Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 18 januari 2018

Anonymous - Dit zal alles wat je weet veranderen ... (2018-2019) / Voormalige Facebook Managers Waarschuwen Sociale Media is Vernietigen de Samenleving / 15 januari 2018 / Door Carolanne Wright

Anonymous -
Dit zal alles wat je weet veranderen ... (2018-2019)

Voormalige Facebook Managers Waarschuwen Sociale Media is Vernietigen de Samenleving

15 januari 2018 / Door  Carolanne Wright
Bijdragende schrijver voor  Wake Up World

Voor diegenen onder ons die sociale media gebruiken, zijn we allemaal vertrouwd met het "ik zal op Facebook of Twitter gaan voor een minuut, alleen maar om ervaren en te zien wat er gebeurt" en dan realiseren we ons, uren later, dat we nog steeds aan het scrollen zijn door onze nieuwsfeeds, op het zelfde pictogram klikken of onze bloeddruk laten stijgen door het smaadschrift of een andere onaangename post van een trol.

Ongeacht het feit dat een Harvard-studie heeft aangetoond dat sociale-mediaplatformen zeer verslavend zijn - en net zo aangenaam zijn voor het pleziercentrum van de hersenen als voedsel, geld en seks - vervloek ik nog steeds vaak mijn gebrek aan zelfbeheersing en de verspilde uren op deze sites.

DE LICHTMEESTERS OVER HET KRISTALLIJN VELD / 17 januari 2018 / Tetsiea Blijham

DE LICHTMEESTERS OVER HET KRISTALLIJN VELD
17 januari 2018 / Tetsiea Blijham

  
Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Welkom mijn lieve lichtkind. Wij zijn de lichtmeesters. Het pad van jouw ziel is een pad geweest van verwondering. Van bewondering. Van devotie. Van respect voor het goddelijke en het verhevene. Dat weten wij, dat hebben wij gezien. Maar jouw zoektocht terug naar het licht, is, je zou kunnen zeggen, de perfecte voleinding. De vervulling van die zoektocht. Dit is een cadeautje voor jou. Van ons.

Het Witte Licht is al zolang bij jou aanwezig. Hier is de Metatron. En ik spreek voor de Lichtmeesters. Door jouw verbinding met het Witte Licht herinner jij je weer dat jij als priester, priesteres, destijds in Lemurië deze frequenties gedragen hebt. Uitgestuurd hebt. Andere mensen hierin onderwezen hebt, geheald hebt. Het is ook niet voor niks dat jij juist op dit moment dit blogartikel leest. Dat komt, doordat jouw ziel zo geopend is, zo ontwikkeld is, zich zo herinnert. Dat jij niet jezelf bent, maar dat jij een ziel bent in een mensen lichaam. Dat jij hier moest zijn.

De brug naar verandering. /17/1/18 / Luc van Ewijk

De brug naar verandering.

17/1/18 / Luc van Ewijk

Sommige mensen zijn als een brug. Een brug waardoor de verandering kan plaatsvinden. Wie zijn deze brug?

Het zijn vaak de buitenbeentjes. Diegene met een andere mening. Maar met de voeten buiten de maatschappij. Toch alvast een andere weg onderzoeken. 

En ook gaan uitwerken. Zodat een nieuwe wereld uit de voegen kan barsten. 

Licht zal zich op aarde omringen. Wees de verandering. Want dan gaat het veel makkelijker. 

Je gaat dan met de stroom mee. Het voelt onzeker dit jaar. Want er kan veel veranderen. 

Wees jezelf. En zie wie er omheen blijft. 

En vergeet de grenzen. Want je kunt zo ver komen. Als je durft te gaan. 


Je vleugels vinden / 14 januari 2018 / Love D.

Je vleugels vinden
14 januari 2018 / Love D.

Hoe krijg je jou leven weer op de rails en hoe kom je erachter wat je precies wilt in het leven, wat er bij je past en wat je ware doel is?

