Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 12 januari 2018

Gastenboek

Lieve mensen,

Vanaf vandaag zal ons Gastenboek tenminste tijdelijk van ons blog verwijderd worden.

De rede daarvoor is dat een voor ons onbekend persoon zo leuk is geweest om het gastenboek op Google te zetten. Gelukkig voor ons bestaat het gastenboek enkel uit liefdevolle berichtjes en bevat het geen gevoelige data of geheime boodschappen. Echter weten wij niet wat de beweegreden is geweest waarom men dit heeft gedaan. Wij beseffen natuurlijk ook dat ook dit erbij hoort, al is het minder leuk om te ervaren.

Er is geen informatie, zoals email adressen en dergelijke geplaatst, enkel de korte liefdevolle berichtjes die jullie ons toegestuurd hebben.

Vanzelfsprekend gaan wij op zoek naar een veiliger alternatief, want wij stellen het veel te veel op prijs als jullie je tevredenheid kunnen uiten over ons werk.

Wij hopen op jullie begrip en willen jullie iets kwijt, voel je vrij om tijdelijk het contact formulier te gebruiken.

In Licht en Liefde,


Ine & Martien