De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 15 mei 2017

Live Kryon Channeling 179: Verandering 3 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 15 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 3
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 15 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Balans van Licht en Donker

De balans van licht en donker op de planeet gaat zichzelf herschikken en gaat meer “jokers” scheppen. Jokers zijn “onverwachte opwaarderingen”, dingen die vaak schokkend zijn op manieren die niet positief of negatief zijn maar eerder veranderingen zijn in het paradigma van wat er was. Zij pushen vaak de toekomst van zowel het bewustzijn als de wetenschap.

Er komen er verschillende aan in de menselijke vorm die voor veranderingen zorgen op manieren en op plaatsen waar jullie dit niet verwachten. Er is er een die al veel te laat is in New York, bij de Verenigde Naties. Dit is een oude organisatie met prachtige ideeën over het helpen van de planeet maar die vast is blijven zitten in de politiek van de oude energie. Wat zal daar gaan gebeuren? Als jullie niet snel genoeg iets zien kan dit het functioneren hiervan stoppen. Jokers worden niet gegarandeerd. Zij zijn beperkt tot het matchen met de vrije keuze van degenen om hen heen.

Dit is wat het tot een joker maakt – totaal onverwachte gebeurtenissen. Denk er zo aan: Een organisatie die is opgezet om vrede te scheppen op Aarde kan niet werken of disfunctioneel worden, of er kan een joker komen die alles herstructureert met grote tegenstelling en zonder financiering. Dit is wat jokers doen.