Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 19 januari 2013

Sterren Unie Centaurus


De Grote Sterren Unie Centaurus
Lid sinds: 1,1 miljoen jaren geleden

Locatie: De Constellatie Centaurus bevindt zich tussen de strrenbeelden Lupus en Vela. Het is herkenbaar als de helderste ster, het drievoudige sterrenstelsel Alfa Centauri (ook bekend als Toliman). Eén van deze drie sterren is Proximi Centauri, die na onze eigen zon, de meest dichtbij staande ster is.

Afstand tot de Aarde: 4,3 lichtjaar

Soort levensvorm:
Een menselijk en een reptielachtige soort.

Fysieke kenmerken: De menselijke Centauren lijken op de aardse mens. De man is gespierd en goed geproportioneerd met blonde, bruine, zwarte of rode haren. De ogen zijn óf Aziatisch óf rond en bruin, blauw, groen of hazelnotenbruin van kleur. In lengte variëren de mannen van bijna 180 tot 240 cm. De huidskleur varieert van donkerbruin tot een lichtgetinte kleur. De vrouwen varieren in lengte van 165 tot 210 cm. De reptielachtigen hebben een zeer schubbige, op een hagedis lijkend, gespierd lichaam. De huidskleur is gedeeltelijk óf groen en blauw óf rood en groen. De hand is smaller dan die van een mens en heeft zes vingers, die in een vlijmscherpe gebogen klauw eindigen. De ogen zijn rond en de pupil is een verticale spleet, zoals bij een reptiel en zijn óf helder rood óf hebben een goudkleur. De vrouw, met een lengte van ruim boven de twee meter, is meestal iets langer dan de man.

Bijzonderheden: Centauren zijn bekend om hun vaardigheden in strategie en als Raadgevers van de Federale verbindingsdiensten. Zij blinken uit in het bijeenbrengen van diverse intelligente wezens en bereiken hun doeleinden op de meest vredelievende en harmonische wijze.

Taal: Menselijke taal met een keelklank, zoals Duits, doch ook met hoge klanken, zoals in het Chinees. De taal van de reptielachtigen is zeer grommend en met klanken die bijna niet door mensen te reproduceren valt.

Ruimteschepen: Centauren kennen twee typen schepen, die soms in de aardse hemel te zien zijn. Zij hebben een verkenningsvaartuig dat voor alle doeleinden geschikt is. Het heeft de vorm van een klok met een op een lens lijkende cirkelvormige vleugel aan de onderkant. Het is ongeveer 9 meter in diameter en ongeveer 9 meter lang. Het andere is een commandovaartuig; het lijkt op een sigaar met een kleine uitstulpimg in het midden en is ongeveer 60 meter lang.

vrijdag 18 januari 2013

Sterrestaat Bellatrix


De Sterrestaat Bellatrix

Voorheen lid van de Liga van Orion en van deze sector het hoofdkwartier van de gevormde alliantie.

Lid sinds: Een Aards decennium geleden

Locatie:
Eén van de helderste sterren in de Constellatie van Orion. (Gamma Orionis)

Het is de heldere ster rechtsboven in dit sterrenbeeld.

Afstand tot de Aarde: 112 lichtjaar

Soort levensvorm: Een belangrijke soort is de dino/reptiel hybride (een bastaardvorm van dinosaurus/reptielen).

Ongeveer 25 miljoen jaren geleden geemigreerd van de Constellatie van Sagittarius.

Fysieke kenmerken: Zeer schubbig en knokig. Het schedeldak is bedekt met een grote benige kam. Grote rode of dof gele ogen (gelijkend op die van aardse reptielen) zijn aan de voorkant geplaatst, net boven en aan de beide kanten van een zeer kleine neus. De mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het hoofd naar de andere kant lopen. Oren zijn er niet, het enige teken ervan is rudimentair, een cirkel van 7,62 cm aan beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. De huid is geschubd als van een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een smalle benige kam loopt vanuit het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Het wezen is tweebenig. Een dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. De voet heeft vijf tenen die in kleine, zeer scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, zoals bij de krokodillen, maar slechts tot aan de voeten. De man is in het algemeen kleiner van postuur dan de vrouw.

