Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 21 november 2017

THEMA-MIDDAG door Janet Ossebaard

THEMA-MIDDAG
Eén keer in de maand organiseer ik, Janet Ossebaard,  een Thema-Middag.
Op een zondagmiddag komen we samen in het Graancirkel Centrum in Deventer om te 'bomen' over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld over de impact van graancirkels op het collectief bewustzijn van de mens, of over Disclosure: het openbaar maken van buitenaardse aanwezigheid op aarde. Of het vermogen van de geest om te manifesteren, om een eigen realiteit te creëren. Elke keer komen bijzondere thema's aan bod waar we het over gaan hebben. In een kleine groep van gelijkgestemden...


De Sumerische Kleitabletten

Een spannende thema-middag over onze Galactische voorouders en onze cosmische connectie... Zondag a.s. in het Graancirkel Centrum te Deventer.

Meld je wel even aan, het aantal plaatsen is beperkt!

De eerst volgende keer vindt plaats op
zondag 26 november.

Het thema is:
DE SUMERISCHE KLEITABLETTEN: ANUNNAKI EN DE MENS

Meer lezen >>>