Je ziet mensen die inspirerend zijn voor andere mensen en wat van hun leven maken, en jou vertellen dat je er wel wat voor moet doen. Je kansen pakken en het alles moet geven wat je hebt. Maar wat als je nog steeds niet weet wat je wilt, en alles heb geprobeerd wat je kon proberen? Zoveel verschillende banen gehad en weer verloren, dat je daardoor ook aan jezelf bent gaan twijfelen. Altijd maar op zoek naar hetgeen waar je passie van begint op te borrelen, in plaats van een loslopende projectiel die zijn of haar weg probeert te vinden en voor het gevoel weer eindigt op punt nul.

Ik zeg voor het gevoel, want het is natuurlijk niet echt zo, omdat je natuurlijk heel veel hebt kunnen leren van alles wat je gedaan hebt.

Onze ware identiteit
Vaak is het zo makkelijk om altijd op het slechte te focussen en te vergeten wat we wel geleerd hebben. En zijn we als mensen zo geneigd om zo te twijfelen aan alles wat we doen, en altijd maar in de negativiteit en drama’s te blijven hangen. Dit is toch niet wie en wat je in essentie bent? Ik geloof echt dat we als mens heel veel potentie in ons hebben, maar erachter komen wat dat is, is al een avontuur op zich. Dit ligt natuurlijk bij iedereen iets anders, maar iedereen heeft zo zijn of haar weg daarin. En het leven gaat niet altijd op rolletjes, hoe graag je het ook zou willen. 

Op deze dag van je leven / 18 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

18 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat zonder te weten wie je bent en waarom je hier bent
het leven geen betekenis heeft.

Bestudeer dan de vragen.
Werk om de grootste antwoorden te ervaren.
Wie je bent is een individualisering van Goddelijkheid.
Waarom je hier bent, is om dat aan te tonen.

Vandaag gaat het je een perfecte kans bieden om dat te doen.
Kijk. Luister.
Voor het einde van deze dag, krijg je de kans om Goddelijk te zijn.
Inderdaad, iemand rekent ook op jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 17 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
Onbetaalbaar Middel


Met de veranderingen die nu plaatsvinden,
kan het een hele uitdaging zijn om jullie hart,
geest en armen open te houden. 
Jullie gebruikelijke methoden van bescherming en zelfbehoud vervaagt
langzaam in veroudering en het navigeren op jullie Aarde kan onveilig worden.
 Onthoud alsjeblieft, mijn geliefden,
dat jullie nog nooit onbeschermd zijn achtergelaten. 
Elke dag worden er nieuwe manieren van leidinggeven aan jullie voorgesteld ...
het is gewoon een kwestie van het identificeren van het oefenen ervan.
 (Glimlach)
Vriendelijkheid en mededogen jegens jullie medemensen is en zal altijd
 de sleutel zijn om vooruitgang te boeken in elke dienst. 
Waarom? Omdat er nog nooit een prijskaartje aan een van deze dingen is gekoppeld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Woensdag 17 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 17 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

Harmonie - voorwaarde om te leren van onze dagelijkse ervaringen

"Het zijn de ervaringen en vooral de ongelukkige ervaringen die leerzaam zijn voor de mensen. Niemand wordt ervan gespaard. Hierin bestaat dus voor iedereen het echte werk: stilstaan bij elke ervaring van het dagelijks leven en er de lessen uit trekken, zodat je steeds verder kunt gaan op de weg van de wijsheid, het evenwicht en de vrede.

Maar hoeveel mensen zijn in staat om lessen te trekken uit wat hen overkomt? Heel hun leven doen ze dezelfde ongelukkige ervaringen op, maar ze leren niks bij, ze doen niets – of zo weinig! – om zich te bevrijden van het innerlijk kabaal en de chaos waarin ze verzeild zijn. Nochtans lijden ze en daar zijn ze niet trots op …, maar ze zijn dat leven gewoon en ze leggen zich erbij neer …Toch is voor hen het ogenblik aangebroken om daaruit te komen. En ze zullen eruit komen als ze elke dag moeite doen om te zoeken naar de harmonie: de harmonie liefhebben, ernaar hunkeren, harmonie brengen in elke beweging, in elk woord, in elke blik. Het is deze toestand van harmonie die hen inzicht zal geven over hun ervaringen en hen de middelen zal aanreiken om er de lessen uit te trekken."
woensdag 17 januari 2018

