Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 13 maart 2018

Zie de waarde in jezelf. En je krijgt een rijk leven. / 11 Maart 2018 / Luc van Ewijk

Zie de waarde in jezelf. En je krijgt een rijk leven.
11/3/18 / Luc van Ewijk

We willen een rijk leven. Terwijl op rijk zijn een taboe heerst. Want rijken graaien. Terwijl ze alleen oogsten van hun succes. En dat is wat je ziet.

Rijk zijn zit hem niet alleen in geld. Het is je rijk voelen. De waarde zien in jezelf. En die waarde betaald het universum later aan je uit.

Je hoeft niet heel je leven in schaarste te leven. Schaarste dat kun je overwinnen.Het zit in je denken. Je hoort in overvloed te denken.

Denk in kansen en uitkomsten waar je heen komt. Alles is maar tijdelijk.

Durf over je comfortzone heen te gaan. Want dan krijg je een nieuwe realiteit. Je dromen zitten achter je comfortzone. Want je mag er wel wat voor doen.

De comfortzone is nog niet comfortabel. Omdat het nog niet bekend is. Maar dat wordt het wel. En die angst in het begin gaat weg. Omdat je er vertrouwd mee wordt.

Zodra je leven saai wordt. Is het weer tijd om te investeren in vooruitgang. Want dat levert je dan een rijk en spannend leven op.