst: 3 mei 2015

Kryon:
Verhoog je geest naar 
3,5 D. 1
David Brown
16 mei 2012 : San Jose, Costa Rica. Geplaatst: 3 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is heerlijk om hier bij jullie allen te zijn, vanavond, want er hangt veel liefde en veel verandering in de lucht en jullie kunnen verwachten dat de energieën gaan intensiveren terwijl wij naar het einde van het jaar gaan. De nieuwe energieën komen eraan en terwijl zij komen kunnen jullie veel negativisme langs deze weg verwachten.

Ja, lieve mensen, de nieuwe wereld komt eraan en jullie worden gesteund door het Zonnestelsel en wij zijn hier in steeds grotere aantallen; de Spiritwereld is hier met veel grotere aantallen dan ooit tevoren. Terwijl deze tijd verstrijkt kunnen jullie verwachten je moe te voelen en pijntjes te hebben als jullie negatieve energieën loslaten; negatieve emoties en negatieve gedachten; jullie zijn op een reis om je energieën van negatief naar positief te transmuteren. Uiteindelijk zal ieder mens door een pool-opwaardering gaan waar zij kunnen ophouden met het scheppen vanuit negativisme en beginnen te scheppen door positieve energieën.


Kryon: Verhoog je geest naar 3,5 D. 2 / David Brown 16 mei 2012 Geplaatst: 4 mei 2015

Kryon:
Verhoog je geest 
naar 3,5 D. 2
David Brown
16 mei 2012 : San Jose, Costa Rica. Geplaatst: 4 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij weten dat jullie veel emoties voelen, en veel pijn, maar accepteer het en accepteer dat het alleen maar in jullie zit. Val niet uit tegen je partners of de mensen die jullie je droevig laten voelen, maar ontsnap aan hen en vind uit wat er binnenin jullie zit en waarop jullie reageren en breng liefde naar die duistere plaats en behandel ieder familielid als een individueel persoon in de binnenwereld precies zoals in de buitenwereld. Het enige verschil kan zijn dat sommige van je voorouders al dood zijn in de materiële wereld maar hun energieën leven samen met jullie door. Behandel elke voorouder dus als een individu en breng elk van hen naar heelheid en voltooiing, laat de liefde gewoon stromen en eerst werken met die aspecten van je familie die het meest mannelijk zijn. Het is niet de bedoeling om vrouwen te negeren; sommige dingen zijn gewoon zoals zij zijn, zowel mannen als vrouwen hebben mannelijke energieën, maar wij kijken hier naar de ideale samenstelling waarin de mannen en de vrouwen van je vaders familie heel en compleet zijn zodat zij je moeder kunnen dragen, net zoals de Zon de Aarde draagt.