Sheldan Nidle - 16 januari 2018

Sheldan Nidle - 16 januari 2018


Selamat Balik! We zijn er weer.
De hedendaagse gebeurtenissen zijn bemoedigend en geven nog steeds de nederlaag van de duistere cabal aan. Het belangrijke punt is begrijpen wat deze nederlaag waarlijk inhoudt. Het duister is aan het haspelen terwijl het ten onder gaat in het kielzog van haar onvermijdelijke nederlaag. Als gevolg daarvan zijn we extatisch en beseffen we dat dit slechts het begin is van vele lucratieve gebeurtenissen die gaan komen. We erkennen wat dit proces echt betekent voor iedereen van jullie die werkt in het Licht. We verwachten, na het opstarten van ons volgende gambiet, jullie je lang gezochte overwinning van welvaart en vrijheid te kunnen presenteren. Het duister kan niet langer vertrouwen op macht als haar belangrijkste basis. Tot dusverre begrijpt het duister onze intentie niet helemaal. We zijn vastbesloten de overwinning te behalen die hun nederlaag betekent. Het is niet eenvoudig opnieuw een realiteit te scheppen die meer dan 13 millennia oud is. We vragen Lichtwerkers te volharden in het geduld dat jullie tot dusverre hebben getoond. Een belangrijke gebeurtenis wordt in de komende weken verwacht, dus wees voorbereid. Het duister realiseert zich hoe nabij haar ondergang waarlijk is.

PORTAL 2012: Operatie Mjolnir / Dinsdag 16 januari 2018

PORTAL 2012
Operatie Mjolnir

Dinsdag 16 januari 2018

Operatie Mjolnir is een speciale operatie van de Licht Krachten om de implementatie van de Galactische Codex binnen de quarantaine Aarde af te dwingen.

Mjolnir, ook wel Hammer of Thor genoemd (vergelijk Norse: Thor, Roman: Iuppiter, Greek: Zeus, Egyptian: Wsir, late Atlantian: Astar), is een speciale niet-onthulde technologie van de Galactic Confederation die ervoor zal zorgen dat Galactic Codex opnieuw wordt gerespecteerd in quarantaine Aardse sector:


Eén aspect van Mjolnir-technologie is de detectie van elk donker wezen door simpelweg de hoeveelheid kwantumanomalie te meten die wordt voortgebracht door negatieve gedachten, emoties en acties. Een ander aspect van Mjolnir-technologie is een waterdichte inperkings- en verwerkingstechnologie die elk donker wezen uit zijn domein kan verwijderen en verwerken volgens de Galactic Codex. Die verwerking vindt meestal plaats in de Ganymede-sorteerfaciliteit.

Operatie Mjolnir is volledig van kracht sinds november 2017.


Benjamin Fulford / De spanning tussen de bloedlijnen families en Illuminatie loopt op terwijl een laatste confrontatie opdoemt voor de gezamenlijke regering van de V.S. / 15 januari 2018

De spanning tussen de bloedlijnen families en Illuminatie loopt op terwijl een laatste confrontatie opdoemt voor de gezamenlijke regering van de V.S.
15 januari 2018 / Benjamin Fulford

Globale spanningen lopen zichtbaar op, terwijl de op petrodollars gefundeerde gezamenlijke regering van de V.S. op 18 januari de start van een door goud ondersteunde en door yuan gedomineerde oliehandel tegemoet ziet, zelfs terwijl nog steeds de betalingslimiet datum, 31 januari dichterbij komt.

Een teken van deze extreme spanning ontstond afgelopen week toen “een raket afkomstig van een cabal onderzeeër werd tegengehouden voordat hij Hawaï raakte en de onderzeeër tot zinken werd gebracht,” zeggen Pentagon bronnen. Media uitlaatkleppen in de hele wereld hebben gemeld dat inwoners van Hawaï allemaal de volgende waarschuwing ontvingen op hun mobiele telefoons: “DREIGING VAN BALLISTISCHE RAKETINSLAG OP HAWAII, ZOEK ONMIDDELLIJK EEN SCHUILPLAATS, DIT IS GEEN OEFENING,” maar later werd gezegd dat het een vals alarm was. Dat was het niet—het was een poging van “de cabal” om de schuld te geven aan Noord Korea en deze te gebruiken als een trigger voor hun zo lang gewenste Derde Wereldoorlog, zeggen CIA bronnen.

