Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 15 september 2012

Transcriptie van:
Ik Weet dat mijn Galactische Familie hier is.
weet jij het ook?vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl ) 


Graham Dewyea: Hallo, ik ben Graham Dewyea, stichter van de InLight Radio en gastheer van het radioprogramma ‘Onze Galactische Familie’.

Zoals zo velen van jullie al weten, zijn we niet alleen in het universum. Ik weet dat mijn galactische familie aan onze hemelen verschijnt terwijl ik nu tegen jullie spreek, zoals mijn collega’s ook doen en ook zij zullen dadelijk hun verhalen met jullie delen.

In feite zijn we allemaal deel van dezelfde galactische familie – jij, ik, onze families, vrienden, buren en collega’s en met degenen die steeds aanwezig zijn geweest en aan onze hemelen verschijnen.

0:44 Onze sterrenbroeders en zusters zijn sedert het begin van de tijd bij ons geweest en zij hebben ons iedere dag, regelmatig bezocht. We zien hen aan onze hemelen, we horen verhalen van anderen die hen gezien hebben, we hebben hen zelfs zelf gezien. Jullie hebben hen waarschijnlijk ook gezien, sommigen van jullie zelfs zonder het te weten. En als je dat niet hebt gedaan, dan hebben waarschijnlijk wel het grootste deel van de mensen dat over de wereld gedaan – jullie geloven dat ze hier zijn en dat wij niet alleen zijn.