Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 1 februari 2013

KRYON: Hoe gaat het verder? Of Leve het Leven! 1 Februari 2013 geplaatst 24 maart 2014

KRYON: Hoe gaat het verder? Of Leve het Leven!
Barbara Bessen
1 Februari 2013/ geplaatst 24 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Wat een vreugde om weer met jullie samen in de hogere werelden te duiken die achter de sluier liggen. Degene die jullie niet kunnen zien, alleen als jullie je erop richten en in diepe stilte innerlijk op reis gaan, hoewel meer van jullie in het dagelijkse zijn je blik kunnen verschuiven om in andere werelden, in paralleluniversums en ook in astrale werelden te kijken. 

Jullie zijn het sterrenzaad dat is gekomen om anderen te dienen. Jullie zijn de pioniers van de nieuwe wereld. Deze wereld is niet dezelfde, zij heeft een andere vibratie en duwt zich, door het bewuste zijn van de mensen, steeds meer in jullie dagelijks leven. Langzaam, op kousenvoeten, komen de hogere niveaus, de parallelwerelden in jullie bewustzijn.woensdag 30 januari 2013

Sterrenstaat Tau Ceti

Sterrenstaat Tau Ceti

Lid vanaf: Bijna 2,5 miljoen jaren geleden. De op een beer gelijkend zoogdierwezen (de oorspronkelijke bewoners) gaven toestemming tot de vestiging van een menselijke kolonie van de Constellatie Hercules op de vierde planeet in hun sterrenstelsel, ongeveer 2,4 miljoen jaren geleden.

Locatie: De ster Tau Ceti in de Constellatie Cetus (de Walvis)

Afstand tot de Aarde: L 11,9 lichtjaar
Soort levensvorm: De ‘intelligente’ bewoners zijn een galactische menselijke soort en een op een beer gelijkend zoogdier.

Fysieke kenmerken: De galactische humanoïden zijn nauw verwant aan het menselijke soort van de Constellatie Hercules. Drie hoofdkleuren: bruin (inclusief een koperkleur), rood en groen (licht en donker). Mensen met een bruine huid hebben lichtbruin tot kopergekleurd haar, of zwart tot roodoranje kleurig. Ogen variëren van groen en blauw tot bruin en grijs. De groen getinte mensen hebben lichtgroen tot blond of bruin haar met groene, hazelnootbruine of staalblauwe ogen en hebben ongeveer dezelfde lengte als de bruingekleurde mensen. De roodgekleurde mensen hebben rood, oranje of blonde haren met rood, bruin of donkerblauwe ogen en hebben ook dezelfde lengte als de twee andere menselijke types.

De zoogdieren die op een beer lijken zijn enorme behaarde Wezens met kleine behaarde staarten en ongeveer dezelfde lichamen als een beer, die bedekt zijn met een bruine, zwarte of blonde vacht. Het hoofd lijkt op die van een beer, maar heeft een kleinere snuit. De tanden lijken eerder op die van de mens dan die van een aardse beer. Ogen bevinden zich aan de voorkant, zoals bij mensen, en zijn bruin, blauw of zwart. De oren aan de zijkanten van het hoofd, lijken op de oren van de aardse beer. Hoog ontwikkelde intelligente Wezens lopen op twee benen, vandaar dat hun zwaartepunt hoger ligt dan bij de aardse beren. Twee gespierde armen met op poten lijkende handen hebben vijf korte en stevige klauwachtige vingers. Zeer gespierde benen eindigen in zeer korte voeten met vijf stevige tenen. De lengte varieert van 274 tot 366 cm. 


Bijzonderheden: Staan bekend om hun vermogens tot het ontwerpen van enkele van de meest geavanceerde schepen van de verkenningsvloot van de Galactische Federatie. Hebben ook enkele van de beste piloten en navigators van de melkweg.

Taal: De menselijke taal heeft een sterke keelklank, zoals Duits of Arabisch. De taal van de beerachtigen is ongeveer hetzelfde, maar dieper en met een nog sterkere keelklank.

Ruimteschepen:
Verkenningsschepen zijn enorme, diamant- en bloedcel vormige schepen van ongeveer 61 tot 76 meter lengte. Moederschepen zijn in het algemeen de commandoschepen van de verkenningsvloot van de Galactische Federatie. Zij lijken op een serie van talrijke lagen bloedcellen in groepen van 20 tot 50 cellen en variëren van meer dan 6 tot bijna 71 kilometer in grootte.


dinsdag 29 januari 2013

Procyon Sterrenstaat

De Procyon Sterrenstaat 

Lid sinds: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden. Vanaf de aanvang, ongeveer 3,8 miljoen jaren geleden, gevestigd door kolonisten van Sirius B, evenals door de Amfibie-Reptiel hybriden, die de galactische oorlogen in de Constellatie Schorpioen ontvluchtten.