De aanval werd gevolgd door een toename van aardbevingen en vulkanische activiteit wat “misschien een aanval is geweest op de potentiële onderzeeër basis in Chili, Peru, Papua, Nieuw Guinea, of onderwater,” gaan de Pentagon bronnen verder. Ambtenaar van het geheime dienst agentschap van de Defensie van de V.S., Paul Laine heeft deze schrijver eerder verteld dat er verschillende onderwater bases bestaan. Deze bases lijken nu systematisch onder de aanval te liggen.


Iemand die dient: / Via James McConnell / 31 december 2017 / Geplaatst 14 januari 2018

Iemand die dient:
Via James McConnell / 31 december 2017
Geplaatst 14 januari 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zijn jullie klaar voor dit nieuwe jaar? Zijn jullie daar echt klaar voor? Het gaat verbazingwekkend worden zoals Sananda heeft gezegd.

Jullie hebben geen idee wat eraan komt. Echt niet! Helemaal geen idee. Ja, wij hebben jullie dingen verteld en jullie op al deze dingen voorbereid maar jullie komen nog niet in de buurt van wat er hier gaat gebeuren.

De dingen waarop jullie hebben gewacht en die jullie  verwachten komen zeker en wij kunnen zonder twijfel zeggen dat de laatste nieuwjaarsviering die jullie hebben gehad de laatste op deze manier zal zijn. (Ja, Halleluja!) Dat is even een statement, nietwaar?

Wij kunnen jullie vertellen dat dit het geval is omdat alles op vele manieren gaat gebeuren als jullie door dit jaar heengaan.

Maar laten wij het voordat wij spreken over wat er gaat komen even hebben over wat er al is gebeurd. De dingen waar jullie in 2017 doorheen zijn gegaan en zelfs ook in jullie 2016. 2016 was het jaar dat wij Het Jaar van Voorbereiding noemen en niet alles is vervuld wat jullie wilden maar het gebeurt allemaal. Het wordt allemaal vervuld. Op dit moment, aan het einde van het jaar, is er al veel vervuld. 

LICHTWERK / Geplaatst 17 januari 2018 / Trienke Minkema

LICHTWERK
Geplaatst  17 januari 2018 /  Trienke Minkema

Door middel van het lichtwerk dat zich in deze tijd aan velen voltrekt, worden oude trauma's en vergeten gebeurtenissen weer zichtbaar en komen bovendrijven vanuit ieders onderbewuste. Alles wil naar het licht worden opgeheven. Na herbeleving, lees 'verwerking', kan er sprake zijn van een totaal loslaten en zelfs van genezing van oude pijnen. Kan er door enig oordeel of overtuiging van de persoon in kwestie niet tot verwerking worden gekomen, dan kan deze gebeurtenis zich als energie vastzetten op een plek in het lichaam. In een later stadium kan dit zich ontwikkelen tot een ziekte.

Zet de energie zich vast in het hoofd, dan kunnen er door de kracht van uw gedachten nieuwe omstandigheden worden gecreëerd. In deze nieuw ontstane ruimte kunnen gelijksoortige gebeurtenissen dan opnieuw aan u getoond worden. Hieruit blijkt dus de grote noodzaak om te herbeleven om zo tot verwerking te komen. Na verwerking ontstaat bewustzijnsverruiming en dan kan het licht hier weer haar rechtmatige plaats innemen. Oorspronkelijkheid en echtheid keren terug. Uw gezamenlijke licht kan, als dit gebundeld wordt, ten goede komen aan de verlichting van de ander, de massa en uiteindelijk aan de gehele mensheid.

Gevangen in Vrijheid / Eibergen 5 november 2017 / door Berry Vincenta / Geplaatst 16 januari 2918


Gevangen in Vrijheid
Live Ontvangen in Eibergen 5 november 2017 door Berry Vincenta
Geplaatst 16 januari 2918

GEVANGEN IN VRIJHEID
Laten we eerst kijken naar dat wat werkelijke Vrijheid in zich draagt. Vrijheid is een natuurlijke staat van zijn, In het leven, en is op een natuurlijke manier in het leven kunnen zijn vanuit de binnenwereld vanuit wie U werkelijk bent. Datgene wat werkelijk vrijheid betekent nu ook in deze tijd voor heel veel mensen zijn veelal verworven vrijheden.

