Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 13 januari 2018

Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan./ 10/1/17 / Luc van Ewijk

Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan.
10/1/17 / Luc van Ewijk
  

Het is steeds wat meer van jezelf laten zien. Want zo wordt je authentiek. Steeds meer uit je kast komen.

Niet alles hoef je te laten zien. En ook niet alles hoef je te delen. Maar je mag wel delen waar je voor staat.

Je standpunten van het leven. Deel ze met de mensen die luisteren. Diegene die niet luisteren zijn verspilde moeite. Die mogen uit je leven verdwijnen zodra dat kan.

Natuurlijk kunnen ze erom lachen. Of ze keuren het af. Maar dat is slechts je omgeving. Het gaat erom wat jij ervan vind.

Als jij jezelf maar serieus neemt. Want het leven is een serieuze zaak. Waarin veel te bereiken valt.

Natuurlijk mag je weleens lol maken. Maar er is meer dan alleen lol maken. Er is ook een tijd van werken. En vooral aan jezelf werken.

Het gaat erom dat je genoeg kracht hebt om je eigen weg te begaan. En tegen een stootje kunt.

Vandaar dat je soms lastig mensen tegen komt. Het zijn alleen maar situatie's om je te helpen. Zodat je sterker in je kracht komt te staan.