Bijzonderheden: Deze beschaving staat bekend om de grote bekwaamheden in diplomatie en leiderschap. Gedurende de afgelopen zes miljoen jaren verantwoordelijk voor alle vroegere strijdkrachten van de Alliantie voor deze sector van het Melkwegstelsel.

Taal: Zeer ruw en met een keelklank; afgewisseld met grommende en sissende geluiden.

Ruimteschepen:
Verkenningsschepen lijken op dauwdruppels of op kevers; zij variëren van 30 tot 122 m in lengte. Moederschepen kunnen in afmeting 2 tot 640 km lang zijn en lijken op grote kikkervisjes.


ASHTAR via Susan Leland: "Obama's inauguratie is op maandag, 21-1-2013"

ASHTAR: BULLETIN VANAF DE BRUG

"Obama's inauguratie is op maandag, 21-1-2013"

18 JANUARI 2013

Groeten, Geliefde Familie! Wij komen naar u met berichten van het grootste belang, want het is dat u en uw wereld op de rand van een andere grote verandering staan. Het is om dit potentieel te bekrachtigen tot het hoogst mogelijke niveau dat wij u uitnodigen om u bij ons te voegen, en wij zullen inderdaad hierover een verklaring geven .

"Maar eerst richten we ons op twee andere onderwerpen die van groot belang zijn. Je bent je bewust van de vele verschillende verhalen die de ronde doen op het internet, en we willen u eraan herinneren dat onder hen verschillende graden van Waarheid zijn. Alles wat tussen volledige waarheid en complete leugens ligt. Het is aan een ieder van jullie om te onderscheiden wat waarheidsgetrouw is voor u, maar houd rekening met wat jullie de 'wolf in schaapskleren' noemen. Er zijn er een aantal die gedreven zijn in het bewust brengen van valse informatie die echt angst kan veroorzaken, en er zijn anderen die dat onbewust doen. Dit is de reden waarom ik heb gekozen voor deze passage die deze boodschap begeleid, om u eraan te herinneren waar we ons op voorbereiden op wat kan worden bereikt op het dichtstbijzijnde mogelijke moment!

"Het advies dat dit begeleidt is om in de hoogste staat van Liefde te zijn, en om al uw onderscheidingsvermogen van die plaats uit te laten gaan. Het is veel productiever, je in deze 4D Gouden Eeuw, voor te stellen en te focussen op wat jullie de positieve creaties noemen, in plaats van nog steeds te worden gevangen in het 'negatieve niet willen'. Dus, bijvoorbeeld, ga op zoek naar nieuws van vreedzame uitingen en evenementen en verheug je op die, in plaats van stil te staan ​​bij de verschrikkingen van geweld en oorlog! Zo creëer je Vrede op Aarde, dat is jullie Goddelijke erfgoed! Kryon: Meditatie: Emoties. Barbara Bessen 18 januari 2013. Geplaatst: 27 september 2014

Kryon:
Meditatie: Emoties.
Barbara Bessen
18 januari 2013. Geplaatst: 27 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een meditatie-oefening voor jullie.

Ik houd ervan om jullie vele kleine meditatie-oefeningen aan het hart te leggen. Kijk in de loop van de dag telkens weer wat je denkt. Misschien helpt het als je op een plaats waar je vaak komt een briefje neerlegt  waarop je jouw “gedachten” neerschrijft.

Dat is genoeg om je eraan te herinneren op je gedachten te letten. Gedachten zijn vrij, zeggen de mensen. Klopt dit echt? En maken zij ook vrij? Jullie zijn in gedachteconstructies van jezelf of in die van anderen verstrikt als in een spinnenweb. Dit kunnen jullie niet helemaal niet vermijden maar je kunt het wel veranderen.

