Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 22 juni 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 21 Juni 2013
Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap


Vrijdag 21 Juni 2013Als jullie je zonnewende vieren, weet dan dat jullie effectief de eerste cruciale stap hebben voltooid in de creatie van de Nieuwe Aarde, de verwelkoming in een gloednieuwe Gouden Eeuw van verlichting. Het werk van het verschuiven naar een gloednieuw tijdperk kan lastig worden, zoals de meeste van jullie kunnen getuigen, en jullie hebben de basis gelegd om de nieuwe vibrerende energieën op te bouwen.

Jullie hebben deze taak prachtig gedaan, en als je steeds meer gewend aan hoe dit nieuwe tijdperk voelt, zullen jullie je snel aanpassen en bedreven worden in het het zijn en het creëren van deze nieuwe energetische ruimte. jullie blijven ons verbazen met jullie ijver en toewijding. Weet dat jullie zijn vereerd en mateloos geliefd en dat jullie ziel, samen met de rest van het universum, zich met elke stap die je neemt verheugt in deze geweldige en ongekende tijden op jullie planeet.


~ Aartsengel Gabriel ~
Transcensie: voorbij de dualiteit Lauren Gorgo – 20 juni 2013Transcensie: voorbij de dualiteit

door Lauren Gorgo – 20 juni 2013


Voor ik zelfs maar de kans had mijn eerste zin te formuleren voor dit rapport, raasden deze woorden doorheen mijn geest:

Jullie zijn officieel de dualiteitsmatrix voorbij, doorheen het transcensie-portaal, om eindelijk aan te komen op jullie bestemming! Bestemming is wijzigbaar, maar ook zeker. Jullie hebben ieder en elk aspect van je nieuwe leven gecreëerd en daardoor daalden jullie zelf-gecreëerde werelden neer in jullie.

Eerst zouden we jullie onze gelukwensen willen aanbieden, via dit gebed van invocatie: ‘Geliefden, we komen vandaag samen om ieder en elke keuze te eren die jullie hebben gemaakt om je te verenigen volgens de Wet van Een. We brengen jullie je scepter van soevereiniteit en wijden ieder van jullie in in het Christenschap.

Doorheen deze ere-ceremonie vragen we dat ieder van jullie een stap voorwaarts doet om je onderscheidingen te ontvangen. Wij zijn jullie broeders en zusters van thuis, we zijn zij die je opgeroepen hebt om je te helpen en te gidsen naar dit eigenste moment toe en ook al hebben we immense vreugde gekend toen we jullie zagen groeien naar het licht van de nieuwe zon toe, toch zijn onze diensten niet meer nodig. Jullie zijn de verrezenen.’ - Pleiadische Hoge RaadAartsengel Metatron via Natalie Glasson: Ruimte voor het Nieuwe Tijdperk Creëren


Aartsengel Metatron

"Ruimte voor het Nieuwe
Tijdperk Creëren "

20 Juni 2013 / Natalie Glasson"Ik ben als één uitgelijnd met de Schepper; Ik kies bewust het besef van de Schepper als mijn eeuwige bestaan en ervaring.

Met vreedzaamheid binnenin mijn wezen, stroomt de eeuwige verwelkoming van bewuste belangstellendheid met betrekking tot de Schepper binnenin en rondom mij heen.
Ik ben de waarheid die ik zoek en sta mezelf toe om het patroon van zoeken te ontbinden. Ik sta het toe om vervangen te worden met een verbindende wetenschap die door iedere cel van mijn volledige wezen heen stroomt.
Ik her/erken innerlijke onvoorwaardelijke liefde tot leven gebracht vanuit de adem en het leven van mijn wezen als een manifestatie en een vorm van leefgemeenschap met de Schepper.

Het geschenk van het besef van de Schepper schenk ik graag en blijmoedig aan mezelf als een eeuwig geschenk dat altijd van mij geweest is om te activeren, te ontvangen, te ervaren en met gemak tot uitdrukking te brengen, en dat door zal gaan om een aspect van mijn wezen te zijn wat voor vorm ik ook aanneem, ofwel op de Aarde of de innerlijke gebieden.

Ik ben dat wat ik zoek, ik sta mezelf toe om te bestaan en Alles Dat Is te ervaren als mijn heilige zelf en essentie."

