Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

INFO


14 september 2016:
De Gadged om de nieuwsbrief te ontvangen
blijkt momenteel niet goed te functioneren.
Onze excuses daarvoor.

16 september 2016;
De nieuwsbrief werkt weer normaal.

17 oktober 2016
De gadget voor de nieuwsbrief blijkt werderom niet goed te werken waardoor mensen geen nieuwsbrief ontvangen, en genoodzaakt zijn de berichten via het blog te volgen. Onze excuses voor dit ongemak.

Nieuw bericht: 5 juni 2017

Sinds vandaag is de regel "Meer Lezen" niet meer zichtbaar onder de artikelen die wij geplaatst hebben op wakkeremensen en Gezond Ontwaken, ook de berichten die wij nieuw plaatsen kunnen daarom maar half gelezen worden. Wat de reden is voor deze vervelende situatie weten wij ook niet, daar moeten we nog achter zien te komen.

Wij zullen tijdelijk de berichten in zijn geheel plaatsen, zonder af te breken.
Helaas kost dit wat scrolwerk voor de lezers, onze excuses voor het ongemak.

6 juni 2017
Probleem "meer lezen" opgelost