Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 16 februari 2013

De Pleiaden


De Pleiaden
Plejaden ZevengesternteLid vanaf: ?

Locatie: Open sterrencluster in het sterrenbeeld Taurus

Afstand tot de aarde: 440 Lichtjaar

Soort levensvorm: Humanoïden, maar veel langer dan de Aardse mens. Zij noemen zichzelf: Ramtha, wat 'wij' betekent.


Fysieke kenmerken: Deze mensachtigen worden vaak beschreven als 'lang en blauw,'maar ook als: 'brengers van de dageraad.'

Bijzonderheden:
De Plejadiërs monitoren de Aarde al eeuwenlang en beschouwen zich niet alleen als de hoeders van het menselijke Aardse ras, maar ook als de beschermers van het Sol zonnestelsel. Zij hopen vurig dat wanneer de Aarde lid wordt van de Galactische Federatie, wij ervoor zullen kiezen ons aan te sluiten bij het Plejadische Zevengesternte. Zij zijn zelfs bereid, als wij daarmee instemmen, op termijn hun hoofdstad Trehuas te verplaatsen naar wat zij Terra noemen. vrijdag 15 februari 2013

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing. Barbara Bessen 15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing.
Barbara Bessen
15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Prana-ademing

De prana-ademing is bij yoga heel bekend. Misschien kunnen jullie daar iets over nalezen. Ik geef hier graag een korte verklaring over prana-ademing. Zijn jullie bereid om dit met mij te proberen? Goed, ontspan je dan. Wees heel losjes, maar wees bewust en neem je lichaam waar. 

Verbind je met de Aarde en de hemel. Adem een paar maal lichtjes in en uit. Adem dan bewust gerichte energie uit het binnenste van de Aarde in waarbij jullie je bij het inademen het binnenste van de Aarde voorstellen en zien hoe de adem van onderaf in je trekt.

Bundel je adem een moment in je hart en adem bewust weer uit. Oefen dit een paar keer. Concentreer je dan op de hemel en je kroonchakra en haal hen tegelijk bewust naar het hogere niveau in jezelf, houd het kort in je hart en adem zachtjes weer uit. donderdag 14 februari 2013

Sirius


Sirius de blauwe stermensen.

 Kenmerken van degenen die Sirius als hun Planetaire oorsprong hebben.

Degenen die Sirius als hun oorspronkelijke planeet hebben zijn erg geconcentreerd, erg vastberaden en doelbewust op de weg die ze op een zeker moment gaan.
Het is erg moeilijk het denken te veranderen bij iemand die van Sirius komt; pas als ze ervan overtuigd zijn dat een nieuwe weg beter van toepassing is, worden ze volledig gericht op het nieuwe en verlaten ze de oude weg snel.

Sirius-zielen hebben sterke overtuigingen, idealen en persoonlijke integriteit.Zielen van Sirius zijn loyaal en betrouwbaar in vriendschappen, maar verwachten hetzelfde terug. Ze raken gekwetst en gedesillusioneerd als aan deze verwachtingen niet wordt voldaan. Zielen van Sirius delen hun innerlijk niet gemakkelijk met anderen en kunnen het moeilijk vinden om hun gevoelens te uiten en hun emoties en behoeften te delen.

Om volledig geaccepteerd en vertrouwd te worden als een nabije persoonlijke vriend van iemand van Sirius, houdt in dat je zorgvuldig wordt onderzocht.


Zij die van Sirius komen kunnen moeilijkheden hebben in relaties en vriendschappen door te verwachten op een bepaalde manier te worden behandeld, maar delen hun verwachtingen niet met die andere betrokkenen.

Het is belangrijk te werken aan het delen van verwachtingen en idealen, en te communiceren over behoeften en verlangens om te voorkomen dat je gekwetst en gedesillusioneerd raakt.


Dit gebeurt vaak als resultaat van gebrekkige communicatie of door een tekort aan wederzijds begrip en duidelijkheid in de relatie.