De bovenstaande woorden creëren krachtige affirmaties die een pad van focus aanduiden voor diegenen die een dieper ascentiepad wensen te ervaren in dit nieuwe tijdperk van creatie en ervaring. Terwijl jij je vertrouwd maakt met de woorden, de intenties, betekenis en vorm die zij binnenin jouw wezen aannemen, wordt je als één met de affirmaties een krachtige stroming van manifestatie, verbinding, ontwaking en activering binnenin jouw wezen creërend.vrijdag 21 juni 2013

Aartsengel Michael via Meredith Murphy: De Nieuwe Aarde en de Nieuwe Mens

Boodschap van Aartsengel Michael
 
De Nieuwe Aarde en 
de Nieuwe Mens 

Gechanneld door Meredith Murphy http://www.expectwonderful.com
 
Telepathische Transmissie - 20 Juni 2013

 

Geliefden en Dierbare Familie van het Licht,

Jullie hebben een corridor van licht naar de Nieuwe Aarde bereisd. Gedurende deze reis zijn jullie in toenemende mate hoge trillingen tegengekomen en met dit reservoir van aanwezige verandering en ontvouwing, werden jullie opgetild, geaccentueerd, geactiveerd en wakker gemaakt in/naar meer herinneringen. Ontelbare energieën hebben zich op jullie aanwezigheid in dit tijd/ruimte continuüm gefocust, deze belichaming van jullie Werkelijke Wezen ondersteunend, de Universele Bron als Jullie, door in en als jullie aanwezigheid. En met deze opening in/ naar grotere volledigheid van het leven staan jullie op het punt om de manier van het bestaan hier op Aarde te ontmoeten om veranderd te worden. De Nieuwe Mens ontmoet nu de Nieuwe Aarde, volledig voorzien van hulpmiddelen en gereed om deel te nemen aan het Goddelijke Plan van volledige herinnering en Universele Belichaming.


Met de eerste dageraad van de Nieuwe Werkelijkheid, had de Aarde zich geopenbaard in/naar een nieuwe expressie van Zijn. Met de voltooiing van deze cirkel sinds december 2012, de laatste Zonnewende, is jullie fysieke aanwezigheid nu passend ontworpen om deze Nieuwe Aarde te ontmoeten.


Jullie hebben nu de juiste raakvlakken en structuren om te verschijnen in de volledigheid van jullie wezen, binnenin jullie menselijke vorm. De feitelijke afdaling in/naar jullie fysicaliteit door jullie Universele Aanwezigheid zal doorgaan zich te ontvouwen op een tempo en ritme welke geschikt zijn voor jullie unieke verlangens en deelname aan de goddelijke ontvouwing. Maar de actualisering van jullie goddelijke sjabloon voor heelheid is nu voltooid en beschikbaar om jullie en de planeet op nieuwe en verheffende manieren te ontmoeten. 
Aartsengel Haniel via Julie Miller: Jullie Reis werd Altijd Aangeraakt door Synchroniciteit 15 Juni 2013

Aartsengel Haniel 
 
Jullie Reis werd Altijd 
Aangeraakt door Synchroniciteit 

15 Juni 2013 / Julie Miller


Voor de meesten van jullie, was het woord synchroniciteit niet een woord waar je mee opgroeide.
Het begrip van synchroniciteit zou niet duidelijk kunnen zijn in jouw geest omdat je er niet veel aandacht aan geschonken hebt. En wij hebben opgemerkt dat de dingen die jullie niet begrijpen of waar jullie niet nauwkeurig aandacht aan besteden snel uitgewisseld worden met vergelijkingen die niet noodzakelijkerwijs voorzien in de feitelijke betekenis voor jullie begripsvermogen.


Als een resultaat wanneer een synchroniciteit zich voordoet, observeren wij dat vele lieve zielen over het voorval heenkijken als zijnde een synchroniciteit en labelen het als iets anders dat zij niet begrijpen.


Zinnen zoals, "Ik had gewoon gelukkig", "Dat gebeurde precies op tijd", of "Dit kwam plotseling en onverwachts" zijn ervaringen van synchroniciteit aan het werk. En ieder voorval dat je gehad hebt is in jouw geheugen opgeslagen, echter niet onder synchroniciteit maar bij geluk of toeval. Shekina Rose: Het Punt Halverwege 2013, 21 juni 2013


Shekina Rose: Het Punt Halverwege 2013, 
Engelachtige Ster Mens
 Voorlopers Nieuwe Symptomen 
van de Aardeverschuiving 333
 21 juni 2013  

Nummer reeksen die ingebed in deze channel tevoorschijn komen zijn door spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Het eerste deel van het jaar had een andere energiefrequentie op de manier van de Moeder; het nam tijd voor de dingen om in beweging te komen, intuïtief, reflectief, levensherziend, veel stoppen en weer doorgaan. Jullie kunnen gedacht hebben, wanneer zal de Nieuwe Aarde beginnen? De rest van dit jaar zal op vele manieren krachtiger stromen in de waterelement-essentie van de Goddelijke Moeder: weet dat de brug gecreëerd is en dat jullie naar de overzijde wandelen. 13 
  
Als een Blauwe Straal en Ultra gevoelige Lichtdrager kan je meer intens voelen door jouw emotionele lichaam en leven. Weet dat jullie de brugbouwers zijn, de toezichthouders, aanmoedigers en werelddienaren van deze heilige codes vanuit de heilige goddelijke vrouwelijke Godhoofd van de goddelijke mens ster sjabloon. 13

