Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 25 januari 2013

EINDSPEL – deel 1 door Frank Hoogerbeets 25 januari 2013EINDSPEL – deel 1Manipulatie

door Frank Hoogerbeets

 25 januari 2013

 
 
Na een relatief rustig jaar is het tijd voor een update over de gebeurtenissen in de wereld die zich nu in snel tempo ontvouwen waarbij niets is wat het lijkt te zijn, dat wil zeggen, als je de kranten en zenders op radio en televisie hebt gevolgd. Het wordt steeds duidelijker dat ogenschijnlijk los van elkaar staande gebeurtenissen feitelijk deel uitmaken van een plan gedreven door een verborgen agenda. Je hoeft alleen maar te kijken met wat onderscheidingsvermogen om te zien dat zaken worden georkestreerd achter de schermen om de massa om de tuin te leiden en politieke, financiële alsook militaire doelen te bereiken. Echter, de tentakels van controle en manipulatie zijn tegenwoordig zo wijd verspreid dat de meeste mensen zich er niet van bewust zijn en bijna alles voor lief nemen. Maar de waarheid is dat we de laatste fase hebben bereikt en het eindspel is begonnen.

Terwijl de media en filmindustrie hebben geprobeerd om mensen af te leiden en zelfs bang te maken met zogenaamde voorspellingen gebaseerd op de Maya-kalender, en vele new-agers ervan overtuigd waren dat er iets groots zou gebeuren, zoals poolverschuivingen e.d., bleef de verborgen agenda zich ontvouwen. Dus nu we de kritieke december 2012 zijn gepasseerd en mensen weer ontvankelijk worden voor aardse zaken, zal ik vertellen wat er gaat gebeuren en hoe we erop voorbereid kunnen zijn. Voor alle duidelijkheid, ik ben geen profeet, noch zie ik beelden in kristallen. Het is gewoon een kwestie van observeren en de wereldgebeurtenissen in de afgelopen twaalf jaar hebben mijn ogen geopend en mij bewust gemaakt van een verborgen agenda die wordt uitgevoerd die 'de elite' moet dienen, zoals bankiers, kerkleiders, bepaalde politieke figuren en koningshuizen wereldwijd.

De elite probeert haar macht en rijkdom te beschermen ten koste van miljoenen mensen die nauwelijks rond kunnen komen. Zij geven jaarlijks miljarden dollars uit aan zogenaamd noodzakelijke oorlogen en andere ondernemingen die geen mens in de wereld beter maken behalve hen zelf. Het is een zieke wereld geworden, vrienden, en diegenen op invloedrijke posities die meer geven om hun eigen weelde dan om het welzijn van de mensheid zouden zich diep moeten schamen dat zij dit laten gebeuren. 


Kryon: De Voeding door Eten, Ademen en Prana. Barbara Bessen 25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014

Kryon:
De Voeding door Eten, Ademen en Prana.
Barbara Bessen
25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit en bewustzijn voor de voeding en de ademhaling

Wat voedt jullie, lieve mensenwezens? Waar halen jullie je levensenergie vandaan? Stel je voor dat jullie in een vacuüm waren, een steriele luchtledig ruimte. Zou daar genoeg voeding voor jullie zijn?

Wij willen eerst even belichten waardoor de mens zich voedt. Vanaf het begin van het experiment Aarde, toen wezens van andere planeten de Aarde bezochten en besloten haar in te zaaien, was prana, de oerenergie, hun voeding.

Later veranderde hun lichaam als resultaat van verandering die de planeet beleefde. Zoals al genoemd, concentreerden Hoge Wezens zich op verder zaaien van het menselijk lichaam. De blauwdruk veranderde op zijn beurt door de vele cycli van de Aarde of door ingrepen van de wisselende buitenaardse broeders en zusters die hier leefden of te gast waren. De manier en de wijze waarop de mens zich voedde, veranderde steeds meer omdat zijn fysieke en zijn andere lichamen zich verdichtten.woensdag 23 januari 2013

Mintaka

Sterrenstaat Mintaka

Lid sinds: Zeer recent; maakte voorheen deel uit van de Orion Liga.

Locatie: Mintaka is de meest rechtse van de drie meest heldere sterren in de befaamde Riem van Orion.De andere twee zijn AlNitak en AlNilam.

Afstand tot de Aarde:
233 lichtjaar

Levensvorm:
Een bepaald soort amfibieën komt het meeste voor; enkele reptiel/dino bastaardvormen leven onder hen.