Zielen van Sirius hebben de neiging op de toekomst georiënteerd te zijn, en houden er niet van op het verleden gericht te zijn. Ze worden defensief als ze door anderen gedwongen worden zich op het verleden te richten.

Dat is te wijten aan het feit dat oud-zeer en emoties liever worden binnengehouden, ontkend of onderdrukt, in plaats van deze op het moment van gebeuren te delen.
Hierdoor kunnen er grote hoeveelheden oude emoties zijn, waarvan het nodig is dat deze worden aangepakt, zodat ze kunnen vrijkomen.

Mensen van Sirius houden niet van confrontaties of openlijke uitingen van woede, maar gedwongen tot een woordenwisseling verdedigen ze zichzelf en hun overtuigingen fel.


Dit speelt nog nadrukkelijker als om het eergevoel van henzelf of van hun geliefden gaat.


Een van de lessen die veel mensen van Sirius hebben gekozen om in dit leven aan te werken is het belang van loslaten van oude pijn, en van vergeving van zichzelf en anderen om verder te kunnen gaan.

Zielen van Sirius hebben een zeer uniek en sterk gevoel voor humor, dat vaak alleen zichtbaar is als ze samen zijn met mensen die zij vertrouwen en waarbij ze zich op hun gemak voelen.


Door sommige mensen kunnen zij die van Sirius komen als dromers worden gezien..
Dit komt door hun actief en levendig innerlijk leven.

Dit kan vergeetachtigheid veroorzaken en een neiging niet te letten op triviale 3D dingen in het heden.


Bij tijden zullen ze ongeïnteresseerd lijken, niet oplettend, maar in werkelijkheid zijn ze simpelweg ergens anders.

Ze realiseren zich niet dat anderen zich niet bewust kunnen zijn van hun innerlijke activiteit, omdat ze rustig en kalm lijken en gereserveerd aan de buitenkant –
maar er is veel activiteit IN hen.

Van de jonge kinderzielen wordt vaak gedacht dat ze leerstoornissen hebben en problemen met hun vermogen tot aandacht en concentratie.

Dit komt door de aantrekkelijkheid van hun innerlijke wereld, die vaak interessanter is dan wat onderwezen wordt op de aardse scholen.

Ze leren het best als visuele lesmethoden worden gebruikt en ook als hen wordt toegestaan verschillende manieren van leren uit te proberen door ruimte te krijgen voor onderzoek en vrijheid van beweging.

Dit zijn zielen die een groot voordeel hebben in alternatief onderwijs, ze zijn erg intelligent en sterk genoeg van binnen om te voelen dat sommige dingen hen gewoon niet interesseren – ze zouden niet verplicht moeten worden dit te leren.

Zielen afkomstig van Sirius hebben een diepe verbinding met de aarde en met de energieën van de natuur.

Veel zielen ( van Sirius) hebben talloze levens gehad als Amerikaanse Indiaan en houden nauwe banden en herinneringen van deze levens.


Ze zijn erg visueel, zowel in hun mogelijkheden om dingen te zien die anderen niet zien als in hun wijze van leren.


http://www.starseeds.net/group/Sirius
©2012 Nederlandse vertaling Joke, voor Nieuwetijdskind.com

Sterrenstaat Andromeda


Sterrenstaat Andromeda
 
Lid sinds: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden

Locatie: Deze galaxis staat bekend als de 'Andromeda Nevel' in het het dezelfde naam.

Afstand tot de Aarde: 102 – 251 lichtjaren

Levensvorm: Humanoïde

Fysieke kenmerken: Ongeveer hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.

Zij dragen in het algemeen de traditionele veelkleurige nauwsluitende pakken van de Galactische Federatie. ‘Andromedanen’ bestaan uit twee basistypes van aardse mensen:

1. Het Kaukasische type dat zich uitstrekt van het zogenaamde ‘Noordelijke’ type (blonde haren, blauwe ogen, lichte huidskleur) tot een meer ‘Mediterraan’ type met licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, en een meer donker getinte huid.