Jullie weten dat jullie de Nieuwe Voorlopers zijn, de nieuwe werelddienaren, aangezien jullie jullie gehele leven gegidst zijn door een mystieke synchronistische onderstromingsmacht om in dienstbaarheid te zijn voor een hogere missie met de Kosmos. De rest van dit jaar is waarin veel zich zal ontvouwen in het verhogen van jullie unieke spirituele speciale giften en vermogens en zullen nieuwe activeren. Jullie worden afgestemd met jullie oude cellulaire herinneringen van heilige kennis dat opnieuw bedraad wordt met de Aardse resonanties.

Solara: NU IS HET MOMENT deel 2


NU IS HET MOMENT
deel 2- Solara

19 juni 2013

Uit het Surfrapport van Solara


Meer dan zes maanden geleden hadden we de 11de Poort Activatie op 22/11/2012. Toen de laatste poort geactiveerd was, werd de Diamant van het Ongeziene zichtbaar. Deze opende ons naar een grotere, meer uitgebreide realiteit, die in een Nieuw Paradigma bestaat. Sindsdien hebben we ons Nieuwe Landschap steeds meer geëxploreerd, oude huid afgeworpen en onze Waarheid versterkt.

Het uitgebreide rijk van de Diamant van het Ongeziene is heel anders dan wat ook tevoren. We kunnen het hebben over die Nieuwe Realiteit en ons afvragen welke veranderingen en uitdagingen die ons zou brengen. We kunnen ons inbeelden hoe het zou zijn. Maar tot we de Nieuwe Realiteit direct VOELEN en ERVAREN, gaan we niet weten hoe ze is. En zelfs dan nog, is ze onmogelijk te beschrijven…

We voelen nu een diepere onderdompeling in het Nieuwe landschap/Nieuwe Wereld/Nieuwe Paradigma/Nieuwe realiteit van de Diamant van het Ongeziene. Het is niet langer een zacht briesje van de Nieuwe Frisheid vol met potentieel. We voelen nu krachtige windvlagen van Nieuwe Frisheid die gevuld zijn met de energieën van ‘A Mu’a die binnengeblazen worden. We voelen het met onze ogen open, wanneer we in onze fysieke lichamen over de straat wandelen. We voelen het waar we ook zijn, wat we ook doen.

Kryon: Je eigen Heilige Tempel. 2. Barbara Bessen 21 juni 2013. Geplaatst: 21 augustus 2014

Kryon:
 Je eigen Heilige Tempel. 2.
Barbara Bessen
21 juni 2013. Geplaatst: 21 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De eigen Heil(ige) Tempel.

Geëerd zijn de mensen die zich openen voor de (h)erkenning van een hoger deel van henzelf, hun eigen Hoger Zelf en voor het geduldig weten waar en door wie de energetische heling ondersteund kan worden.

“Wat kan ik doen, Kryon, als ik mij weer niet lekker voel of er een ongelukje in mijn leven gebeurt? Meestal weet ik al wanneer ik weer teveel hooi op mijn vork heb genomen omdat ik geen nee kon zeggen. En dat ik weer in oude patronen ben teruggevallen en verkeerd denken mijn raadgever was. Is er iets wat ik persoonlijk kan doen?” zouden jullie nu kunnen vragen. De mens heeft in de huidige tijd vele mogelijkheden om zich in de innerlijke balans te begeven. Zoals al gezegd is het bezoek aan een dokter uiterst raadzaam of onvermijdelijk als de ziekte een vorm aangenomen heeft waardoor hij professioneel behandeld moet worden.

Jezus via John Smallman: Dit is Voorwaar een Prachtige Tijd om op Aarde te Zijn!

Dit is Voorwaar een Prachtige Tijd om op Aarde te Zijn! 

19 juni 2013 Jezus via John Smallman 


De krachtige progressie van de mensheid langs het pad naar ontwaken gaat verder. Ondanks de schijnbare vertragingen – want in werkelijkheid zijn er geen vertragingen, ooit – gaat alles snel voort terwijl meer en meer van de mensheid beseffen dat wat zij hebben ervaren als leven, verscheurd door meningsverschillen en conflicten, niet is wat ze van plan waren, want liefde en acceptatie is wat iedereen zonder uitzondering echt verlangt en naar op zoek is. Deze wereldwijde groei in bewustzijn van de ontoereikendheid van de levenservaring van het grootste gedeelte van de mensheid, zorgt ervoor dat velen daarover nadenken en de intentie hebben het te veranderen. Jullie intentie is krachtig, en jullie collectieve besef van de ontoereikendheid van de menselijke levenservaring leidt tot het bewustzijn dat de enige manier waarop de essentiële veranderingen van de manier van leven van de mensheid kan worden bereikt, is als een ieder van jullie zijn eigen houdingen en gedragingen verandert. Wachten tot anderen veranderen kan niet, gaat niet, en zal niet werken, en dat is een groot aantal van jullie eindelijk duidelijk geworden, aantallen groot genoeg om de collectieve intentie te veranderen. Dat is wat er gebeurt, en dat is een heel fantastische vooruitgang.

Bewustzijn van jullie individuele behoefte om jullie houdingen en jullie percepties te veranderen is de grootste evolutionaire stap die de mensheid ooit heeft genomen. Gedurende de eonen van het menselijk bestaan ​​zijn er altijd een paar individuen geweest die de waanzin herkenden van het iedereen veroordelen, om welke reden dan ook, en die alleen maar liefde boden. Het leek vaak dat hoewel hun visie deugdelijk was, er geen manier was waarop het zou kunnen werken, want vertrouwen betekende altijd te worden verraden, tonende dat Liefde niet werkt omdat het zwak is, niet effectief, en gemakkelijk verpletterd wordt. Echter, liefdevolle intenties zijn ongelooflijk krachtig en, eenmaal gemaakt, gaan ze eeuwig mee, ‘brengen goddelijk interest tegen een samengestelde rente op’, en groeien exponentieel. Het resultaat is dat de immense kracht van die intenties nu iedereen op Aarde heeft beïnvloed, en het goddelijke Liefdesveld dat jullie allen omhult alle blokkades naar de Liefde doorbreekt die jullie individueel hebben opgericht en ze vernietigt. Dit is voorwaar een prachtige tijd om op Aarde te zijn!


Aartsengel Michael via Ron Head 20 Juni 2013 Bereid Jullie Voor op de Immense Energieën

Aartsengel Michael 
 
"Bereid Jullie Voor op de Immense 
Energieën van deze Super Maan 
en Zonnewende"
20 Juni 2013 / Ron Head


Op deze dag zouden wij van jullie willen vragen om jezelf zoveel als mogelijk is te centeren en jullie zelf voor te bereiden op de immense energieën die jullie zullen ontvangen tijdens deze Super Maan en Zonnewende. Ga door met je te focussen op de innerlijke veranderingen waarop jullie je hebben geconcentreerd, en sta de energieën toe om zelf de veranderingen in jullie externe wereld te maken, die kunnen en zullen worden gemaakt.

Jullie inbreng, ontvangen door gebeden en intenties, is waardevol, maar het is niet nodig te proberen om de uitkomst met jullie bewuste geesten te dirigeren. Sta de immense en ondoorgrondelijke energie en intelligentie van het Al toe om te doen wat gedaan moet worden, en jullie zullen ver vooruit zijn van waar jullie zouden zijn als jullie probeerden om de veranderingen zelf te dirigeren.


Bepaal, beslis, heb de bedoeling, en het dan toestaan zou een goede manier zijn om de dingen te benaderen. Of je zou erover kunnen denken zoals, dat je met jouw bewuste geest beslist en dat je dan jouw hogere zelven het werk laat doen. Diegenen van de Oosters filosofieën onderwijzen geen-actie, wu wei, tao, en andere manieren om dit te omschrijven, maar leer het in jouw eigen termen. Jullie zijn nu bekend genoeg met de principes.donderdag 20 juni 2013

Manuscript van overleving - deel 326


"Zonnewende Boodschap"

20 Juni 2013 / Aisha North
Art door Imkai
Zoals jullie je er misschien bewust van zijn, morgen (21 juni) is een volgende belangrijke dag voor jullie planeet. Want wederom zal de Zon een volgende aankondiging maken op haar eindeloze reis rondom jullie globe. Of eerder, is het niet de Zon, maar jullie planeet die een piek bereikt van haar jaarlijkse reizen rondom jullie stralende zuster, en als zodanig, zullen jullie dat bereiken waarnaar gerefereerd wordt als de zomer zonnewende in de noordelijke hemisfeer. En dan, zullen jullie allemaal in staat zijn om te genieten van de langste dag van het jaar, voordat de balans naar de andere kant begint door te slaan, en de dagen wederom zullen beginnen in te korten. Natuurlijk, voor diegenen van jullie die aan de andere kant van deze prachtige planeet leven; jullie zullen in staat zijn te genieten van de gedachte dat het jullie beurt is om uit te kijken naar het lengen van de dagen vanaf dat moment.

