Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 28 juli 2012

Het beste bewijs voor buitenaards bezoek / 28 juli 2012

Het beste bewijs voor buitenaards bezoek (video)
zaterdag, 28 juli 2012

De Mexicaanse televisiejournalist Jaime Maussan werd bekend vanwege zijn verzameling beeldmateriaal over UFO’s. 

Tijdens de zonsverduistering van 1991 stond Jaime in het middelpunt van de belangstelling toen hij met zijn nieuwsprogramma onderzoek deed naar de grootste massale UFO-sighting in de moderne geschiedenis. De gebeurtenis vond plaats boven Mexico-Stad. 

Nu, meer dan twee decennia later, bezit Jaime wellicht de grootste verzameling video’s van onbekende objecten ter wereld. Hij presenteert het beste bewijs dat hij tot nu toe heeft verzameld samen met de resultaten van elk onderzoek naar de authenticiteit van het beeldmateriaal.


Bron: YouTube/UFOTVstudios