2. Een typisch Oriëntaals ras, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur van zeer lichtbruin tot diep donkerbruin. De ogen van alle ‘Andromedanen’ zijn een weinig groter dan die van de aardse mensen. De lippen zijn dun en altijd lichtroze gekleurd, terwijl de oren een beetje lager aan de zijkant van het hoofd zijn geplaatst en een beetje kleiner zijn. De handen en de voeten zijn fijn gevormd met langere vingers en tenen. Adromedaanse’ vrouwen staan bekend om hun verleidelijke uitstraling en hun weelderige figuren.

Bijzonderheden:‘Andromedanen’ staan in de Galactische Federatie bekend om hun meesterschap op alle mogelijke terreinen.

Taal: De humanoïden van Andromeda spreken een taal met een aantal dialecten, die variëren in toonhoogte van een Spaanse of een Italiaanse modulatie, tot één van meer gelijke toonhoogte en met een keelklank.

Ruimteschepen: De schepen van de ‘Andromedanen’ variëren in omvang van hun traditionele sombrero verkenningsschepen van 15 tot 20 meter lengte, tot lensvormige atmosferische commandoschepen die tot 805 meter lang zijn.

Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben.

Degenen met Andromeda als oorspronkelijke planeet, zoeken vrijheid. Er is een diepe, innerlijke dorst en drift die hem laten zoeken naar dit gevoel. Ze kunnen vaak veranderen van baan, huizen of partner in hun zoektocht. Maar eens zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken en alle gevoelens van gevangen te zitten niet aan hun omstandigheden te wijten is. De werkelijke vrijheid die ze zoeken, komt van binnenuit. Je kunt het alleen ervaren door jezelf en zelfliefde te ontwikkelen. De volwassen Andromedaan realiseert zich dit en werkt met deze kennis om een realiteit te creëren die aan deze behoefte kan voldoen, terwijl hij ook doorgaat met groeien op andere gebieden.

Andromedanen moeten werken aan zaken als zelfvertrouwen en liefde. In deze gebieden zal duidelijk zijn wat moet worden ontwikkeld, tenzij het echt verstopt zit. Wanneer zelfliefde en zelfvertrouwen worden ontwikkeld, zal de innerlijke vrijheid en de spirituele connectie worden gevonden in……..waar het altijd is geweest, als het vertrouwen en geloof in het zelf het toestaat om gezien te mogen worden. Zodra dit zich ontwikkelt, zal de connectie tussen het zelf en god sterk worden. Dit laat herinneringen uit vorige levens stromen en veel oude talenten worden wakker om weer gebruikt te worden. Veel Andromedanen ontdekken dat zij anderen veel te bieden hebben op spiritueel gebied en worden vaak bekend als leraren en helers.


Andromedanen houden van reizen en allerlei vreemde ervaringen opdoen. Ze houden van opwinding, activiteit en variatie. Ze kunnen de behoefte voelen om huizen uit een vorig leven te bezoeken, of al jong het verlangen hebben om bepaalde plaatsen en omgevingen te bezoeken zonder eigenlijk te weten waarom. Ze vinden het heerlijk om snel te rijden of in vliegtuigen te vliegen, omdat dit onbewuste herinneringen aan "thuis” stimuleren. Andromedanen zijn geneigd om drama’s van hun "leermomenten” te maken, doordat ze zoveel zelfkritiek hebben en zichzelf niet serieus nemen. Door te leren om kleinere stappen te nemen bij kansen en lessen, kunnen ze leren de grote drama’s te vermijden.