Locatie:
Even boven de ster Sirius aan de avondhemel. De helderste ster in de Constellatie Canis Minor, de kleine Hond; Procyon is een tweelingster, waarvan slechts de binnenste of A-ster bewoonbare planeten bezit. Het Procyon-A sterrenstelsel kent zes relatief kleine planeten. De menselijke kolonie bezet de vierde planeet, terwijl de Amfibie-Reptiel kolonies op de tweede en derde planeet van het sterrenstelsel wonen.

Afstand tot de Aarde: Ca. 11,3 lichtjaar van de Aarde verwijderd

Levensvorm:
Twee soorten intelligent leven. De eerste is een zuivere Lyra-Sirius menselijk soort. Zoals op Sirius-B, hebben zij óf blauwe óf witte huiden en zijn volledig bewust. Amfibi-Reptiel hybriden zijn een beetje langer dan de menselijke soort en hebben een groene, bruine of blauwkleurige huid.

Fysieke kenmerken: De galactische mensen van Procyon zijn uiterlijk typisch van Lier-Sirius en lijken sterk op de aardse mens, met twee belangrijke verschillen. Ten eerste zijn de ogen veel groter en lijken levendiger; de kleur varieert van blauw tot groen en bruin. Twee kleinere oren zijn een beetje lager aan het hoofd geplaatst. Ten tweede, het schedeldak en de achterkant van het hoofd is vergroot om een grotere hersenomvang te kunnen huisvesten. Zoals andere Lier-Sirius mensen is de lengte van de humanoïden vergelijkbaar met die van de Aarde.. De Amfibie-Reptiel Wezens bezitten een soort hagedislichaam, dat bedekt is met een geschubde huid. Opvallende bruine, gele of rode ogen zijn ver van de zeer dunne gerimpelde neus geplaatst, die eindigt in twee kleine, op spleten lijkende neusvleugels. De ogen kunnen zich onafhankelijk van elkaar bewegen. Oren zijn ovaal van vorm en een kleine 5 cm groot en zij bevinden zich net even achter ieder oog. De mond is een kleine spleet, dat van het ene oor naar het andere loopt. Het bijna ronde hoofd is goed geproportioneerd in verhouding tot de rest van het lichaam. Kleine, duidelijk te onderscheiden nek. Een zeer gespierd lichaam en aanhangsels. Vier dunne, nagelloze vingers. Drie lange tenen die in een scherpe klauw eindigen. Zeer kleine staart, die lijkt op een knobbel aan het eind van de ruggengraat.

Bijzonderheden: Staan bekend als enthousiaste onderzoekers en erkende wetenschappers. Hebben de meest succesvolle expedities geleid naar vroegere onbekende delen van deze en andere melkwegstelsels.

Taal: De taal van de menselijke soort is gevarieerd in toonhoogte, met weinig keelklanken. De taal van de Amfibie-Reptiel typen is zowel gevarieerd in toon als ook met keelklanken.


Ruimteschepen: De verkenningsschepen lijken óf op grote tranen óf op een grote kever en de grootte varieert tussen bijna 14 tot 61 meter. Moederschepen die bestemd zijn voor verre ruimtereizen, lijken op óf enorme sneeuwvlokken of op zeer grote kwallen en zijn van 161 tot 6440 m in lengte.


maandag 28 januari 2013

Pegasus Sterren Liga


Pegasus Sterren Liga

Lid sinds: 3,78 miljoen jaren geleden. Oorspronkelijk een serie kolonies die, ongeveer 4 miljoen jaren geleden, gevestigd werden door de Sirius Regeringsraad.

Locatie:
De constellatie Pegasus is een grote cluster van meer dan 1000 sterren, gelegen tussen de sterrenbeelden Cygnus en Aquarius.

Afstand tot de Aarde:
Tussen de 50 en 545 lichtjaar.

Levensvorm:
Er zijn drie hoofdtypes van menselijke vorm. De eerste lijkt qua lengte en uiterlijk op de Sirius mens en heeft eenzelfde witte en blauwe huid. De tweede soort is een meer tenger menselijke vorm met een rode en oranje huid. De laatste is een bastaardvorm van de dinosaurus en het tweede menselijke ras.

