Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 15 april 2018

Een Schrijven van de Schepper / 14 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
14 april 2018 / door Jennifer Farley,
  Blijf Aanwezig


Het wordt zeker interessant, niet ?! 
Jullie menselijk lichaam, je geest en Spirit ondergaan zulke ingrijpende veranderingen dat het misschien niet comfortabel voelt om helemaal in je lichaam te zijn.
 Er wordt jullie gevraagd om zo aanwezig als mogelijk te blijven tijdens deze dienst. Zonder de geest en de Spirit kan het lichaam niet in staat zijn om te accepteren en tegemoet te komen aan wat het nodig heeft. 
Ook, is het verstandig en vriendelijk, terwijl jullie dit proces doormaken,  om af te zien van het beoordelen van anderen. Ieder van jullie heeft zijn eigen manier van 'omgaan' en om aan te nemen dat jouw manier juist is en van die andere fout is, kan als opdringerig worden beschouwd.

Vergeet niet, lieverds, jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje en van elkaar houden zo onvoorwaardelijk als kan is aan de orde van de dag.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl