Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 22 november 2017

Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 3 /12 augustus 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 21 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 3
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 21 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij dit nu even uitbreiden. Als het duister zo attractief is, beïnvloedt het dan ook andere dingen? Het antwoord? Het beïnvloedt absoluut al het andere. Er is een hele industrie en wij hebben jullie verteld dat die uiteindelijk ten onder zal gaan omdat die is ontwikkeld in een oudere energie, werkte in een oudere energie, en geen integriteit heeft. Die industrie is Big Pharma. Wij hebben jullie verteld dat zijn val overduidelijk is en dat de attributen daarvoor van mensen binnenuit komen die alles duidelijk zullen maken.

Wanneer dit uiteindelijk gebeurt hangt van jullie af omdat dit vrije keuze is van het ontwikkelen van het bewustzijn van jullie land. Maar laten wij even kijken….. niet naar de gebeurtenis maar naar de mogelijke gevolgen daarvan.

Big Pharma is opgericht in een oud idee dat ontworpen chemie het antwoord is op genezing. Dit idee heeft tientallen jaren de voorkeur gekregen en velen voelen dat dit de hoogst beschikbare technologie is. Toch, in plaats daarvan, en in het licht, begint er een geheel ander idee te komen: Het Menselijk lichaam heeft een ongerealiseerd bewustzijn en dit is feitelijk de meester-heler! Het menselijk lichaam is ontworpen om zichzelf te corrigeren.

Stop daarom geen vreemde chemie in je lichaam maar zoek in plaats daarvan uit hoe je dit elegantie kan geven, specifieke instructies om zichzelf te helen.