Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 21 april 2017

UPDATE: Benjamin Fulford - 20 april 2017 Japanse Premier wordt vandaag strafrechtelijk vervolgt, ................ .

UPDATE: Benjamin Fulford - 20 april 2017
Japanse Premier wordt vandaag strafrechtelijk vervolgt, persconferentie gepland om 16:00, zeggen Japanse rechtervleugel bronnen.

(Benjamin Fulford) Japanse premier Shinzo Abe zal vandaag strafrechtelijk worden aangeklaagd op beschuldigen in verband met de Moritomo Gakuen land deal, volgens een e-mail  die vannacht ontvangen werd van een Japanse rechtervleugel bron dicht bij de keizer.


Een aankondiging hiervan zal vandaag worden gedaan op een persconferentie die wordt gehouden om 16.00 uur in de persconferentiezaal van het lager huis van het parlement, aldus de bron. Dit wordt gevolgd door een bekendmaking van Abe's ontslag, zegt de bron.

De poging om Abe te verwijderen wordt georkestreerd door Henry Kissinger, die de Khazariaanse mob overheersing over Japan in stand wil houden door Abe te vervangen, die onlangs onder voorbehoud is afgetreden, met Ichiro Ozawa, zegt de bron.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl