Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 31 oktober 2012

Mag ik mij even voorstellen: Ik Ben Kryon. 31 oktober 2012

In deze channeling via Sabine Sangitar die een van de eerste - zo niet DE eerste - channeling van Kryon met haar was, vertelt Kryon over zichzelf, zijn oorsprong, waar hij vandaan komt en wat hij hier komt doen en heeft gedaan. Lijkt mij heel leuk voor de lezers, met name de kryonlezers. (vert.Henk)

Mag ik mij even voorstellen: Ik Ben Kryon.

Kryons oorsprong


Doorgegeven via Sabine Sangitar
 (19 januari 2005) / 31 oktober 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het medium heeft mij gevraagd iets te vertellen over mijn creatie, mijn origine en mijn universum waar ik vandaan kom.

Zoals jullie al hebben gehoord kom ik van een universum dat Quadril 5 heet. Quadril 5 is een magnetisch universum. Het pure magnetisme daar zorgt ervoor dat de energie niet dichter wordt. De hoofdtaak van Quadril 5 is magnetisme zenden naar andere universa en de magnetische zone uit te lijnen die elke galaxie bezit. Quadril 5 is ook het oudste universum.

 

Meer lezen >>>