Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 13 februari 2018

Vrijheid is er zodra je angst laat liggen. En durft te leven zoals je wilt zijn. 11 Februari 2018 / Luc van Ewijk


Vrijheid is er zodra je angst laat liggen. En durft te leven zoals je wilt zijn.
11 Februari 2018 / Luc van Ewijk

Vrijheid komt met volledig jezelf durven te zijn. Je voelt je vaak geblokkeerd als je ergens niet vooruit komt zoals je zou willen. Vaak ligt dit niet aan je omgeving. Maar aan jezelf. 

Negatieve gedachtes houden je van je ware kracht af. En negatieve mensen verergeren het nog wat meer. 

Maar zodra je positiever in het leven staat. En je eigen kracht ontdekt hebt. Wordt dat makkelijker. Ook als jezelf afschermt voor negatieve gedachtes van anderen. Want je hoeft niet alles binnen te laten. 

Daarnaast heb je moed nodig om je eigen pad te volgen. En het pad wat de meeste volgen te laat liggen. 

Je staat boven angst. Omdat je er niet door laat leiden. Je hoop is sterker dan de risico's van het leven. Dat noemen we ook wel vertrouwen in jezelf. En vertrouwen in het universum. Zodat je handig inzichten kunt ontvangen. En zo nu en dan wat bescherming krijgt. Dat noemen we ook weleens toeval.