Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 9 januari 2018

Dagtekst van Maandag 8 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 8 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Muziek der sferen - een symfonie van de planeten doorheen de ruimte


"Ieder uur van de dag staat onder invloed van een planeet en de entiteiten die haar bewonen. Dus, elk uur dat voorbijgaat, brengt entiteiten met zich mee die komen werken met de planten, de mineralen, de dieren, de mensen. En omdat met iedere planeet niet alleen een kleur maar ook een bepaalde klank verbonden is, verandert de symfonie van de klanken ieder uur van de dag.


Terwijl ze hun baan volgen rond de zon, zingen de planeten door de ruimte en wij baden in hun muziek, die ‘de muziek der sferen’ wordt genoemd. Ertoe komen om een paar akkoorden van deze symfonie van de planeten op te vangen, is een groot voorrecht. Aan elke planeet is een engelen-hiërarchie verbonden, en op die manier, bezield door het gezang van de engelen, voedt het universum zich en ademt het."