Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 11 augustus 2012

Kryon - Een hoge vibratie 11 augustus 2012 Geplaatst 4 februari 2014

Kryon - Een hoge vibratie
Natascha Lossie
11 augustus 2012
Geplaatst 4 februari 2014

Gegroet lieve mensen,

Wij zijn nu in een nieuwe fase aangekomen. Wij zijn gearriveerd op het punt waar we jarenlang naartoe hebben gewerkt. We hebben gekeken en gewerkt aan de nieuwe energie op aarde en de vibratie is nog nooit zo hoog geweest als nu op dit moment. Dat leidt tot een grote schoonmaak, die in ieder van ons plaatsvindt. Het is een grootscheepse verandering die nu plaatsvindt op dit moment en deze staat van zijn is waar wij zo lang naar toe hebben gewerkt. We hebben een mijlpaal bereikt en een mijlpaal als deze hebben we nog niet eerder bereikt. We zijn trots, omdat we zo ver zijn gekomen. Zo hoog is de vibratie op aarde nog niet geweest. Het leidt tot een vruchtbare periode, omdat wij nu klaar zijn met de vibratieverhoging van de aarde, dus wij zijn gearriveerd op de niveaus waarop we wilden zijn, de 5e dimensie.

De 5e dimensie is dus op aarde bereikt en dat is fantastisch nieuws. Alle mensen op aarde zullen nu geraakt worden door de nieuwe energie, dat is geen plaatselijke aangelegenheid. Toch is er hier en daar nog een lage vibratie, dus er is een sterke tegenhanger die nog gezuiverd moet worden. Dat is geen sinecure! De aarde is daar druk mee bezig. Het zal moeten inspannen om de oude karmische spanningen los te laten. De oude energieën zullen loskomen en de aarde heeft net als de mens de kracht om zich te ontdoen van oude ballast. Het is een zuiveringsproces waar ook wij wat van zullen merken.
vrijdag 10 augustus 2012

Kryon: Ascensie is de verandering van je bewustzijn. Barbara Bessen 10 augustus 2012. Geplaatst: 4 december 2014

Kryon:
Ascensie is de verandering van je bewustzijn.
Barbara Bessen
10 augustus 2012.  Geplaatst: 4 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De zielenfamilie en de verandering van het bewustzijn.

De helpers die om jullie heen zijn bestaan onder andere uit leden van je familie die momenteel niet geïncarneerd zijn. Zij zijn ook om jullie heen om van jullie te leren. Jullie zijn hun scholingsobject.

Met de weg naar de nieuwe energie sinds 1987 hebben vele oude zielen met reine intentie om de oplossing van hun karma gebeden. Het proces dat dan gaat werken bestaat uit verdere stappen van zelfbekrachtiging die wij alle geleidelijk zullen beschrijven werd in de boodschappen van mijn Amerikaanse partner vertaald als de “neutrale implant.”

Aan het verzoek werd voldaan. Jullie karma op deze planeet, de wisselende acties die hier gebeurden, zijn verwijderd. Wat blijft zijn de oude patronen die gereinigd moeten worden. Ik bedoel de patronen die in bepaalde situaties tot dezelfde reacties verleiden.


donderdag 9 augustus 2012

Frans wetenschappelijk UFO onderzoek gepubliceerd. Het Cometa Rapport

Frans wetenschappelijk UFO onderzoek gepubliceerd.

Het Franse rapport uit 1999 over UFO’s en Defensie

Bewerkt door Mark Rodeghier

IUR - Zomer 2000
2005 Vertaling © Katrijn voor UFOPLAZA
Aantekening van de redacteur: Dit artikel werd uit verschillende bronnen samengesteld, vooral uit informatie van de Franse onderzoeker Gildas Bourdais, en een interview door de Duitse verslaggever Haiko Lietz, we danken deze heren voor hun assistentie.

Vorig jaar werd in Frankrijk een belangrijke studie over het UFO-fenomeen gepubliceerd, die nu pas wijd en zijd bekend wordt in Amerika, hoewel er in de UFO-literatuur al eerder over werd gesproken.


De studie was geen officieel regeringsproject: maar werd geschreven door een gezelschap dat zich "Cometa” noemde. Het merendeel van de commissieleden was eerder "toehoorder” of "deelnemer” geweest aan vooruitstrevende workshops aan het IHEDN (Instituut voor Gevorderde Studies met betrekking tot de Nationale Defensie).