Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 19 april 2017

Henry Kissinger gespot op Florida militaire basis en probeert World War 3 te starten / Benjamin Fulford -- 18 April 2017

Henry Kissinger gespot op Florida militaire basis en probeert World War 3 te starten
Benjamin Fulford -- 18 April 2017

Henry Kissinger werd begin april gespot  op een Amerikaanse militaire basis in Florida, zeggen Pentagon bronnen. Het was Kissinger, die de complot van de april topontmoeting tussen de Chinese president Xi Jinping en de Amerikaanse corporate president Donald Trump schreef, zeggen de bronnen.

De illegale Tomahawk raketaanval tegen het Russische en Syrische luchtmacht personeel in Syrië die plaatsvond tijdens de top was ook verordend door Kissinger, voegen de bronnen toe. US top General Joseph Dunford leerde niet van de aanval tot 15 minuten nadat het plaatsvond, gaan Pentagon bronnen verder.

Kissinger orkestreert ook de pogingen om een oorlog met Noord-Korea uit te lokken, zeggen ze.

Om deze reden moet het Amerikaanse leger en het marine-personeel in de hoogste staat van alarm zijn voor de omgekochte officieren die opstandig worden en Noord-Korea gaan aanvallen, zeggen ze. Geen aanval op Noord-Korea zal worden goedgekeurd door de reguliere commandostructuur.

Kissinger vecht voor het voortbestaan van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia en hun financiële controle bewind. Hij moet zo snel mogelijk worden opgepakt.


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl