Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

WORKSHOPS / WEBINARS

Cursus Schumann Resonantie op 12 en 13 mei a.s. in Leusden
 (omg. Soest)

De cursus Schumann Resonantie wordt vooral gegeven met de intentie om je energie en je trilling te verhogen. Dit om je inzicht te verbreden en om een betere wereld te creëren, te beginnen bij jezelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de oppervlakte van de Aarde en de onderste laag van de ionosfeer, ongeveer 75 kilometer boven de Aarde. Bovendien is er interactie via de leylijnen en de kern van de Aarde.Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen handen. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat je belemmert om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt eenieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

1.      Het activeert het zelfgenezend vermogen
2.     Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
3.     Het activeert je cellen en restaureert je DNA
4.     Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
5.     Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie
6.     Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelften

Als je in uw leven te maken hebt, of hebt gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is leren de Schumann resonantie te integreren de oplossing.

Neem ook nu het besluit je eigen regisseur of kapitein  over je leven te worden en meld je aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Ruim 3000 mensen gingen je al voor. De cursus is al 10 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus zal gegeven worden op 12 en 13 mei 2018 in Leusden.
Dag 1: Cursus Schumann Resonantie door Anton
Dag 2: Verdiepingsdag Schumann Resonantie door Anton 

Voor een volledig effect is een 2-daagse cursus aan te raden om je zelfherstellend vermogen te activeren en dit te kunnen behouden.

Datum: 12 en 13 mei 2017
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Jeugdhonk PgL, Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden
Kosten: 1-daagse cursus €75,- / 2-daagse cursus €125,- (incl. koffie, thee en water)*

Aanmelden: 
cursus@antonteuben.nl 

*Cursusgeld is exclusief eventuele overnachting in de regio en maaltijden.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

http://www.antonteuben.nl/

De Stargate Experience/ reactiveert DNA en verruimt bewustzijn

Praktijk Gele Ster/Tessa van Dongen werkt met het bewustzijn van haar Stargate om kinderen en volwassenen te begeleiden in hun proces van heling op energetisch-, mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid op aarde te bewerkstelligen. Een proces van her-inneren dat wij multidimensionale (galactische) wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein met sterke intuïtie en een krachtig lichaam. 

Dit is een unieke kans om je energietrilling te verhogen en in contact te komen met energieën uit andere dimensies.

De Stargate is een koperen constructie (afmeting: 1.87 bij 1.87 bij 2 mtr), met geometrische vorm, die diverse lagen van Heilige Geometrie (gulden snede, flower of life) bevat. Een vorm van bewustzijn dat een sterk multi-dimensionaal energieveld en –ruimte creëert. Heilige Geometrie wordt ook wel de ‘de taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De hele schepping is doordrongen met geometrische patronen. Ook ons lichaam is, zowel fysiek als energetisch,  opgebouwd uit Heilige Geometrie. Vandaar dat geometrie een taal is die puur en direct binnenkomt en door het onderbewustzijn wordt herkend. Het is de taal van je ziel.

Tessa van Dongen:In 2012 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de Stargate. De ervaringen waren ontzettend bijzonder; door de hoge energiefrequentie ben ik mij fysiek heel energiek, fit en vitaal gaan voelen. Ik heb helderheid en inzichten in levensvragen en –ervaringen gekregen. En tastbaar contact gevoeld met energieën uit andere dimensies. Het heeft mijn zelfkennis vergroot en bewustzijn verruimd. Inmiddels heb ik Level 1 en 2 van de Stargate Facilitator’s Training Program voor therapeuten behaald. En heb ik toestemming gekregen van Prageet Harris (ontwerper van de Stargate in 1989 in Hawaii))om de Stargate naar Nederland te halen. Sinds maart 2015 geef ik workshops met de Stargate en individuele sessies in de Stargate. Mijn specialisatie is het werken met de verschillende sterrenfamilies en hun galactische genezingstechniekenwerken.”

De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is, in de verandering van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans voor het fysieke lichaam betekenen, enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau (DNA). Met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie (kundalini). Veel mensen ervaren de aanwezigheid van hun gidsen, dierbare overledenen of energieën uit andere dimensies (engelen, verrezen meesters, sterrenfamilies).

De Stargate kan grote veranderingen in je leven brengen. Focus op jouw intenties en je keuze om deze ervaring aan te gaan, dan gaat de Stargate dit werk namens jou doen!

Je hoeft je alleen maar te ontspannen, aanwezig te zijn en open te stellen.

Je bent van HARTewelkom.

Voor meer informatie, Stargate-activiteiten/producten en aanmeldingen:


Facebook: Stargate Experience Nederland

Bron: Praktijk Gele Ster/Tessa van Dongen