Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 11 januari 2013

Het Vlaggenschip Pelegai Het Vlaggenschip Pelegai van de 
Lyrische Federatie


Pelegai is het laatste overgebleven originele vlaggenschip van de Galactische Federatie raad van Lyra. Het is gebouwd tijdens het eerste Grote Experiment op de planeet Avyon, de eerste Aarde in het Vega Sterrenstelsel van de Lier constellatie (Lyra). Pelegai is de voortrekker en hogere dimensionele versie van Nibiru.

Pelegai was een van de weinig overgebleven schepen die de eerste Galactische Oorlog had overleefd. Deze oorlog had niet alleen de planeet Avyon maar ook de kolonies op naburige planeten in het Vega Sterrenstelsel van de Lier, waar de Mens naartoe gemigreerd was, vernietigd. Degenen die de oorlog hadden overleefd werden naar Sirius B gebracht aan boord van de overgebleven nog intacte schepen.

Leden van zowel het Huis van Aln en het Huis van Avyon leven op Pelegai gedurende deze tijd. Dit betekent dat Mensen, Reptielachtigen, Felines (Leeuwachtigen/Katachtigen) en Cariens (Vogelachtigen) allemaal met elkaar op dit vlaggenschip werken en leven.De Holle Aarde

De geheimen van de 
holle aardeIn het jaar 415 werd filosofe en wiskundige Hypatia van het leven beroofd in Alexandrië, omdat zij had ontdekt dat de Aarde in een elliptische baan om de Zon draait. Pas honderden jaren later werd deze gedachte gemeengoed. Op eenzelfde manier wordt momenteel toegewerkt naar een algemene acceptatie van het feit dat de Aarde hol is en dat er beschavingen leven.
Het is verboden om over de Noord- en Zuidpool te vliegen. In april 2009 is door de Amerikaanse regering een waarschuwing uitgegaan betreffende de Zuidpool. In deze waarschuwing is aangegeven dat er nog maar een beperkt aantal toeristen op Antarctica mogen komen in verband met het smelten van de ijskap. Was dit de werkelijke reden?

Het meeste hedendaagse materiaal over de Holle Aarde wordt zoveel mogelijk vernietigd of verborgen gehouden, dus om een goed beeld te kunnen krijgen van de Holle Aarde zullen we ons moeten verdiepen in de geschriften en optekeningen uit het recente verleden.

"You have waited for thousands of years to hear our messages, and it is only now that the vibration is high enough for us to come forward and speak to you. We await the great day when we will be able to show ourselves to you" - Mikos.

Al sinds mensenheugenis gaan er diverse verhalen, saga's, legendes en gezegden rond over een verborgen wereld waarin wezens zouden wonen die niet van Aarde komen. Diverse hiërogliefen, manuscripten en bijbehorende verhalen zijn van generatie op generatie doorgegeven. 

Kryon: Heling als weg. / Barbara Bessen 11 januari 2013. Geplaatst: 31 maart 2015

Kryon:
Heling als weg.
Barbara Bessen
11 januari 2013.  Geplaatst: 31 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Hebben wij werkelijk een vrije wil of worden wij en ons leven door dingen of wezens die wij niet kunnen waarnemen, bepaald?

Deze vraag stellen wij onszelf in deze opwindende tijd zeker steeds weer. Wie of wat bestemt ons dagelijks Zijn? Zijn wij meester over ons leven? Wie van ons in wedergeboorte gelooft, en dat zijn er zeker steeds meer, zal daaruit de conclusie trekken dat wij niet vrij en onbevlekt hierheen komen voor deze incarnatie.

Dit betekent dat wij, als wij in het lichaam van de moeder komen, een pakket bij ons hebben dat wij hier moeten verwerken en bewerken, inclusief enkele tijdramen die bepaalde ontmoetingen en ook oplossingen voor oude imprints aanbieden. 


donderdag 10 januari 2013

De Nibiruaanse Raad/Sirius A Alliantie


De Nibiruaanse Raad/Sirius A Alliantie

Deze alliantie heeft als doel om genetische ingenieurs te leveren voor het upgraden van de genetische codes voor planetaire rassen die klaar zijn om te ascenderen naar het volgende niveau in hun evolutie. De genetische ingenieurs zijn veelal Felines (Katachtigen/Leeuwachtigen) die leven op de planeet Sirius A. Hoewel zij vanuit de 6e dimensie werken, zijn ze een veel ouder ras. Zoals ik het begrijp zijn dit dezelfde Felines die actief waren in het oude Egypte. Sommigen zijn bekend als Sekmet, Seshat en Atum Ra of Aton.