Doordat hij de neiging heeft tot zelfkritiek verwacht de Andromedaan dat anderen ook zo zijn. Ze zijn vaak verrast wanneer ze merken hoezeer anderen hun mogen! Uiterlijk, lijken Andromedanen zeer zelfverzekerd, capabel en extravert met zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Ze zijn erg goed in het verstoppen van hun innerlijke angsten, twijfels en onzekerheden zodat ze een heel ander gezicht kunnen tonen aan de buitenwereld. Ze kunnen zeer geschikt zijn als leraar, in de gezondheidszorg of carrière maken in de reiswereld. Sommigen kunnen hun hang naar drama uitstekend kwijt in acteren of schrijven.

Andromedanen hebben helende en communicatieve gaven die vaak al vroeg in de kindertijd worden gevoeld. Ze worden meestal genegeerd of ontmoedigd door familie en moeten later worden opgegraven. Andromedanen zijn sensitieve, zorgende individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in andermans plaats te stellen en waarachtig te empathiseren. Er is een verlangen om te werken met het helen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid.

http://www.lightconnection.org/

©2012 Nederlandse vertaling Joke, voor Nieuwetijdskind.com

EINDSPEL – deel 3 door Frank Hoogerbeets 14 februari 2013


EINDSPEL deel 3 Atlantis


door Frank Hoogerbeets

14 februari 2013


In het vorige deel heb ik delen samengevat van onze ware geschiedenis, die heel anders is dan wat we op school hebben geleerd. Dit is omdat de krachten van de arme liefde door de eeuwen heen hebben geprobeerd om zoveel mogelijk bewijzen te vernietigen in een poging volledige controle te krijgen over de mensheid. Hoe minder we afweten van ons verleden, hoe makkelijker het wordt ons te laten geloven dat we afstammen van vroege primaten, willekeurige producten van de natuur zonder een betekenisvol verleden of toekomst waarin we onze ware afkomst zouden kunnen herkennen. Zozeer hebben zij geprobeerd ons bewustzijn te beperken en ons een beperkt geloofssysteem op te leggen. Maar er zijn altijd mensen geweest met een sterke geest, de vrijdenkers of ketters, die zwaar zijn vervolgd en afgeslacht omdat zij niet in het systeem pasten dat hen werd opgelegd. Deze mensen waren de wegwijzers die mensen inspireerden om zich bewust te worden van hun ware zelf, want de geest van de mens kan niet worden vernietigd.

Atlantis

In onze moderne samenleving is de onderdrukking van de waarheid wijdverbreid. Zowel de media als de wetenschap worden gemanipuleerd om de massa de waarheid te onthouden. Documentaires over ons verleden draaien altijd om hetzelfde verzinsel, en verbergen daarmee handig alle historische aspecten die de mens zouden doen beseffen dat hij eens veel groter was, en bijdroeg aan beschavingen in samenwerking met zijn broeders en zusters van de sterren. Atlantis is nog altijd een realiteit in de psyche van alle aardbewoners, maar het tijdperk van deze eens zo grote beschaving is bedekt met ijs door de gevestigde wetenschap, die verkondigt dat er een ijstijd was, waardoor er geen reden is om onderzoek te doen. De theorie is dan dat de moderne mens tevoorschijn kwam uit de zogenaamde ijstijd en zo'n 6.000 jaar geleden voor het eerst hoogontwikkelde beschavingen voortbracht, ondanks het feit dat er overal ter wereld zowel mondelinge als schriftelijke overleveringen zijn die een heel ander verhaal vertellen. Maar deze verhalen worden afgedaan als mythen en dienen niet serieus te worden genomen.

Maar zoals jullie allemaal weten kan de waarheid niet eeuwig verborgen blijven. In recente jaren beginnen archeologische vondsten een ander beeld te scheppen en vragen erom dat oude geloofssystemen worden herzien. Meer en meer beginnen we te beseffen dat we niet zijn wat ons werd voorgehouden. Geschiedenisboeken zoals die, die zijn opgenomen in de Bijbel, worden steeds meer vanuit een heel ander perspectief bekeken nu blijkt dat de geleerden van vroeger toch niet zo primitief waren en veel meer afwisten van de geschiedenis en de geestelijke wortels van de mens.