Vele landen die in oorlog zijn, om in vrijheid uiteindelijk verder te kunnen leven.
Maar die vrijheid, waar heeft die nou ten diepste mee te maken?

Eerst neem ik U weer mee terug naar de waarheid van dat alles energie is.
Wanneer we opnieuw ons weer realiseren dat alles uit energie bestaat, op verschillende niveaus op verschillende frequenties, dan weten we ook dat wij energie zijn. En energie is een veld, zijn velden, die zich altijd tot elkaar willen verhouden.

Met andere woorden, datgene wat in uw leven plaats vindt, wat vanuit Uw trillingsveld wordt ervaren, vanuit uw binnenwereld wordt gevoeld, daarin maakt U verbinding met een veld wat U opzoekt. U heeft dit nodig, nodig om u zelf te zien in de werkelijkheid en de waarheid van wie u bent. Werkelijke vrijheid bestaat vooral uit het gegeven dat we gaan zien dat vrijheid niet zozeer verworven hoeft te worden, maar dat het een nieuwe realisatie van een andere werkelijkheid betekent. Een andere realisatie van die andere werkelijkheid is een weg die wij nu aan het gaan zijn .Het is een weg die vooral vanuit de kosmos op dit moment zeer duidelijk wordt geleid. Want er is een enorme instroom van nieuw Kosmisch Licht gaande en wanneer dit Kosmische Licht ook zijn plaats zal vinden op al die verschillende lagen op Uw Aarde dan zult u ook weten dat daarin alles uitvergroot wordt, dat alles extra zichtbaar gaat worden en dat U ook uzelf op een andere manier zult gaan leren waarnemen.

Tijd, Karma en Reïncarnatie / 15 januari 2018 / Gerrit Gielen

Tijd, Karma en Reïncarnatie
15 januari 2018 / Gerrit Gielen

Inleiding

De begrippen karma en reïncarnatie zoals die gewoonlijk gebruikt worden, hangen nauw samen met ons tijds- en causaliteitsbegrip. Reïncarnatie of wedergeboorte betekent dat we meerdere levens hebben. Dingen die we in onze vorige levens gedaan hebben liggen vast en bepalen het heden; dit is ons Karma.

Aan dit idee liggen twee opvattingen ten grondslag:

1. Tijd bestaat uit een causale opeenvolging van gebeurtenissen; het verleden veroorzaakt de gebeurtenissen in het heden.

Deze opvatting leefde zeer sterk in de 19e-eeuwse westerse natuurkunde en wordt determinisme genoemd. Ik vermoed dat mensen zoals Blavatsky en Steiner, die in onze cultuur de reïncarnatie gedachte gepropageerd hebben, veel sterker door deze opvatting beïnvloed zijn dan ze zelf in de gaten hadden.

2. Het verleden staat vast en is onveranderlijk. Dit in tegenstelling tot het heden waarin men over een zekere mate van vrijheid en verantwoordelijkheid beschikt. Hoewel er over dit laatste veel discussie bestaat, vermoed ik dat de meeste mensen toch wel geneigd zijn dit te geloven. 

Het is duidelijk dat het idee van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in het heden op gespannen voet staat met het determinisme van punt 1.

Een Schrijven van de Schepper / 16 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
Meer Keuzes


Het is nu belangrijker dan ooit om verantwoordelijkheid te nemen
 voor je gedachten, acties en reacties.
Jullie Aarde verschuift op een manier die het nooit eerder heeft gehad
en er zal geen plaats zijn voor onwaarheden of ontkenningen.
 Als je ze creëert, bezit je ze; zie het voor wat het werkelijk is,
 leer ervan en laat het los om getransformeerd te worden
door de Onvoorwaardelijke Liefde van Het Universum.
Dit is veel te belangrijk om te negeren.
Natuurlijk is de keuze altijd van jou geweest.
Maak een verstandige, informeer degenen die resoneren met je ziel.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad Toegang tot oneindige Bronnen / Daniel Scranton / 15 januari 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Toegang tot oneindige Bronnen
Daniel Scranton / 15 januari 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

