Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 9 februari 2013

Live Kryion channeling: De tijdcapsule van Gaia. 9 februari 2013

LIVE KRYON CHANNELLING: 
De tijdcapsule van Gaia.

Deze live channeling werd gehouden op de Kryon Kundalini Tour in Salt Lake City.
9 februari 2013.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer te helpen is deze channeling aangepast (door Lee en Kryon) om nog beter begrip te bereiken. Vaak zit er energie in wat er live gebeurt, een soort communicatie die niet aanwezig is op de geprinte pagina’s. Heb plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City, Utah.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De boodschap die ik vanavond breng is een toevoeging aan de twee die ik eerder heb gebracht in de afgelopen twee weken. (in Boulder, Colorado en Phoenix, Arizona)

De informatie die jullie nu nodig hebben, oude zielen, heeft het nodig dat hij af en toe herhaald moet worden en daarom gaan wij eerst een beetje terugkijken.Meer lezen >>>

Engelen Wijsheid Creëren 9 februari 2013 / Sharon Taphorn

Sharon Taphorn
Engelen Wijsheid
Creëren
9 februari 2013

Je bent op de juiste weg voor het creëren van een overvloed aan geld, vrede, tevredenheid, liefde of elke andere emotionele, mentale of spirituele dimensie voor jezelf, door je gedachten gefocust houden en vooral je emoties in balans te houden en in jezelf te geloven.

Nadat je de plannen gemaakt hebt, denk aan het spirituele aspect van wat het is dat je wilt creëren en hoe het dingen beter kan maken. Dan kijk na de succesvolle voltooiing van het project hoe het eruit ziet en kijk vervolgens naar je passie. Echt er naar kijken en voel dat gevoel van voltooiing en dan ben je klaar om te gaan. vrijdag 8 februari 2013

Orion


Orion
Kenmerken van degenen die Orion als hun Planetaire oorsprong hebben.
Degenen die Orion als hun Planetaire oorsprong hebben, hebben sterke persoonlijkheden, idealen en overtuigingen.

Orions kun je herkennen aan de vele vragen die zij stellen!
Er is een sterke drang om de oorzaken en diepere betekenis van alles te begrijpen.

Zij hebben in hun behoefte om te begrijpen een neiging om mensen en gebeurtenissen te analyseren.
Dit kan frustrerend zijn voor mensen in hun omgeving, als dit gevoelens van nauwkeurig onderzocht worden oproept.
De oorzaak is de neiging die de Orions hebben om te handelen vanuit een mentaal niveau, liever dan vanuit een gevoelsniveau.

De reden is niet een gebrek aan gevoelens, het is gewoon de oorspronkelijke manier van functioneren voor hen. 

Kryon: Prana en Voeding. Barbara Bessen 8 februari 2013. Geplaatst: 18 oktober 2014

Kryon:
Prana en Voeding.
Barbara Bessen
8 februari 2013. Geplaatst: 18 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ademen en prana – Voeding door eten.

De nieuwe voeding is licht en transparant en men neemt nog maar kleine porties tot zich. Misschien ook nog maar tweemaal per dag om de voedselopname steeds minder te laten worden. Oh, ja, ik merk ontzetting en weerstand bij enkele lezers en bij anderen weer instemmend knikken.

Maak je alsjeblieft geen zorgen dat je vanaf morgen niets meer zult eten. Het omzetten van de voedingsgewoonte is een proces dat zich langzaam voltrekt. Jullie zullen ergens en helemaal zelf je voedingstoevoer veranderen en de omstandigheden in balans brengen.


woensdag 6 februari 2013

51 symptomen van spiritueel ontwaken. / Annarita

51 symptomen van spiritueel ontwaken.


