Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 6 juli 2012

Kryon: Meditatiereis naar de Innerlijke Wereld. Barbara Bessen 6 juli 2012. Geplaatst: 27 november 2014

Kryon:
Meditatiereis naar de Innerlijke Wereld.
Barbara Bessen
6 juli 2012. Geplaatst: 27 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Nu is het zover en kan ik jullie voor een reisje uitnodigen. Ik neem jullie weer bij de hand en geleid jullie naar de binnenaarde. Kijk, het is heel makkelijk, vertrouw mij. Ik leid jullie en jullie zullen merken dat wij direct in de Aarde gaan, zoals met een onzichtbare trein. Ik breng jullie door een tunnel naar een andere wereld. Jullie zullen meteen op een weide staan en op deze weide staat vol ongeduld jullie broeder uit Lemurie.

Hij verheugt zich allang op deze ontmoeting. Het zal voor de mensen op de buitenaarde snel mogelijk zijn, als hun bewustzijn zo is veranderd dat zij de hogere vibraties van de Lemuriers met fysieke ogen kunnen waarnemen. Ik houd dit nu voor jullie innerlijke ogen.

Er manifesteert zich daar een liefdevol wezen, een mannelijke gestalte, kijk maar. Hij begroet jullie vol liefde en vreugde. En nu laat ik jullie alleen zodat jullie van deze ontmoeting kunnen genieten. 


zondag 1 juli 2012

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon: Dualiteit en de Kracht van Drie-Enigheid 1 juli 2012

 Dualiteit en de Kracht van Drie-Enigheid

1 juli 2012 vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl 

Jullie leven in een dualistisch universum. Dit is zijn aard. Het manifesteert zich pmdat de voornaamste tegengesteldheden in die krachten neigen om gelijke en tegengestelde reacties te hebben. Dit wordt aangewend bij de fysica van jullie universum en bij de aard van het dualistisch bewustzijn zelf.

Deze dualistische aard van jullie universum wordt beïnvloed door de Tijd Versnelling waar jullie doorheen gaan. Het resultaat in het netwerk hiervan is een toename in dualiteit of een polarisatie van menselijk bewustzijn.