dinsdag 12 februari 2013

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer 12 February 2013 / Susan Leland,

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer

Ashtar On The Road
Teleconference, 12 februari 2013

(Vertaald: www.wakkeremensen.net)"Gegroet Geliefde Familie Ik ben het, Ashtar die komt om weer bij jullie te zijn in de geest, in Liefde en in Vreugde. Voor diegenen onder u die luisterde of keken naar de presidentiële speech - en dit was voor de hele wereld, niet alleen de Verenigde Staten van Amerika - we willen eerst en vooral benadrukken dat hij veel ideeën heeft."Hij is geïnspireerd! Hij wordt geïnspireerd om dit land en de hele wereld verder te leiden langs het pad van de Gouden Eeuw, of Aquarius tijdperk, en het is waar dat er een enorme uitstorting van liefdevolle ondersteuning nodig is voordat al deze dingen kunnen worden bereikt. maar achter de schermen en hij weet dat heel goed, achter de schermen zijn talrijke, te veel om op te tellen, leden van support teams, niet alleen degenen in menselijke lichamen, maar ook degenen onder ons die van daar buiten komen."Er is niet veel over van de sluier, want Moeder Gaia en de Planeet Aarde zijn verhuisd naar wat we noemen de 'Gouden Eeuw', dat is hoog 4D, maar er zijn nog steeds mensen die zich vastklampen aan 3D en ja, je zal enige tegenstand te zien krijgen van degene in het congres en de Senaat en diverse afdelingen en overheidsinstanties en ga zo maar door, die deze grote veranderingen, die hij voorstelt om te maken, willen blokkeren. 


maandag 11 februari 2013

AARDE-VERANDERINGEN - DEEL 2 - 11 februari 2013


Aardbevingen Modelleren de Nieuwe Wereld

door Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels
Download dit artikel als PDF.

11 februari 2013

In 2007 schreef ik “De Planeet Aarde en de Mensheid in Balans Brengen” omdat het getal 26 opvallend veel voorkwam bij destructieve aardbevingen tussen 1999 en 2007, en ik had sterk het gevoel dat dat een betekenis had. Als je meer wilt weten over de betrokkenheid van het getal 26, raad ik je aan dat artikel eerst te lezen. In dit artikel laat ik je de echte waarde zien van numerologie als wetenschap, en zal ik bewijzen dat aardbevingen niet willekeurig plaatsvinden, maar met specifieke intervallen terwijl de Aarde om haar as draait als het mechanisme van een klok gebaseerd op het getal 8.

Een paar dagen geleden plaatste ik een bericht op Facebook en daarbij vond zo'n grote concentratie van het getal 8 plaats dat ik het niet kon negeren, want ik besefte dat dit een boodschap was. Ik zal vertellen waarom. Eerst klikte ik op 'Like' en het bleek dat ik de 2 260e was die de betreffende pagina leuk vond. Omdat het getal 26 een belangrijke rol speelt in mijn leven, herkende ik meteen de 26 in het genoemde getal. Ook besefte ik dat het 8 februari was, en dat ik nu 44 (4+4=8) jaar ben. Maar wat me het meest raakte was het tijdstip waarop ik het bericht plaatste, namelijk 8:26
<8:26>
Nu beoefen ik al meer dan 25 jaar numerologie, maar zo'n concentratie van een enkel getal heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dit moest een belangrijke boodschap zijn. Toen herinnerde ik mij het bovengenoemde artikel dat ik in 2007 had geschreven over aardbevingen en hun relatie met het getal 8, in het bijzonder de 26-trilling. Ik nam het artikel weer even vlug door en besloot om nog eens wat onderzoek te doen want er waren sindsdien weer een paar significante aardbevingen geweest. Het resultaat was verbazingwekkend. Ik had nu datgene ontdekt waarnaar ik in 2007 feitelijk op zoek was omdat de verschijning van het getal 26 een diepgaander betekenis moest hebben.