En waarom halen wij dit in lengte aan? Omdat dierbaren, morgen ook een dag is die energetisch op jullie kalenders aangekruist werd. Dit zal wederom dienen als een brandpunt voor zovelen, en zelfs als de datum op zichzelf niet echt veel belangrijkheid draagt, het ware feit dat de Zon een belangrijke rol speelt in de gedachten van jullie allemaal zal ook dienen om jullie allemaal open te stellen tot de goedaardige energieën die op die dag op jullie allemaal neer zullen stromen. Want de zonnewende werd altijd al voor de mensheid beschouwd als een groot krachtig knooppunt, dat helemaal teruggaat naar de allereerste wezens, zoals de subtiliteiten van het veranderende licht altijd naar het menselijke lichaam gesignaleerd hebben. Dus vragen wij jullie allemaal om je morgen bewust te zijn van deze externe invloed, misschien een klein beetje meer dan gewoonlijk.Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 20 Juni 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Donderdag 20 Juni 2013


Zoals u hebt gereisd langs uw verlichtte weg, hebben de meeste mensen stadia doorlopen waarin ze absoluut dorstig waren naar kennis. Ze hebben gulzig gelezen en gestudeerd, zichzelf opleidend op alle gebieden van spiritualiteit. Voor velen van u, heeft deze fase vele, vele jaren geduurd.

Dierbaren, weet dat je op een punt zal komen waarop deze leerfase zal afnemen. Dit betekent niet dat je lui bent, of dat je "in ego" denken bent dat je alles weet! De leerfase is alleen dat, een fase, en loopt uiteindelijk tot een einde.

Laten we duidelijk zijn, betekent dit niet dat het leren en evolueren eindigt. Wat het wel betekent is dat de intensiteit, de gedreven energie ervan, afneemt. De verhelderende mens komt dan in een fase van de toepassing van de lessen die resoneerde en ZIJN. 

Saul via John Smallman: Jullie myriaden regels en voorschriften 19 juni 2013

   Jullie myriaden regels en voorschriften werden meestal uitsluitend gemaakt ten voordele van degenen in invloedrijke posities

Het goddelijke energieveld waarin jullie altijd zijn gehuld, heeft een steeds grotere invloed op de mensheid nu het moment voor jullie grootse ontwaken nadert. En het zal een groots ontwaken zijn! Jullie hebben allemaal heel hard gewerkt om het tot bloei te brengen, en de resultaten zullen jullie zeker niet teleurstellen – teleurstelling is van de illusie.

Teleurstelling is endemisch, gedurende eonen bijna een besmetting op Aarde geweest, aangezien individuen voornamelijk levens hebben geleefd waarin hun eerste zorg voornamelijk hun eigen overleving is geweest. Ze kwamen van tijd tot tijd bij elkaar als een ramp of een catastrofe plaats vond of dreigde, maar alleen dan. Verder focusten jullie je bijna uitsluitend op het verzekeren van je individuele voortbestaan ​​vanwege de bijna continue staat van angst of vrees die jullie blijkbaar afgescheiden of individuele staat veroorzaakte. En dat is de reden waarom teleurstellingen zo vaak werden meegemaakt.

Allen zijn een. Proberen te leven alsof dit niet het geval was heeft enorm leed veroorzaakt – lijden dat onnodig was – terwijl jullie elkaar psychologisch en fysiek bevochten en martelden, gelovend dat dat nodig was voor jullie eigen persoonlijke voortbestaan. En vaak leek het dat zij die deze 'vanzelfsprekende wetten van overleven’ niet volgden, het meeste leden. Jullie kwamen zelfs met een spreekwoord om die manier van leven te rechtvaardigen, namelijk: ‘God helpt hen die zichzelf helpen’. Degenen die armoedig waren of die problemen in hun leven hadden – ziekte, verwonding, relatieproblemen, financiële problemen – werden vervolgens geoordeeld als zijnde ontoereikend, en werden vaak gezien als op de juiste manier beoordeeld en gestraft door god. Jullie waren allemaal in je eentje, en moge de goede Heer je helpen! 

Ashtar via Phillip, 19 juni 2013


Philip met een briefje en daarna met Ashtar:

19 juni 2013
(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )
Lieve allemaal,

Deze boodschap van Ashtar is een speciale voor mij. Ashtar maakte me wakker om 05:00 uur woensdagmorgen 19 juni ’13. Hij vroeg me of ik een nieuwe boodschap wilde channelen. En denk je wat mijn antwoord was… De boodschap ging heel makkelijk en was kristalhelder zoals nooit tevoren. Ik kon letterlijk voelen hoe Ashtar waarde aan zijn woorden hechtte en hoe belangrijk het voor hem was om zijn boodschap te verspreiden.