Ga naar een heldere kamer en word je meer en meer bewust hoe je gedachten jouw bewustzijn beïnvloeden, de hele lange dag door. Ik zal dit niet nader omschrijven want het spreekt voor zich en je weet wat ik bedoel. Jouw zuivere intentie helpt jou om helderder te worden.

donderdag 17 januari 2013

Galactische Federatie van Licht

De Galactische Federatie van Licht

Werd 4,5 miljoen jaren geleden gesticht, om te voorkomen dat de interdimensionale krachten van het duister deze melkweg zouden domineren en exploiteren.De overbekende Star Wars films van George Lukas zijn op dit gegeven gebaseerd.

Tegenwoordig zijn er meer dan 200.000 leden van de sterrenstaten, confederaties of unies. Ongeveer 40% van de bewoners zijn humanoïde (gelijkend op mensen van de Aarde); de overigen bestaan uit verschillende vormen van Bewust Levende Wezens, die met verstand en gevoel zijn uitgerust.

In dit document willen wij informatie verschaffen over enkele leden van de Galactische Federatie. Wij hopen dat deze informatie een hulp zal kunnen zijn bij het identificeren en het bevestigen van iedere ervaring die je misschien met deze wezens hebt gehad, of nog zullen hebben.

Ons doel is het kweken van goodwill en begrip voor de sterrennaties, die beantwoorden aan de roep van de Aardse Spirituele Hiërarchie om ons te helpen bij het proces naar verlichting en transformatie.Een en ander kan leiden naar het moment dat de buitenaardsen zich openlijk aan het menselijke ras zullen bekendmaken.

De namen van de in deze lijst genoemde sterren en andere hemellichamen zijn die zoals die door de Aardse wetenschap worden gehanteerd. Het zou te ver voeren de lokaal bekende namen te hanteren.

Met dank aan: www.runningfox.nl


dinsdag 15 januari 2013

IF YOU CAN’T EXPLAIN IT SIMLPLY .........IF YOU CAN’T EXPLAIN IT SIMLPLY, YOU DON’T UNDERSTAND IT WELL ENOUGH..........


ALBERT EINSTEIN

Electric mirror

Van te voren geef ik aan dat ik alles zo eenvoudig en objectief mogelijk wil beschrijven, wetende dat voor hetzelfde fenomeen vele namen zijn bedacht; bedacht om ons te verwarren zodat we elkaar niet meer verstaan (begrijpen). Als je kan "zien” (verbeelden, begrijpen) hoe energie door het universum stroomt, kun je ook begrijpen hoe deze gemanipuleerd wordt. Laten we eerst zien hoe dimensies zijn opgebouwd.

Laten we ons eerst voorstellen dat Gods rijk is opgebouwd uit concentrische cirkels:

In het midden zie je wat men noemt de bron van alle leven: Vloeibaar licht (lifeforce = een andere woord voor liefde) een al wetende intelligentie die alles (dimensies) wat bestaat voorziet van energie en alle coderingen (DNA) omvat. Zoals vele mensen weten komen we allen voort uit dit licht. Laten we ons voor het gemak voorstellen dat dit de honderdste dimensie is. De bron geeft ons energie en wij doen ervaringen voor de bron op. Het is een wisselwerking, een samenwerking. Bijvoorbeeld wil de bron de 99ste dimensie ervaren dan zal een druppel van deze energie zich naar de 99ste dimensie verplaatsen (uitzenden). De bron zal altijd een verbinding met dit wezen (druppel) behouden. D.m.v een kosmische navelstreng, met een toevoer van energie om de lichtcodes op te lichten en met een terugvoer naar de bron, om de bron de opgedane ervaringen te laten ervaren. Dit is een continuïteit. Deze kosmisch navelstreng kennen wij als de DNA Spiraal:


zondag 13 januari 2013

Vlaggenschip NiburuHet Vlaggenschip Niburu van de Pleiadische Federatie

Er circuleert nogal wat tegenstrijdige informatie over Nibiru.Het gevolg hiervan is dat ik ieder keer dezelfde vragen ontvang. De volgende tekst is mijn poging om deze informatie te sorteren en het in zijn correcte context te plaatsen.Veel van wat er is gechanneld uit andere bronnen bevat een kern van waarheid.