Een symptomenlijst met adviezen voor jezelf en voor je vrienden

1. Veranderende slaappatronen, rusteloosheid, warme voeten of twee tot drie keer per nacht wakker worden. 

Een vermoeid gevoel bij het wakker worden, bij tussenpozen een slaperig gevoel hebben gedurende de dag is wat je kunt noemen "the Triad Sleep Pattern” die zich bij velen voordoet. Je slaapt dan ongeveer twee tot drie uur, wordt wakker, valt weer in slaap voor een paar uur, wordt weer wakker en valt weer in slaap. Bij anderen is de slaap-behoefte veranderd. Zij kunnen met minder slaap dan voorheen verder.

De laatste tijd heb ik hoge golven van energie ervaren die door mijn lichaam gaan , van voeten tot kruin. Het voelt goed, maar het houdt me wakker gedurende een lange tijd, tot het weer zakt.

Mijn advies: Accepteer het en maak je geen zorgen dat je niet genoeg slaap krijgt. (anders zorgt het juist voor slapeloosheid) Je zult het aankunnen, als je gedurende de dag de gedachte vasthoudt dat je krijgt wat je nodig hebt. Als je niet meer in slaap kunt vallen, gebruik de wakkere momenten om te mediteren, gedichten te lezen, te schrijven in je dagboek of te kijken naar de maan. Je lichaam zal zich aanpassen aan het nieuwe patroon.

2 Activiteit in je kruin op je hoofd: Tintelingen, jeuk en kriebels, kruipende sensaties over je schedelhuid en over je ruggegraat.

Een gevoel van vibrerende energie bovenop je hoofd alsof er een energie-uitbarsting plaatsvindt, vergelijkbaar met een straal water uit een douchekop óf ook de sensatie van stromende energie in en door de kruin, alsof iemand zijn of haar vinger in het centrum van je hoofd duwt. Zelf ervaar ik dat als hoge energie-downloads in mijn kruin. In het verleden voelde ik meer een algemene druk, alsof mijn hoofd in een zachte bankschroef zat. Iemand vertelde dat zijn lichaamsharen overeind stonden en dat zijn lichaam schokte.

Mijn advies: Dit is niet om bang voor te zijn. Wat je ervaart is een opening in de kruinchakra. Deze sensaties betekenen dat je meer openstaat om de goddelijke energie te ontvangen.

3 Plotselinge emotionele golven. 

 

dinsdag 5 februari 2013

Solaris Zevensterstelsel

Solaris Zevensterstelsel

Lid vanaf: 3,5 miljoen jaren geleden, althans planeetbewoners rond de binnenste drie sterren.
Daarvoor werkten die samen met van de Andromeda Melkweg afkomstige kolonisten.

Locatie:
Vanaf de Aarde gezien, achter het centrum van onze Melkweg, in een stelsel van zeven sterren met vele bewoonbare planeten. De vier rond de centrale ster zijn al lid van de Federatie.Volwaardig lidmaatschap van het complete stelsel, met officiële oprichting van de SOLARISCHE ALLIANTIE, wordt binnen afzienbare tijd verwacht.Herstel en rekolonisatie van alle verwoeste werelden volgt over enkele eeuwen. De constellatie telt na voltooiing van deze projecten tenminste 30 bewoonde planeten.

Afstand tot de Aarde:
35.000 lichtjaar

Soort levensvorm: Humanoïden (planeten 1, 2 en 4 van ster 1).
Aurorianen (humanoïde-reptiloïde-hybride) (planeet 3 van ster 1).
Reptiloïden (een lichtblauwgroen en een oranje naar violet ras) rond ster 5, 6 en 7.
Alle beschavingen rond ster 4 zijn tijdens de Grote Solarische Oorlog uitgeroeid.
Ster 2 bevatte paradijsplaneten. Ster 3 bevat uitsluitend niet-fysieke werelden.


Fysieke kenmerken:
De vier humanoïde rassen hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.
Al ontbreken snor- en baardgroei volledig en zijn hun lichamen slechts licht behaard.
De ogen zijn iets groter. De oren zijn iets kleiner en ronder en lager ingeplant.
Het negroïde en het oriëntaalse ras (planeet 1) zijn iets korter dan de aardse mens.
Beide andere rassen (planeet 2 mediterraan, planeet 4 noordelijk) zijn iets langer.