Jullie hebben jezelf tot een punt in jullie evolutie gebracht waar jullie kunnen nemen wat je hebt gekregen en er zoveel meer mee doen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van middelen die van buiten je komen om te komen waar jullie willen gaan. Jullie hebben een directe verbinding met dat deel van jezelf dat het meest creatief is. Daarom, ongeacht wat jullie middelen nu zijn, kunnen jullie komen waar je naartoe wilt en kun je het leven leiden dat je wilt leven.

Dit is de nieuwe uitdaging voor jullie. Velen van jullie wachten op een herwaardering van valuta en / of een herverdeling van middelen voordat jullie zelfs maar durven te dromen over het creëren van het leven dat jullie willen creëren. Maar omdat jullie ontwaakte wezens zijn die begrijpen dat jullie je eigen realiteit creëren, moet jullie erkennen dat je toegang hebt tot zoveel meer dan alleen fysieke bronnen.

Op deze dag van je leven / 17 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

17 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die teleurstelling is jouw gedachte
dat God niet weet wat God aan het doen is.

Dat is natuurlijk onmogelijk.
Dus probeer niet teleurgesteld te zijn in wat dan ook.
 Weet dat het leven perfect verschijnt in elk moment.

Teleurstelling van vandaag kan de springplank van morgen zijn
voor alles wat je ooit hebt gewild.
In feite is dat waarschijnlijk zo.

Je hoeft niet heel hard na te denken om precies te weten
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Dagtekst van Dinsdag 16 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 16 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov
de heilige Boeken - om ze te begrijpen is een gedisciplineerd leven nodig

"De heilige Boeken zijn het werk van uitzonderlijke wezens die erin geslaagd zijn zich door gebed, meditatie en contemplatie te verheffen tot de wereld van de sublieme waarheden. Om ze te begrijpen, moet je kunnen vibreren op dezelfde golflengte als hen, dezelfde weg kunnen gaan als hen en dus beginnen met hun levenswijze te volgen. Want alles ligt besloten in de manier van leven; zij is het die de profeten, de Ingewijden en de grote Meesters in staat stelde om dichter bij de Godheid te komen.

Wees dus niet ongerust als je de Bijbel of andere heilige Boeken niet onmiddellijk begrijpt, ze zijn vaak zeer moeilijk te verstaan. Maar werk tegelijkertijd aan jezelf, leg jezelf in het dagelijkse leven een discipline op, die je dichter bij de wereld van de geest brengt. Jezus zei tegen zijn leerlingen: “Veel heb ik nog te zeggen, maar jullie kunnen het nu nog niet verdragen. Wanneer de Trooster, de Geest van waarheid komt, zal hij jullie naar de totale waarheid leiden.” Zonder dit contact met de Geest, dat je slechts door echte ascese kunt verkrijgen, is geen enkel begrip van de heilige Boeken mogelijk."

dinsdag 16 januari 2018

Anonymous deelt een bericht voor 2018 dat de manier waarop je naar sociale media kijkt zal veranderen / van Arjun Walia, / 7 januari 2018

Anonymous deelt een bericht voor 2018 dat de manier waarop je naar sociale media kijkt zal veranderen
van Arjun Walia, 7 januari 2018

(Arjun Walia) Sociale media zijn de afgelopen jaren enorm veranderd. Niet alleen zijn sociale netwerken gebruikt om de wereld op verschillende manieren te 'verbinden', maar ze hebben ook enorme kosten met zich mee gebracht, zoals besproken in de video hieronder die onlangs door Anonymous is vrijgegeven.

Gerelateerd:  Anonymous Sends Another Strong Message: "Dit is anders dan alles wat we ooit hebben gezien" 

De video bevat verschillende fragmenten van twee voormalige grote leidinggevenden van Facebook, Chamath Palihapitiya en Sean Parker.

Daarin bespreken ze de echte implicaties van Facebook die waarschijnlijk voor sommigen ongelofelijk zijn. Dit zijn de, zoals ik graag noem, "kleine grote dingen" waar we ons niet echt van bewust zijn, en wanneer dit soort informatie wordt gepresenteerd, is het gebruikelijk dat iemand zijn ogen rolt, want soms is het zo uit het linker veld.

