Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

LINKEN MET VRIENDENLieve mensen, natuurlijk willen wij niemand teleurstellen, echter kunnen wij onmogelijk iedere banner op de startpagina van ons blog plaatsen, daar is simpelweg geen plaats voor.
Om dit probleempje op te lossen hebben wij deze pagina toegevoegd aan ons blog.
Wilt u op een van onze andere blogs een banner plaatsen, laat het ons dan weten.

Martien & IneDoelstelling van deze praktijk is het welzijn van de mens te verhogen, door je bewust te worden van je eigen mogelijkheden. Het integreren van deze mogelijkheden in het dagelijks leven.
Het maakt niet uit hoe jij je voelt op dit moment, zolang je je bewust bent dat voor jou de wegen open liggen om te kiezen. Je kunt kiezen voor datgene wat goed voor jou is.
Door een gesprek kunnen de dingen al helder worden. Het gaat om jou.

De praktijk biedt je diverse mogelijkheden aan, om dit voor jezelf te bewerkstelligen.

Marja


Welkom op mindstroom !

Voel je er welkom er te lezen wat je wil. Voor mensen die geinteresseert zijn in het spirituele hebben we een ruime aanbod. Van dichten tot wijsheden en een filosofie's in kijk in dingen. Wees niet bang het gaat niet altijd over spirituele zaken maar ook aardse zaken.

Stichting ‘Jij bent een Wonder’ heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding. Daarnaast beoogt de stichting een kanaal te zijn voor positieve berichtgeving, het samen brengen van gelijkgestemden, en het versterken van de Eenheid met de Bron. De Stichting is in oprichting. Initiatiefneemster Lilian Ferru is schrijfster, organisator, filmmaker en beheert degoednieuwskrant.nl. Op degoednieuwskrant.nl vind je voornamelijk positieve berichtgeving waar je blij van wordt of die tot nadenken stemt. Af en toe is er een event dat aansluit op de behoefte van dit moment. Steeds meer mensen weten dat het bewustzijn uitgestrekt is en dat wij spirituele immigranten, zijn. Het ontwaken is in volle gang. Van Lilian Ferru zijn een aantal boeken verschenen. Het laatste boek is een korte roman: 'Aanraking'.

Met regelmaat interviewt Lilian mensen uit binnen en buitenland voor de camera. De gesprekken en documentaires zijn te bekijken op Youtube kanaal: Lilian Ferru Productions.Ik heb maar één ervaring met buitenaardsen en mijn enige herinnering daaraan is het afscheid. Zoveel geluk en vreugde heb ik verder nooit ervaren. Het werd me duidelijk dat de zgn. bijbelse figuren ook 'gewoon' buitenaardsen zijn, wezens uit een andere dimensie met een hoog bewustzijn. Wezens die ons de weg wijzen naar liefde en eenheid.


Met ‘Het Oude Pakhuis Soest’ willen wij een ontmoetingsplek creëren voor een brede doelgroep. Tezamen met de theetuin, die appelleert aan de belevingswereld van jong tot oud, is ons ideaal om hier een grote variëteit te bieden op het gebied van leefstijl en vrije tijd. Enerzijds door het aanbieden van workshops op het gebied van voeding, spiritualiteit en creativiteit en anderzijds moet ‘Het Oude Pakhuis Soest’ ook een sociale functie gaan vervullen in de directe omgeving.