Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 7 januari 2018

Frequentie van de Week: MANIFESTATIE / 5 Januari 2018 / Janosh

Frequentie van de Week:

MANIFESTATIE

5 Januari 2018 / Janosh


We zijn vaak bang om datgene te manifesteren wat we echt zouden willen. Er is altijd een 'maar' aan verbonden: '… maar ik heb geen tijd… maar ik mis de kennis… maar ik heb niet de middelen of de juiste mensen om me heen.' Allemaal verzinsels om maar niet op pad te hoeven gaan.

Liever een gelijkspel dan verliezen, zullen we maar zeggen. Bekijk het alternatief: wat als je alles kunt winnen? In één klap het leven waar je altijd al van gedroomd hebt: is dat niet de moeite waard? In plaats van jezelf te beperken, wordt het tijd te gaan geloven dat jij alles in je hebt om je dromen te manifesteren. Leef met passie vanuit je hart, zonder angst en je kunt werkelijk alles bereiken.

De frequentie van Manifestatie helpt je te herinneren dat jij het vermogen hebt om alles te creëren wat je wilt.