Fysieke kernmerken: Het eerste type vertegenwoordigt dat van de originele Sirius B menselijke kolonisten: De mannen variëren van perfect gevormde gespierde lichamen tot kinderlijke lichamen en zijn van 198 tot 224 cm lang, met blond tot lichtbruin haar en lichtblauw tot groen gekleurde ogen. De vrouwen zijn iets korter en hebben óf een zeer bleekwitte óf een lichtbruine huid. De tweede menselijke soort lijkt enigszins op de eerste, qua lengte en/of lichaam, maar met twee uitzonderingen. Ten eerste is de huid evenals het haar, óf lichtrood óf donkeroranje gekleurd. Ten tweede hebben zij een soort kattenogen en de iris is óf rood óf donkerblauw. Deze groep kwam oorspronkelijk van enkele van de verder verwijderde sterren in de Lyra Constellatie.

Het derde bastaardtype heeft een soort geschubde huid met meer herkenbare kattenogen, die óf rood-bruin óf bleekgeel zijn. Het lichaam, benen, nek en armen zijn meer gespierd dan die van de mens en hebben een aantal dikke, op aderen lijkende kabels die over de hele lengte lopen. Iedere hand of voet eindigt in vier dunne, lange vingers of tenen, met een kleine klauw aan het eind. 


Bijzonderheden: De wezens van Pegasus staan bekend om hun moed als uitvinders, wetenschappers en diplomaten.

Taal: Er zijn twee soorten gesproken taal. De een kent een lichte variatie in toonhoogte en is melodieus, terwijl de ander meer een keelklank bezit en ruw klinkt.

Ruimteschepen:
Drie typen schepen opereren in de omgeving of vlakbij de Aarde. Het eerste soort is een defensieschip, dat lijkt op een ronde gelijkzijdige driehoek. Iedere kant is ongeveer 22,5 meter lang. Het tweede type is een verkenningsschip, dat rechthoekig van vorm is met een gemiddelde diameter van bijna 26 meter. Het derde schip is een dubbele lensvormig atmosferisch commandoschip dat ongeveer 400 meter lang is.

zondag 27 januari 2013

Steve Rother & De Groep 27 januari 2013 De Nieuwe Wereld / De volgende stappen


De Nieuwe Wereld / De volgende stappen
 
27 januari 2013


Elrah begint:

Ik Ben Elrah van de Ritmische Dienst. Welkom allemaal! Ik heb jullie de hele tijd gadegeslagen. Ik kijk gewoon mee over de schouder van de Hoeder en zo af en toe herinnert hij zich dat ik er ook ben. Dan richt hij zich tot mij om te overleggen en ik geef hem wat informatie. Weet je, eigenlijk komt de informatie voortdurend. Maar meestal zegt hij dan: "Dat komt later wel.” 

Een Nieuwe Gedachte.

Ik ben hier vandaag om vele redenen, maar ik wil eerst even praten over je eigen veiligheid… je veiligheid. Oei, daar dachten jullie niet aan, lieverds: "Wat kunnen we doen om veilig te zijn op de Nieuwe Aarde?” Welnu, jullie hoeven je over veiligheid geen zorgen te maken zoals je gewend was omdat jullie niet gewond kunnen raken door dezelfde dingen waarvan je vroeger dacht dat ze je pijn konden doen.


Ik wil iets met jullie delen over algemene veiligheid, en een andere benadering die je zou kunnen overwegen terwijl jullie je ware grootte laten zien. Wat er nu plaatsvindt, is dat jullie op vele nieuwe niveaus als nimmer tevoren open staan.


Daarom is er iets meer kwetsbaarheid als jullie je gaan openen en gedurende de tijd dat je er gewend aan raakt ontvankelijk te zijn.


Het gaat er niet om dat jullie al die muren of filters, of wat daar op lijkt moeten bouwen. Maar wat er gebeurt, is dat zodra iemand zich werkelijk opent en zomaar door het leven gaat, er ook meer mogelijkheden ontstaan om je van het pad te weerhouden of er van af geleid te worden. Dat kan nu heel gemakkelijk gebeuren, want hoewel jullie niet voelen dat je anders bent dan enkele dagen geleden, zijn jullie dat wel!


Jullie zijn absoluut anders. Veel van jullie energie is opengegaan op manieren die je nog niet hebt meegemaakt, dus wat ze je willen vertellen is dat jullie je eerst bewust moeten zijn van je eigen wezen. Je zou tegen je zelf kunnen zeggen: "Oké, ik heb nu hier een beetje pijn en ik weet niet wat het is. Maar ik wil enige tijd besteden om er energie heen te zenden om er mee te communiceren.”