Aurorianen zijn ontstaan in een gedeeltelijk mislukte actie van de reptiloïden om hun DNA te combineren met dat van – kort daarop uitgeroeide – primitieve humanoïden.
Aurorianen zijn plomp gebouwd, vooral hun onderbenen. Lichaamslengte 160 – 190 cm. De vrouwen zijn iets kleiner en fijner gebouwd. Aurorianen hebben evenveel vingers en tenen als de aardse mens. Zeer slappe neus en oren zodat ze geen bril kunnen dragen. Ronde ogen met zonnestraalachtige wenkbrauwen en wimpers. Zeer brede onderkin.


Doffe, lichtgrijze, soms wat groenige huid. Gemêleerd grijs haar – ook de kinderen – meestal in een Romeins kapsel, de vrouwen soms in een knoet. Traditioneel dragen ze laarzen en overalls in de kleuren kaki, grijs, lichtblauw of legergroen. Tegenwoordig steeds meer aardse, modieuze kleding en bont geverfde kapsels, vooral de vrouwen.

Meer informatie over reptiloïden volgt zodra die lid zijn van de Galactische Federatie.
Van belang is, dat er primitieve humanoïden zijn gereïncarneerd naar deze reptiloïden.
Evenals naar de zuivere humanoïden in het Solaris Zevensterstelsel.


En dat er incarnatielijnen bestaan vanuit reptiloïden naar mensen op Aarde. Zo ook vanuit de humanoïden. Die werken vriendschappelijk samen met de Aurorianen, maar hebben weinig affiniteit met hun moderne technologieën. Daarom houden ze hun eigen planeten expres zo primitief mogelijk. Zij schenken hun aandacht liever aan kwesties als natuurlijke verbondenheid, spiritualiteit, tantra en filosofie.

Bijzonderheden: Vanwege hun genetische beperkingen, kunnen Aurorianen uitsluitend naar hun eigen soort incarneren en zich onderling voortplanten. Ook zijn ze nauwelijks in staat tot het voelen van emoties en spiritualiteit. Dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door hun gezonde verstand en hun rechtvaardige, tolerante en gastvrije instelling.


Verder zijn zij buitengewoon intelligent, efficiënt, perfectionistisch en milieubewust. Ze hebben een uitstekend geheugen en taalvaardigheid en zijn meester-imitators.

De planeet Aurorion staat bekend om haar majestueuze architectuur, haar volledig geïntegreerde en geavanceerde informaticasysteem en haar magneetinductietreinen, die topsnelheden van 100.000 km/uur kunnen bereiken en in de steden hun weg vervolgen als metro en lagevloer tram.

Taal: De drie talen van de humanoïden zijn onderling sterk verwant, evenals met veel aardse talen en met het Andromedo-Galactisch, de officiële voertaal van onze Melkweg en van de Andromeda Melkweg. Ze klinken enigszins als Italiaans of Sanskriet.

Het Auroriaans vertoont deze verwantschap in mindere mate, mede dankzij het feit, dat de Aurorianen deels afstammen van en korte tijd hebben samengewoond met de kort daarop uitgeroeide primitieve humanoïde levensvorm. Auroriaans klinkt opvallend dof en sonoor. Op de K na zijn alle medeklinkers stemhebbend.
De klanken doen veel denken aan die in het Nederlands. Er zijn geen dialecten.
Opvallend is, dat de vrouwen de taal iets verfijnder en minder dof uitspreken.

Ruimteschepen: De humanoïden hebben geen eigen ruimteschepen, maar zijn welkom in die van de Aurorianen, die ze als afscheidsgeschenk hebben gekregen van de Andromedanen.


Alle ruimteschepen in Solaris werken op nulpuntenergie en benaderen de lichtsnelheid.