Joysia was door zijn volk gekozen om het DNA hercoderings programma voor de Aarde te leiden. In deze functie houdt Joysia toezicht op het werk van alle genetische ingenieurs die bezig zijn met het hercoderen van de mensheid. Ik zie Joysia er meer als een mens dan als een Feline uitzien. Hij ziet er uit als een kruising tussen Ben Franklin en een Leeuw. Ik zie hem met een bril, vriendelijk en zacht met een fantastisch gevoel voor humor. Ik ben van plan om een afbeelding van hem op deze pagina te plaatsen in de nabije toekomst. Ik heb Phyllis Furphy al gevraagd er een te maken.De Mayas


Wie zijn de Maya's

WAT IS ER INTERESSANT AAN DE NAAM MAYA ?


In de Griekse mythologie was ze één van de zeven Pleiaden: de dochters uit het huwelijk tussen de twee Titanen (= de reuzengoden van de dageraad) Atlas (de drager van de Aarde en dit zonnestelsel) en Pleione.
Door de Griekse oppergod Zeus werden de Pleiaden aan de hemel geplaatst als het Zevengesternte (achter het sterrenbeeld Stier) om hen van de achtervolging van Orion, de schone jager, te vrijwaren.
 
De Pleiaden waren tevens zusters van de Hyaden en Hesperiden. Maya was de bergnimf en werd onder meer de moeder van de kosmische boodschapper Hermes, die te vergelijken is met de Egyptische kennis/schrift bewaarder Thoth en de Romeinse god Mercurius. An het firmament is ze te bewonderen als de helderste ster in het sterrenbeeld Pleiaden.

De naam van onze meimaand komt van de Romeinse godin Maia, ‘de Grote’, de godin van de lente, dochter van Faunus (de natuurgod van de dieren) en vrouw van de godensmid 
Vulcanus (god van transformatie van de materie).


woensdag 9 januari 2013

De Galactische Federatie van Planeten


De Galactische Federatie van PlanetenHieronder vind je een introductionele tekst over de Galactische Federatie (Galactic Federation). Je kunt het geloven of niet natuurlijk, maar de vele berichtgevingen en de toegenomen UFO waarnemingen van de afgelopen tijd zijn bijna niet meer bij te houden. Dit zegt misschien toch wel iets?...

De Galactische Federatie van Planeten (GF) is een grote federatie met beschavingen van vele verschillende planeten, sterrenstelsels en universa die samen werken aan het harmonieuze bestaan van alle leven.


Er is een Galactische Federatie in elk van de bewoonde sterrenstelsels van ons universum. Deze federaties zijn onderdeel van de universele management structuur, zoals field offices onderdeel zijn van de management structuur van een grote corporatie.


dinsdag 8 januari 2013

De sterrenpoorten door Elizabeth Trutwin / 2012

De sterrenpoorten door Elizabeth Trutwin
© 2012 alle rechten voorbehouden.


Wat is een Sterrenpoort?

Een Sterrenpoort is een deuropening naar andere dimensies. Sterrenpoorten zijn plekken waar energieën, gezien of ongezien, worden opgebroken en geanalyseerd in hun puurste en meest elementaire vorm, bestaande uit pure energie of licht dat resoneert en bestaat als een trillingsfrequentie of patroon. Elke planeet, zonnestelsel en Galaxy bezitten, bijvoorbeeld, zijn eigen resonantie-energie. Een Sterrenpoort zorgt ervoor dat deze resonantie of geprojecteerde energie alleen kan werken (in harmonie is) met energieën die trillen of resoneren op een soortgelijke harmonische trillingsfrequentie die onze fysieke resultaten bepalen en creëren. Ik vergelijk sterrenpoorten met de sluizen in het Panamakanaal. 
Door het niveau van elk binnenkomende schip te controleren en de resonerende waterniveaus, of energieën als het ware te corrigeren, maakt het mogelijk dat het schip zich van de ene naar het andere niveau of atmosfeer kan verplaatsen. Sterrenpoorten verlangen dat elk voertuig of lichaam moet resoneren met de energieën waar het naartoe gaat, of anders kan het niet passeren. Dit is de universele wet.