Het probleem met deze informaties is dat het uit zijn context wordt genomen of als algemene verklaring wordt weergegeven. Dit terwijl de informatie in werkelijkheid alleen maar van toepassing is op een klein segment of groep van de Nibiruaanse populatie. Ik zal het uitleggen...Jelaila

Wat is Nibiru
Nibiru is het 4e dimensie vlaggenschip van de Galactische Federatie van het melkwegstelsel. Net zoals op de Pelegai hebben vele verschillende beschavingen vertegenwoordigers die aan boord van de Nibiru leven. Nibiru is zowel een vlaggenschip van de Federatie als ook een planeet en een gevechtsschip. Nibiru is iets meer dan 3 keer zo groot als de Aarde. Kryon: Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst? Barbara Bessen 13 januari 2012. Geplaatst: 5 november 2014

Kryon:
Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst?
Barbara Bessen
13 januari 2012. Geplaatst: 5 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie met Kryon en Aartsengel Michael.

Met deze gemeenschappelijke reis, kan ik jullie verzekeren, is verbonden dat jullie ervaringen kunnen loslaten. Wees je gewoon van de ervaringen van Atlantis bewust en laat hen dan los. Voor de rest zorgt de Groep van Kryon die overigens nauw verbonden is met aartsengel Michael. Bemerk de kracht en de energie van aartsengel Michael. Nu. En zoeven hebben jullie door je zuivere intentie het massabewustzijn een beetje veranderd!

Tot besluit van dit thema komt nog de vraag op die altijd weer opduikt: Wat zijn de geneeswijzen van de toekomst? Willen jullie mijn antwoord daarop horen? Het zijn de geneeswijzen die zonder veel poespas in de geest, direct met het Hoger Zelf, de eigen zuivere intentie en de hulp van de Goddelijke energie worden ingeleid. Grote stappen in deze richting zijn er al gemaakt. Vele richtingen in geestelijke genezing worden al gebruikt; vaak nog heel timide en veelal begeleid door technische hulpmiddelen.


Live channeling van Kryon: De gereedschapskist van de oude ziel in 2013.

Live channeling van Kryon:
De gereedschapskist van de oude
ziel in 2013.

Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Deze live channeling werd gegeven op de Kundalini Tour op 13 januari 2013.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Steeds als wij dit doen zijn er mensen die zich afvragen: “Is die man nog steeds in zijn lichaam?” (Lee) Natuurlijk is hij dat, maar zijn bewustzijn is verdeeld. Sommigen zouden zeggen: “Ik wist het! Dat maakt hem kandidaat voor een psycholoog.” (gelach) Maar het is niet die soort verdeling. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om te doen wat jullie hier zien, maar het hoeft niet in deze vorm te zijn. Er is een nieuwe energie die zich nu op de planeet begint te vormen en wij gaan daar langzaamaan steeds meer over spreken. Als jullie tot op deze bladzijde zijn gekomen zou het goed voor jullie zijn om nog eens naar de laatste channeling (Phoenix) te kijken. Daarin zit informatie die met deze boodschap verbonden is.

Een week geleden gaven wij jullie informatie over wat jullie in deze nieuwe tijd kunnen verwachten. Enkele weken eerder vertelden wij jullie over uitvindingen waar jullie naar kunnen uitkijken. Maar in het proces van de menselijke ontwikkeling is het overduidelijk dat enkelen van jullie zullen gaan channelen. Die manier van channelen hoeft niet en public te zijn of voor een groep mensen staand. Het kan alleen voor jezelf gedaan worden en misschien op de manier van wat sommigen eerder “automatisch schrift.” hebben genoemd. Er is tussen twee haakjes niets automatisch aan. Het is niet iets dat gewoon gebeurt. Het zijn jullie die opzij stappen en in de privacy van jullie eigen bestaan het heilige deel van jullie vinden en in staat zijn om te channelen wat er binnenin jullie zit. Sommigen van jullie zullen geen entiteit met een naam vinden maar zullen eerder delen van jullie eigen goddelijkheid channelen. Jullie zullen het channelen noemen maar het is eigenlijk communiceren met het Hoger Zelf. Het zijn jullie die in contact zijn met de kernziel die jullie ook zijn. Maar het zal op channelen lijken en dat zal het ook zijn.Meer lezen >>>