Ik vroeg hem waarom deze boodschap zo belangrijk was daar ik geen specifieke betekenis kon zien. Alhoewel ik geen antwoord van Ashtar kreeg, was er wel een sterk gevoel (dit is natuurlijk mijn gevoel en niemand moet dat gevoel ongetest opvolgen): Ik kreeg eerder een email met een tekst van Montague Keen’s boodschap van 9 juni over een geplande aanval van een duister team op onze computers op 21 juni. (winny: ik stuurde dat niet door) persoonlijk resoneer ik niet met dit soort informatie, zelfs het tegendeel, die boodschap van angst en de betekenis van 21 juni bracht het gevoel in me omhoog dat we op de rand zitten van een heel betekenisvolle en positieve ontwikkeling in onze reis. Supermaan / De zonnewende en de volle maan van 23 juni 2013 Petra Stam

Supermaan / De zonnewende en de volle maan van 23 juni 2013: 
tijd is om serieus aan de fundering 
van je doelen te bouwen

(Petra Stam) Deze volle maan heet de Maan van de Kortste Nacht en valt bijna samen met Midzomer of de zonnewende: op 21 juni bereikt de Zon de hoogste stand; dit is de langste dag van het jaar en dus de kortste nacht. Voor ons is dit echter niet het midden van de zomer - wat het voor onze voorouders, de Kelten en Germanen, wel was - maar het begin van het zomerseizoen. Weldra hebben de gewassen hun hoogtepunt bereikt en begint het rijpen. Rijping is een proces dat zich eerst van binnen afspeelt. Zo ook bij ons, mensen: deze tijd gaat om de rijping van je plannen, doelen of wensen. Kijk naar wat zich heeft ontwikkeld in jezelf, wat je hebt bereikt de afgelopen tijd en hoe je dat verder kunt ontplooien en vormgeven. 

Als de Maan het dichtst bij de Aarde staat én het is volle maan, is er sprake van een Supermaan. Ze is nu dan ook 12 procent groter en helderder.

De Maan staat in het aardeteken Steenbok. De Zon schijnt licht vanuit het tegenoverliggende waterteken Kreeft. Steenbok is als de archetypische vader die nuchterheid, structuur, orde en discipline brengt zodat je je top kunt bereiken. Kreeft is als de archetypische moeder die zorgt, koestert en emoties of gevoelens omhoog laat komen. Zon en Maan staan tegenover elkaar in deze tekens, waardoor deze twee kwaliteiten in jezelf in balans kunnen komen. Het verlangen naar diepe verbindingen en gevoelens zal extra sterk zijn tijdens deze supermaan. Daarbij prikkelt Neptunus de fantasie en laat droombeelden omhoog komen.

De Pleiadianen via Méline Lafont: De Volgende Fase in de Globale Ascentie 19 juni 2013

De Volgende Fase in de Globale Ascentie: De Zomer Zonnewende; Alles Via het Hart ♥
19 Juni 2013 / Méline Lafont

Onze zeer dierbare broeders en zusters, onze familie en zeer belangrijk onze geliefde bloedverwanten. Vandaag wensen wij een speciale boodschap over te brengen over de aankomende Zomer Zonnewende welke naderbij komt zoals gezien wordt vanuit jullie lineaire tijdskader. Wij zouden graag met jullie allemaal aangaande dit onderwerp van hart tot hart uit willen wijden. 

De meest verlichte energieën banen zich een weg in jullie werkelijkheid en worden momenteel rijkelijk in jullie bewustzijn en in jullie hart gevonden. Deze energieën zijn aanwezig om er slechts op toe te zien dat alles dat treuzelt op het pad van Ascentie behoorlijk in staat zal zijn om te vervullen, te ervaren en om dit proces te Zijn. Deze zeer toepasselijke energieën komen tot een frontale botsing met jullie huidige incarnatie, mogelijk leidend naar een enorme schok of confrontatie met deze werkelijkheid.


Alles zal voor jullie allemaal meer zichtbaar worden en jullie zullen jullie eigen patronen en jullie creaties gemakkelijker her/erkennen dan ooit tevoren. Dit is zoals het zou moeten zijn, dierbaren, want eerst moeten jullie je bewust worden van alles dat jullie vormen, zijn en creëren. Zodra als deze nieuwe energetische impulsen geïntegreerd zijn in jullie Wezen, zal er in jullie bewustzijn veel losgelaten worden, dat jullie zelf degenen zijn die het proces van Transformatie en Ascentie op eigen houtje in gang gezet hebben en dat jij het uitvoert. De huidige energieën zijn er om jullie hiermee te ondersteunen en om te helpen de meest diepe en belangrijke kwesties te activeren zodat jullie door kunnen gaan met het vergroten van jullie bewustzijn en ontwikkeling.


woensdag 19 juni 2013

Aartsengel Metatron via Anna Merkaba: Liefde Zit In de Lucht! 20/21 Juni 2013


Aartsengel Metatron

Zomer Zonnewende - Juni 20/21 -

Liefde Zit In de Lucht!

18 Juni 2013 / Anna Merkaba


Lieve kinderen van het Licht. Over een paar dagen van jullie aardse tijd, zal er zich een ontzagwekkend evenement voordoen in de hemel boven jullie Gaia. De uitlijning van de planeten zullen de zon toe gaan staan om diens energieën te verhogen om losgelaten en naar beneden naar de Aarde gestuurd te worden, vanuit de Kosmos, vanuit de Bron, vanuit Andromeda en vanuit Alles Dat Is, met het oog op het nog verder verbeteren van al jullie levens.