maandag 7 januari 2013

Jeshua via Judith Coates: "Waar Gaan We Vanaf Hier Naartoe" januari 2013


"Waar Gaan We Vanaf 

Hier Naartoe"

via Judith Coates  / Januari 2013


Dierbare, Ik heb gezien dat je met een vraag zat, een kwestie die nogal zwaar leek te zijn, en plotseling kwam er een idee bij je naar boven en sprong je overeind en deed de bijschaving. Je ging mee met een derde keuze die er een paar momenten tevoren misschien nog niet was, of er niet leek te zijn - feitelijk was het er wel, maar je (h)erkende het niet - en je doet een beetje aan bijschaving/verbetering en alles verandert, omdat het dat moet doen, want jij bent degene die creëert.

Jij bent de uitbreiding van de Ene Goddelijke Creatieve Bron en jij bent creatief. Wow, ben jij creatief! Ik heb naar jou en jouw creaties gekeken en ik heb je zien worstelen met enige van de visioenen die je hebt en met de tijd die schijnbaar de tegenstander lijkt te zijn, zeggende, "Ik moet geduld hebben."

Jullie hebben in deze werkelijkheid de tijd bedacht als een geschenk zodat jullie jezelf niet direct in teveel wanordelijkheid zouden bevinden. Als jullie onmiddellijk, in de werkelijkheid die jullie voor jullie zelf maken, de keuze zouden kunnen maken en onmiddellijk konden zijn in wat ook de keuze lijkt te zijn, zouden jullie veelvuldig vanuit de braadpan in het vuur springen; met andere woorden, misschien je in een situatie/plaats bevinden waar je niet echt wilt zijn. 

zondag 6 januari 2013

Live Kryon channeling: “Wat nu?” 6 januari 2013.

Live Kryon channeling: 
“Wat nu?”

Deze live channeling werd gegeven op de Kryon 
Kundalini Tour op 6 januari 2013.

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Dit zal dus de eerste speciale boodschap van 2013 zijn die wordt gepubliceerd. Er zijn mensen die nu luisteren die zouden kunnen zeggen “Wel, nu wij het punt van 2012 zijn gepasseerd, wat komt er nu?” Dit is de mens die altijd vooruit kijkt en nooit terug en die normaal gesproken niet even stopt en om zich heenkijkt en die altijd energie wil meten van wat er komt in plaats van wat er is of was. Wij gaan dat dus niet doen. Ik wil in plaats daarvan tegen jullie zeggen: “Ik wil dat jullie stoppen en kijken naar wat jullie hebben gedaan.” Om terug te kunnen kijken moet je begrijpen wat er achter je ligt. Wat er achter jullie ligt is de verovering van een oude energie die onder en boven elke profetie ligt dan jullie ooit is verteld over waartoe jullie in staat zouden kunnen zijn.

Kryon Timing.

Voor degenen die het nog niet weten was mijn aankomst een voorbode voor de potentiëlen die wij zagen voor deze speciale dag. Als jullie het bewustzijn van de planeet niet hadden veranderd en als jullie je terrein niet hadden afgebakend bij de Harmonische Convergentie van 1987 zou er vandaag geen channeling met mij en mijn partner zijn geweest. Hij zou een ander leven hebben want ik zou mij nooit aan hem hebben gepresenteerd zoals ik dat heb gedaan. Ik heb hem eerder verteld dat als hij er niet voor zou kiezen de mantel te dragen die ik hem aanbood er anderen zouden zijn die dat wel zouden doen. Het punt is dat jullie ervoor kozen om een energie te scheppen die mij in staat stelde om te komen en de mensheid te onderwijzen door een mens heen.Meer lezen >>>