Fysieke kenmerken: Op veel manieren vertegenwoordigen de Mintakanen de kikvorsen en padden van de Aarde. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Zij zijn in het algemeen tweebenig. Hun huid, zacht en onbehaard, valt op door zijn iriserende kleuren, variërend van helder rood, oranje en groen tot geel en bruin. In afwijking tot de aardse amfibieën, puilen de ogen niet uít, maar zijn zeer groot, omwikkeld en helder rood, oranje of groengeel van kleur. De neus heeft twee kleine gleuven boven zeer dunne lippen. De neus is, geopend, zeer groot en lijkt op die van een kikker. De oren zijn twee kleine ronde cirkels aan beide kanten van het hoofd. Het hoofd is groot en is niet in verhouding tot de rest van het lichaam, terwijl de nek niet lijkt te bestaan. Het lichaam, armen en benen zijn zeer gespierd. Tenen en vingers zijn lang, dun, door zwemvliezen verbonden en zijn vier in aantal; de tenen hebben kleine klauwen. Mintakanen staan ook bekend door een serie van drie kleine dunne, met elkaar verbonden opstaande randen, die vanaf de rug omhoog lopen naar het hoofd.

Bijzonderheden: Staan bekend om hun grote deskundigheid op het terrein van de psychologie en het manipuleren van het denken. Zij hebben een belangrijk instituut van wetenschappelijke kennis en grote bibliotheken van innerlijke wijsheid dat een periode beslaat van 15 miljoen jaren.

Taal: Klanken zijn gevarieerd in toonhoogte, maar ook heel diep en met een keelklank.

Ruimteschepen:
Lijken bijna altijd op een paddenstoel; zoiets als het grote ruimteschip uit de film ‘Close Encounters.’ Verschillende afmetingen, van 15 tot 46 meter. Moederschepen zijn zeer groot, van bijna 160 tot 1600 km. De grootste zijn volledig zelfvoorzienend en worden gewoonlijk gebruikt op zeer verre ruimtereizen.


maandag 21 januari 2013

Confederatie van Fomalhaut

De Confederatie van Fomalhaut

Lid sinds: Deze neutrale sterrenstaat is slechts sinds kort lid.

Locatie: Fomalhaut is de meest heldere ster in de constellatie Pisces Austrius (Zuidervis). Deze wordt op het zuidelijk halfrond gevonden tussen de constellaties Waterman en Kraanvogel.

Afstand tot de Aarde: Fomalhaut is 24 lichtjaar van de Aarde verwijderd.

Soort levensvorm:
Twee soorten. Ten eerste, een rebelse menselijke groep van de Pleiaden, die eerst, ongeveer 250.000 jaren geleden, Formalhaut koloniseerden en die nu wonen op de derde en vierde planeet van Formalhaut. De tweede groep, een kleine dino/reptiel soort van Bellatrix in Orion, koloniseerden ongeveer 200.000 jaren geleden de tweede planeet in dit zonnestelsel. Deze twee groepen stichtten de Confederatie na een serie zeer vernietigende oorlogen, die ongeveer 20.000 jaren geleden beëindigd werden.

Fysieke kenmerken: De eerste soort menselijke wezens lijkt op het zogenaamde ‘Noordelijke’ ras van de ET’s en zijn meestal blond met zeer blauwe, hazelnootbruin of staalgrijze ogen. De mannen zijn gespierd en ongeveer 185 cm lang. De vrouwen zijn zeer volumineus en variëren van 168 tot 183 cm in lengte. Het tweede type is donker van huid en lijkt tanig met donker haar en bruine, grijze of zwarte ogen. Dezelfde afmeting en uiterlijk als het eerder genoemde ‘Noordelijk’ type.

De dino/reptiel soort is een bastaardvorm uit het oorspronkelijke sterrenstelsel Bellatrix in Orion. Zeer geschubd en benig. Bovenkant van het hoofd heeft een zeer grote kam. Grote rode of vaalgele ogen (zoals aardse reptielen) zijn groot en naar voren geplaatst, even boven en aan beide kanten van een zeer kleine neus. Mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het gezicht naar de andere kant lopen. Oren zijn niet aanwezig: slechts een rudimentair overblijfsel van 7,62 cm omcirkelt beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. Huid is geschubd als een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een kleine kam van benig materiaal loopt vanaf het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Zij zijn tweebenig. De dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. Voet bezit vijf tenen, die in kleine scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, de dikte van een krokodil, reikt tot aan de voeten. De man is vaak korter dan de vrouw. 


Bijzonderheden: Bekend om hun moed in alle wetenschappelijke uitdagingen. Zij maken nu deel uit van de eerste belangrijke Dienst van Wetenschap en Verkenning die, ongeveer 2 miljoen jaar geleden, naar Andromeda werd uitgezonden.

Taal: De menselijke taal is welluidend, maar met een keelklank. De taal van de dinoreptiel-achtigen heeft een duidelijker keelklank.

Ruimteschepen: De menselijke verkenningsschepen zijn eivormig, lijken op een waterdruppel wanneer die uit de kraan valt. De diameter van dit schip bedraagt van 18 tot 26 meter. Moederschepen lijken op een enorme, uit vele lagen bestaande sigaar en hebben een omvang van 30 tot 190 kilometer. De verkenningsschepen van de dinoreptiel soorten lijken op enorme kevers, ongeveer 30 km in doorsnee. Hun moederschepen lijken op een amoebe en zijn van 13 tot 140 kilometer in omvang.