Het evenement waarnaar wij refereren is welke jullie noemen de Zonnewende - en deze keer gaat het allemaal over Liefde. Ja inderdaad lieve kinderen van het Licht, nu jullie één cyclus voltooid hebben zijn jullie nu in staat gemakkelijker adem te halen.


Liefde … eeuwige, onvoorwaardelijke en zuivere Liefde van de Kosmische stralen gaat de planeet en elk en iedereen van jullie op de planeet Aarde in het krachtige Violette Licht koesteren en liefkozen. Liefde in diens zuiverste vorm zal jullie harten vullen en toestaan voor veel meer noodzakelijke reiniging en loslating voor een ieder van jullie. Een Uur met een Engel - 17 Juni 2013


Een Uur met een Engel - 17 Juni 2013
De Goddelijke Moeder
"Elk en Iedereen van Jullie draagt Goddelijke Macht"
Art- VISHNU
Steve Beckow Intro: In Een Uur met een Engel op 17 juni 2013, besprak de Goddelijke Moeder het begrip met ons van vrijstelling, een vergiffenis van karma die ons toestaat om Ascentie zonder twijfels of ongerustheden in onze gedachten onder ogen te zien.

Zij besprak ook wie wij zijn, onze goddelijke macht en onze gelijkheid tot de taak die voor ons ligt als Lichtwerkers. En zij besprak een nieuwe rimpel in wie er hier bij ons zijn - wat zij en Aartsengel Michael noemen een "uitstraling" - een replica van een Aartsengel of ander wezen.
Zij keek naar de nieuwe aspecten van de Ascentie welke de Aarde aan het modelleren is, zogezegd, en zij legde uit op wat voor manier de Aarde een heilige planeet is.

Geoffrey West: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een volgend Uur Met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt'. Ik ben Geoffrey West en val in voor Graham Dewyea deze avond.

Wij verwelkomen de Goddelijke Moeder als onze gast in de show van vandaag, en zij zal een klein beetje aan informatie over Ascentie delen en misschien kijken naar enige van de mysteries die aan het leven gerelateerd zijn. En hiermee, zal ik het aan jou overgeven, Steve.

Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En welkom, Goddelijke Moeder. Ik kan aan geen groter privilege of eer in het leven denken dan om met U te spreken.


Goddelijke Moeder: En welkom aan jou. Welkom aan jullie allemaal, geliefde wezens van de Aarde, van de lucht, van verre daaraan voorbij. Want wat jullie niet altijd begrijpen is hoe ver deze show uitgezonden wordt, en hoevelen waarlijk meeluisteren.


En aldus stuur ik groeten aan allen, aan diegenen die heimelijk luisteren, aan diegenen die in hoop luisteren, aan diegenen die met nieuwsgierigheid luisteren, en natuurlijk aan diegenen die in Liefde luisteren. Ik breng jullie, Ik geef jullie mijn Liefde deze dag. Jullie motivatie is waarlijk niet van belang, omdat, lieve harten, wat jullie gedaan hebben is het jezelf positioneren, wat het ook was waar jullie bewuste geest over nadacht, jullie hebben jezelf in positie gebracht om mijn liefde te ontvangen, mijn zegeningen, en de inzichten die ik met jullie wens te delen. Sheldan Nidle / 7 Kayab, 11 Cauac, 9 Eb / 18 juni 2013

Sheldan Nidle
namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie 

18 juni 2013 

7 Kayab, 11 Cauac, 9 Eb

Selamat Jarin! We zijn er weer met veel om te bespreken. Zoals je kunt zien, is jullie wereld nog onderworpen aan de laatste vervagende capriolen van de oude realiteit. Elk voorbijgaand moment brengt de cabal dichter bij haar onvermijdelijke ondergang. We kijken met compassie terwijl ze het resultaat van haar keuzes begint te erkennen en te snappen: de totale ineenstorting van alles dat ze kende. Degenen van ons genootschap die betrokken zijn bij dit aspect zijn bijna klaar met de operatie die deze duistere garde machteloos maakt en tot een lege huls van wat ze ooit was. Het nieuwe bestuur dat de oude orde zal opvolgen gaat het masterplan voor verandering en het geschatte schema uitleggen, en delen hiervan zullen waarschijnlijk zelfs de meest geïnformeerden onder jullie verbazen. Deze uitzendingen zullen snel tot een volledige ‘disclosure’ omtrent ons welwillend bestaan en de redenen waarom we hier zijn leiden. Wanneer dit eenmaal is gedaan kunnen we met de Opgestegen Meesters werken en jullie een chronologische schets geven van jullie oorsprong en geschiedenis, alsmede een introductie tot de wonderen van volledig bewustzijn. Onze primaire missie is jullie terug te brengen naar een staat van verbinding met je Zelf, en dit zal volbracht worden wanneer we geland zijn en jullie zijn voorgesteld aan jullie Binnen Aarde familie. 


Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 18 juni 2013Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

Compassie

18 juni 2013 
        

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn deze prachtige dag op jullie Gezegende planeet Aarde. Zoals altijd Lieve Harten is het plezier om hier te zijn immens, om bij jullie te zijn, om te worden ontvangen door jullie en enige woorden met jullie te delen, is buitengewoon. Adem diep Lieve Mensen, adem diep, adem in en adem uit, zodat jullie je meer verbinden en meer aanwezig zijn bij mijn woorden. Dank je.

Lieve Mensen, vandaag wil ik spreken over het onderwerp Compassie, omdat het zo belangrijk is om jezelf terug te brengen naar deze plek in deze tijden waarin we leven. Het is zo makkelijk om uit compassie te vallen, vooral als we door een periode van transitie kronkelen en de pijn raken die we zo lang hebben vermeden in onze levens van afscheiding. Lieve Mensen, wanneer jullie het ongemak voelen van de realisatie van alles dat je hebt vastgezet om jezelf weg te houden van het voelen van de immense pijn van afscheiding van de Vader-Moeder God, is het zo makkelijk om schuld en veroordeling op anderen te schuiven om de intense pijn te vermijden die onvermijdelijk moet komen. 

De Arcturianen via Ute Posegga-Rudel De Heling van Slachtoffer Bewustzijn

De Arcturianen 

"De Heling van Slachtoffer Bewustzijn"
  17 Juni 2013 / Ute Posegga-Rudel
 
 
Wij zijn de Arcturianen!
De huidige oude wereld die aan het verdwijnen is, maar waarin jullie nog steeds leven, is de wereld die jullie al millennia lang hebben gecreëerd, door je te hebben geïdentificeerd met slachtofferbewustzijn/slachtofferschap.


Jullie 3e dichtheid wordt in principe gekarakteriseerd door het gevoel het slachtoffer te worden gemaakt. Het is de afgescheiden identiteit dat zichzelf beperkt door bepaalde omstandigheden, aannemend dat deze omstandigheid een absolute en onveranderlijke realiteit is, waarbij jullie de eigen creatieve krachten negeren die er zijn bij elk moment dat de slachtofferrol wordt gespeeld.
En daardoor wordt de wereld ervaren als een doorlopende serie, een doorlopend proces, dat zich AAN een individu aandient, zonder te begrijpen dat jullie allemaal op elk moment door God Gegeven keuzes hebben. Als er al niet de keuzemogelijkheid bestaat om een situatie te veranderen, dan hebben jullie ten minste de keuze om erop te reageren op een manier waarbij jullie je echt gelukkig voelen.
Vanuit ons perspectief, waar vrijheid van liefde en de oneindigheid van het licht schijnen, de ruimte waarin wij verblijven, komt de keuze voor het slachtofferschap over als een kwestie van valse identiteit. Het is de identiteit met een gedachtenpatroon dat de ogenschijnlijke ervaring van doodlopende en eindige werkelijkheid heeft geschapen, die voor altijd deugdelijk en onveranderbaar lijkt. Brenda Hoffman: Laat het maar 18 juni 201318 Juni 2013 /  Brenda Hoffman

Dierbaren, 

Dit is een verwarrende tijd. Sommigen van jullie beginnen liefde te voelen. Anderen zijn meer geïrriteerd door de suggestie dan comfortabel. Jullie wensen deel uit te maken van deze overgang, maar daar zijn diegenen die jou zo kwaad maken. Hoe kan iemand suggereren dat zij ook een belangrijk deel uitmaken van deze overgang? Jij bent een geavanceerde Lichtwerker en zij gaan door met dingen te zeggen en te doen die emotioneel, fysiek of spiritueel anderen schade berokkenen. 


Dit is een globale overgang. Allen hebben unieke rollen die misschien niet gerechtvaardigd schijnen te zijn in jouw gedachteprocessen. Misschien voel jij je lamlendig over hoe sommigen de bedoeling schijnen te hebben om de ecologische systemen van de Aarde te vernietigen. Dan zijn daar diegenen die jou vertoornen wanneer zij fysiek het aardse leven van onschuldige slachtoffers mishandelen of beëindigen. En wat aangaande diegenen die jou vertellen wat je zou moeten geloven? 


Misschien ben je kwaad dat wij suggereren dat liefde in de lucht zit want jij ziet, bespeurd of voelt het niet. Maar dan, totdat jij jezelf toestaat om liefde te bespeuren in plaats van te moeten bepleiten van wat zou moeten zijn, kan je niet van de liefde frequentie zijn.