Ze worden uitsluitend gebruikt voor transport binnen het stelsel zelf. Voor verdere reizen kunnen de bewoners terugvallen op technologieën van het Galactische Bestuur. Het standaard Auroriaanse ruimteschip is goudkleurig, met een vierkant grondvlak van 10 m en een doorzichtige koepel in de vorm van een halve bol. Exemplaren met een cirkelvormig grondvlak van 2 m – voor maximaal vier personen – worden voornamelijk gebruikt door de burgerservicedienst en door storingsmonteurs. Een handvol schepen tot honderden meters breed worden gebruikt voor bijzondere transporten. 


De reptiloïden hebben, al miljoenen jaren, gigantische vloten van zwarte, driehoekige ruimteschepen van circa 12 m breed, oorspronkelijk bedoeld als gevechtstoestellen.

EINDSPEL – deel 2 door Frank Hoogerbeets 5 februari 2013


EINDSPEL deel 2


De zonen van Belial


door Frank Hoogerbeets5 februari 2013De huidige situatie in de wereld kan niet worden begrepen zonder een goed inzicht in de geschiedenis. Jullie weten allemaal dat de wereld wordt geteisterd door het kwaad en dat dat duizenden jaren zo is geweest, zolang de opgetekende geschiedenis teruggaat. Broeders en zusters die elkaar vermoorden of onderdrukken vanwege hun religie, kleur of cultuur. De hele geschiedenis door zijn beschavingen verrezen, tot een hoogtepunt gekomen en vervolgens in verval geraakt omdat kwaadaardige elementen de positieve stroming ondermijnden vanwege hun begeerte naar macht en het onderwerpen van de bevolking, wat resulteerde in corruptie, haat, hebzucht en geweld. Hoe komt het dat de mensheid klaarblijkelijk geen hogere, geciviliseerde standaard kan handhaven wanneer het eenmaal een zeker positief hoogtepunt heeft bereikt? Zijn we geestelijk zo zwak dat we op een bepaald moment afwijken van onze waarheid-sprekende principes en ons laten verleiden door het kwaad? Dit is dus onze huidige beproeving – en niet zonder reden.

Laten we, voordat we naar het verleden gaan kijken, een paar dingen in ogenschouw nemen. Ten eerste, de geschiedenis moet worden gezien als één geheel, als één groot verhaal dat de mensheid heeft geschreven door de tijdperken heen. Gebeurtenissen die lang geleden plaatsvonden, hebben direct de loop van de geschiedenis beïnvloed en zijn allemaal verantwoordelijk voor de huidige situatie waarin we ons bevinden. Ten tweede, geschiedenisboeken zijn niet altijd accuraat en in veel gevallen zijn verslagen vernietigd, verstopt of vervalst door diegenen die hun ware bedoelingen probeerden te verhullen. Dus hoe weten we of iets waar is of niet? Zoals altijd ligt het antwoord in onszelf besloten.

Onderscheidingsvermogen

De waarheid is altijd aan de mens getoond. Tijdperk na tijdperk zijn meesters – leraren van de Lichtrijken – geïncarneerd om de mensheid de weg naar verlichting te tonen. Maar steeds was er een reactie van de tegengestelde krachten die probeerden de waarheid te vervormen omdat die niet hun bedoelingen diende. Onderscheidingsvermogen is dus vereist om erachter te komen wat waar is en wat onwaar is. Onderscheidingsvermogen is een heel belangrijke eigenschap en je kunt het alleen ontwikkelen door je hart te openen. Als je je hart opent, open je de poorten naar Christusbewustzijn. Dit is niet symbolisch; het is net zo waar als de adem die je nodig hebt om te leven! Weet dat de tegengestelde kracht twee dingen met je kan doen: óf het ontneemt je de adem door angst, óf je haalt nog dieper en krachtiger adem en straalt grotere hoeveelheden Liefde de wereld in. Daarom zal je hart je kompas zijn in deze tijd van grote beproevingen.