Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 29 december 2012

Pvila

Pvila

Degenen die Pvila als hun Planetaire Oorsprong hebben, zijn sterke persoonlijkheden met krachtige vaardigheden en sterk eergevoel.


Er is een groot gevoel voor humor en een verlangen om in het middelpunt van de aandacht te staan. Pvilans zijn vaak de clown in de klas of ze spelen "het leven is een feest”.
De humor en de plaaggeest kunnen soms te ver doorschieten, ten koste van anderen.
Dat gebeurt dan niet met de intentie om anderen pijn te doen, het ontstaat vaak in een impulsief moment dat met hen aan de haal gaat.
Een Pvilan moet leren in compassie en zachtmoedigheid met anderen om te gaan.


vrijdag 28 december 2012

Graancirkel video's

ENKELE VIDEO'S OVER GRAANCIRKELS
BUITENAARDSE KUNST


UFO'S VORMEN GRAANCIRKELS


NOG BETER BEWIJS


GRAANCIRKELS


DE MOOISTE TOT 2013


Graancirkels laten DNA veranderingen zienBUITENAARDSE BESCHAVINGEN MAKEN CONTACT

Kryon: Bewustwording. Barbara Bessen 28 december 2012. Geplaatst: 10 oktober 2014


Kryon: Bewustwording.
Barbara Bessen
28 december 2012. Geplaatst: 10 oktober 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

In de loop van je bewustzijnsproces bemerken jullie dat je gedachten lichter en helderder worden. Wij helpen jullie als jullie jezelf erop betrappen dat je denkt wat je niet wilt denken. Laat de ongewilde gedachten bewust gaan waarbij je er een straal van liefde achteraan stuurt. Dit is belangrijk omdat alle gedachten een energieveld scheppen op andere niveaus.

Richt je opmerkzaamheid een tijdje op deze overweging, dat maakt je ervan bewust hoe gedachten werken en wat je allemaal al hebt geschapen. Het zal jullie langzaamaan duidelijk worden dat jullie op die manier je eigen wereld hebben kunnen scheppen. Die woning was misschien van jou als jouw eigen resonantieveld iets anders zou uitstralen; namelijk het weten dat er voldoende geld voor de woning zou zijn omdat jij dit schept. Stel je in de geest gewoon voor hoe het is om in je droomwoning te zijn. Dit geeft de wens een energievonk die alles in werking kan zetten.


donderdag 27 december 2012

Andromeda


Andromeda


Sterrenstaat Andromeda
 Lid sinds: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden
 Locatie: Deze galaxis staat bekend als de 'Andromeda Nevel' in het het dezelfde naam.
Afstand tot de Aarde: 102 – 251 lichtjaren

Levensvorm: Humanoïde

Fysieke kenmerken: Ongeveer hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.
Zij dragen in het algemeen de traditionele veelkleurige nauwsluitende pakken van de Galactische Federatie. ‘Andromedanen’ bestaan uit twee basistypes van aardse mensen:
1. Het Kaukasische type dat zich uitstrekt van het zogenaamde ‘Noordelijke’ type (blonde haren, blauwe ogen, lichte huidskleur) tot een meer ‘Mediterraan’ type met licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, en een meer donker getinte huid.
2. Een typisch Oriëntaals ras, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur van zeer lichtbruin tot diep donkerbruin. De ogen van alle ‘Andromedanen’ zijn een weinig groter dan die van de aardse mensen. De lippen zijn dun en altijd lichtroze gekleurd, terwijl de oren een beetje lager aan de zijkant van het hoofd zijn geplaatst en een beetje kleiner zijn. De handen en de voeten zijn fijn gevormd met langere vingers en tenen. Adromedaanse’ vrouwen staan bekend om hun verleidelijke uitstraling en hun weelderige figuren.