Waarom? Ik weet het niet zeker, wat ze zeggen is logisch en gegeven wie deze mensen zijn en waar ze hebben gewerkt, ze weten duidelijk iets van het platform.


Matthew Ward - 14 januari 2018 / Suzie Ward

Matthew Ward -
14 januari 2018 / Suzie Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Het is verheugend zo velen van onze geliefde Aardefamilie te zien die het jaar met vertrouwen en optimisme beginnen ---- jullie zullen zien dat deze benadering waardevol is, omdat de snelheid van de ontwikkelingen steeds groter begint te worden. Zo graag als we zien dat iedereen daar een positief vooruitzicht heeft, weten we ook dat dit voor sommigen moeilijker is dan voor anderen.

Een uitgebreid commentaar van een van de lezers bevat ondermeer: “Er is GEEN teken van LICHT dat het DUISTER laat oplossen. Het Duister wordt met het uur donkerder”. En het eindigt met: “Als er iets waar is van wat hij (Matthew) beweert, dan zal dat nog eeuwen en eeuwen duren. Om zelfs maar te opperen dat het eraan zit te komen is misleidend.” We voelen mededogen met deze geliefde ziel die haar hart en geest heeft afgesloten voor het licht, in hoop, waardoor de hoge trillingen hiervan niet binnen kunnen komen om de ontmoediging te verdrijven die zij tot uitdrukking brengt, een ontmoediging die hoofdzakelijk wordt opgeroepen door de richting die de regering van de Verenigde Staten is ingeslagen.  

We juichen het gezichtspunt van deze lezer toe: 

Hoe kan de rol van Trump als president ons helpen om datgene te bereiken wat we nodig hebben om vrij te kunnen zijn?” 

In gesprek met klokkenluider Cody en Ole Dammegård /15 januari 2018 / Irma Schiffers


In gesprek met klokkenluider Cody en Ole Dammegård
15 januari 2018 / Irma Schiffers

Onlangs kwam Ole Dammegård met het verzoek bij ons, van DVM-TV om een skype gesprek te voeren met hem en de Amerikaanse klokkenluider Cody Snodgres. Aan dat verzoek hebben we vrij snel voldaan en nu hebben we het van Nederlandse ondertiteling voorzien.

Cody heeft Ole ruim een jaar geleden benaderd na 22 jaar stilzwijgen en beiden menen dat het nu tijd is om naar buiten te treden met zijn informatie. Snodgres heeft academische graden in fysica en wiskunde en daarmee kwam hij in de picture bij de CIA. Ondanks dat hij niet voor de overheid wilde werken kreeg hij diverse opdrachten als ‘contractor’ tot het moment dat hij weigerde een bepaalde opdracht uit te voeren: het Alfred P. Murrah gebouw in Oklahoma City op te blazen in opdracht van de Amerikaanse overheid!


Channeling nr. 35 door Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team/ 13 januari 2018 / Margreet de Carpentie

Channeling nr. 35 door Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team
13 januari 2018 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom, u bent samen eensgezind. Dat is de bedoeling, dat is de toekomst, dat de mensen eensgezind worden. Samen één.

Wij werken daar hard aan, er zijn velen lichtwerkers die samen met ons werken en langzaam maar zeker veranderd het woord eenzaam in samen één.

Het lijkt nu nog een rommeltje, er wordt door die president uit dat grote land met een botte bijl gehakt. Hij is nodig, wij hebben er voor gezorgd dat hij op die plaats terecht kwam. Door hem gaan de mensen weer leren zelf na te denken en niet klakkeloos achter iedereen aanhobbelen.

Doe dat ook niet in de spirituele wereld, ga uit vanuit uw eigen gevoel via uw eigen intuïtie, met alles. De intuïtie in die één tiende seconde. Cursus Schumann Resonantie op 10 en 11 februari 2018 in Emmen

Cursus Schumann Resonantie
op 10 en 11 februari 2018 in Emmen

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om je energie, je trilling, te verhogen. Dit om je zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij jezelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.